Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziadowskie PiSowskie państwo ... |
mika26 mi też włączyli e-fakturę bez mojej zgody, wysłałam do nich zlecenie anulowania usługi odpisali, że bardzo przepraszają i już e-faktura została wyłączona. Najchętniej zrezygnowałabym z ich usług ale jeszcze trzyma mnie umowa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziadowskie PiSowskie państwo ... |
Obawiam się,że nie.Tylko proszę nie naskakujcie na mnie.I tak nie moge o niczym innym myśleć.Mam w domu dwa koty i dokarmiam bezdomnie.Gdyby ten był większy tez bym go dokarmiała,ale on wymagał nieustannej opieki i karmienia smoczkiem.Przede wszystkim trzeba by było zabrać go do domu,bo noce są zimne.
|
|
Znaki, znaki, znaki patrz na znaki zwłaszcza te pionowe, a jak masz problem z jeżdżeniem to członkowie KMKM poinformują jak kasować bilet w czerwoniaku. Zasada "prawej ręki" dotyczy skrzyżowań na których niema oznaczenia pionowego ani poziomego z reguły na drogach gruntowych !
|
|
http://zespol-brawo.cba.pl/zespol.html
|
|
Witam, zgubiono klucze (5 kluczy na kółeczku- 3 duże, 2 małe) w okolicach dworca między godziną 10 a 11 rano, dnia 30 września 2011 (wczoraj). Uczciwego znalazcę proszę o kontakt na numer: 508 931 211. Dziękuje z góry za jakąkolwiek pomoc.
|
|
motocykliści od siedmiu boleści jak nie wiedzą kiedy zakończenie sezonu xD
|
|
Ty pewnie wymiatasz, żal ...
|
|
3/4 debili jeżdżących po naszych drogach powinno swoje powozy zostawić w domu, albo oddać je na żyletki.
|
|
Najlepiej to przecztać kodeks drogowy ze zrozumieniem i wszystko będzie ok. Jeśli się myśli o niewiadomo czym, to właśnