Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walka z trollami |
Czyli jak swiatla dzialaja - jezdzimy jak na zwyklym skrzyzowaniu. Jak swiatla gasna to zostaja znaki pionowe (do ktorych sie wtedy stosujemy) Jezeli znikna tez znaki pionowe, stosujemy sie do znakow poziomych i reguly prawej dloni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walka z trollami |
Ashurei ;) Znajdziesz troszkę czasu dla mnie żeby kliknąć do mnie?:)
|
|
witam jest mozliwosc odzyskania tresci ogłoszenia z 20 wrzesnia?na portalu 4lomza
|
|
Jest coś organizowane? Mamy już październik, zawsze było pod koniec września.
|
|
dzieki ale nic z tego
|
|
napisz do admina strony ale odpowie Tobie za kilka dni. napisz DONOS@ biuro@4lomza.pl
|
|
MPati nie chce kolczyków za 3 zł. Robię własnoręcznie srebrne i też mam fajne pomysły. Każdy przy odrobinie fantazji, umiejętności i gotówki;) może tworzyć kolczyki. Nie wiem co masz na myśli pisząc "drewniane".
|
|
Takie ronda to norma w Białym czy w Wawie. A niby czemu do nas przyjeżdzają zdawać prawko z innych miast? Bo do tej pory były proste rozwiązania drogowe, a jak powstało skrzyżowanie z centralną wyspą to jest już problem. Dopiero teraz widać umiejętności niektórych kierowców. Poza tym wiele słuczek to skutek nieuwagi i jazdy na chama. Ile to razy spieszący się kierowcy wjeżdżają na czerwonym świetle i wymuszają pierwszeństwo zwłaszcza na lewoskręcie? To nie wina organizacji ruchu drogowego, a raczej przecenianie własnych możliwości i ignorowanie przepisów. Dużo osób jeździ na pamięć, a jak coś się zmieni to zaraz podnoszą larum.
|
|
wads masz następne a ten ŁKS niech sobie swój post założy a nie siedzi tu jak pasożyt 38 miejsce na śledziu NK też wpisałem Pozdro rudy błazen z druhem
|
|
Zbychu dziecko śmieszny jesteś. Po co mam zakładać nowy post i zaśmiecać to i tak zaśmiecone forum. A pasożytów to sobie w.. gdzie indziej szukaj;) http://skrzynkawojaka.pl/4e7b0902dc7b2/ Kasia..
|
|
chyba nic nie ma rudy błazen z druhem
|
|
a jak działają światła heh się stoi długooo! Kasia..
|
|
Witam! W Białymstoku już pieknie widac cyfrowe kanały z pakietu MUX-2 i MUX-3.Czy w Łomży już ktoś łapie sygnał z Krynicy?
|
|
To niekoniecznie jedna strona tak robi. Na przykład w moim przypadku to raczej dziewczyny miały kogoś na boku. Cóż nie można było stworzyć normalnego związku, ale przynajmniej ja czuje się w porządku ; ) rudy błazen z druhem
|
|
Najlepiej to by, bylo jeszcze tam na krzyz puscic trawmaje :) - wtedy by dopiero byla jazda, a do ich obslugi dorzucic tramwajarzy z Wa-wy lub Wrocławia - hardcore w pelnym wydaniu by byl
|
|
Autor: torro (---.elomza.pl) Data: 01-10-11 18:35 Czyli jak swiatla dzialaja - jezdzimy jak na zwyklym skrzyzowaniu. Jak swiatla gasna to zostaja znaki pionowe (do ktorych sie wtedy stosujemy) Jezeli znikna tez znaki pionowe, stosujemy sie do znakow poziomych i reguly prawej dloni. Dokładnie :)
|
|
a jak teraz działa radiówka z kwiatowej?
|
|
Wiesz że to nie są tanie rzeczy ? Kasia..
|
|
Forteca fort 2, w Kisielnicy
|
|
ja mam kilka konikow do jazdy co prawda stajnia ok 35km od lomzy,ale zapraszam=) oczywiscie papiery instruktora posiadam=)
|
|
http://www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/147
|
|
Witam, chciłabym zawżeć z pracodawcą umowę zlecenie, w związku z tym mam kilka pytań: 1.Skąd wziąć wzór? 2.Jakie dane trzeba w niej umieścić? 3.Czy zwalnia mnie ona ze statusu bezrobotnego? 4.Do kogo w PUP zgłosić się z tą umową? Kasia..
|
|
PLAY, jeżeli wszyscy mieliby play, to byłoby tanio. Na razie jest tak, że ceny połączeń w sieci PLAY są dużo niższe niż w sieciach konkurencyjnych. Dlatego reszta operatorów podniosła stawkę dzwoniących do play. Twierdzenie: bierz t-mobile, bo w play nikt do ciebie nie zadzwoni, jest jak wpuszczenie chomika w kołowrotek (czyli dla debili) Kasia..
|
|
Mam fiacika ;D 1982 rok . rarytasik ;)
|
|
Brzęczyszczykiewicz masz rację. Jak zobaczyłem w emisji programu reakcję kucharki odnośnie nieodpowiednio przygotowanej golonki to się mocno zdziwiłem. Przez tyle lat tak naprawdę tylko jeden raz zwracałem obiad, bo kotlet mielony trafił się twardy jak kamień i nieszło wbić w niego widelca. Ale ze zwrotem nie było problemu, dostałem nowy i przeprosiny ze strony kelnerów. A to co tam się dzieje to zakrawa na makabrę. Strach przed utratą pracy sprawia, że ci ludzie ciągle żyją pod presją i są w stanie mimo raczej małych zarobków zapłacić za te obiady. Wszystkie te zabiegi o nowy wizerunek restauracji są czysto kosmetyczne.
|
|
Jedzie ktoś może dzisiaj do Warszawy? Potrzebuję transportu na dworzec wschodni.. Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Pracodawca powinien spisać taką umowę. Dane podstawowe imię, nazwisko itp. Musisz zgłosić ją do PUP chyba tam gdzie chodzisz na podpis albo na parterze. Ewentualnie wystarczy ją przefaksować. Ta umowa zwalnia Cię ze statusu bezrobotnego więc po jej wygaśnięciu trzeba się od nowa rejestrować.
|
|
Woziwodzka 1, koszt 60zł, nr tel: 695 695 333.
|
|
|
bedziesz pracowal?glupi jestes czy co?Nieoplaca sie lepiej browarka sie napic.
|
|
Ja napisałam, że każdy może robić kolczyki robić;) A ty dalej zachwycasz się kolczykami na tej jednej stronie. Z tematu wynika że to dyskusja o modzie na kolczyki ręcznie robione, a nie koło adoracji wyrobów kogoś z FB.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam, czy za egzaminy placi sie w word czy na poczcie.?
|
|
|
na poczcie
|
|
dzanni co ma małego pod spodniami ...... widziałem jest tutajjjj ... między postami się schowała he
|
|
|
nastaw się optymistycznie. podaj to swoim znajomym.
|
|
u mnie rodzinka ma w play i dzwonię tanio. Zasięg jest ok. miałem t-mobile na kartę, ale znów przerzuciłem się na fresha.
|
|
Gessler to żaden autorytet. Po prostu trzeba serce w pracę włożyć. Jak widać na przykładzie "Wiszących ogrodów" Gesser nic nie pomaga, nadal jest to restauracja - porażka.
|
|
franio foto fajne ale za 20 lat lomza bedzie cala w biedronkach ;) Kasia..
|
|
|
Jak tytule szukam, miejsca do nagrania wazne żeby było blisko Łomży Stacja, peron , budynek dróżnika. Z góry bardzo dziękuje
|
|
Dziani ♥
|
|
Czerwony Bór, Śniadowo Kasia..
|
|
Dziani Wasyl?
|
|
w Śniadowie perony zarośnięte a stacja okna zabite dechami Kasia..
|
|
no to Grajewo. może i lipa, ale okna niepozabijane. ewentualnie Kolno (poniżej). ;)
|
|
o_o a jeszcze rok temu na pocztę ganiali :) Kasia..
|
|
pon-sob.8-21 niedz.9-18 na 100%
|
|
dzięki, nadal nie mogę wyjść spod wrażenia ;] Szybkorosnąca oryginalna SKRZYNIA do wrzucania butelek:) Kasia..
|
|
masz łeb i h..j to kombinuj ,jak Cię to boli to zostań kolegą tego co jak mówisz buraczany ojciec opycha knury po to aby dzieci miły dobrą pracę ,nawet bez znajomości w pełni rozwiniętego języka polskiego :))))) HE HE
|
|
witam. poszukuje jakiegos milego i spokojnego hotelu w okolicach naszego miasta. mozecie cos polecic? jakie sa ceny? Kasia..
|
|
Zajazd Leśny droga na Zambrów szału nie ma ale można spokojnie sie przespać, cena od 80zł do 100zł za dobę,.
|
|
Kasia..
|
|
Nie ma czegoś takiego jak tanie i dobre :):)
|
|
jak ona wyglada opisz ja??moze pomoge
|
|
Ostrołęka, normalnie działający dworzec. Klimat PRL, jednak takie mamy dworce.
|
|
Kamilków i brunetek w Yamie pełno. Wielkie jest prawdopodobieństwo, że niejeden Kamilek brunetkę tam poznał;) Co znaczy "pewnej brunetki"???:) Jest pewna i to jej najbardziej charakterystyczne cecha?
|
|
camiloo to uczynny chłopak. Sam szuka i jeszcze koledze Dzianiemu chce pomóc znaleźć;) Może wy dwaj tej samej tajemniczej i trudnej w opisaniu dziewczyny szukacie;)
|
|
"szukam psa - cztery łapy i ogon"
|
|
Kurcze tacy faceci że boją się do dziewczyny zagadać, o telefon poprosić, eh.
|
|
Na pewno lepiej niż orange w Łomży;/
|
|
a może szukacie siebie na wzajem ?
|
|
Nie masz szans aby jej znalesc przez 4lomza.pl idz i popytaj taam sie o nia. albo od razu bylo brac numer .1
|
|
a z siatkuwki w Konażycach ściągnę sygnał mam TV z mp4 Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |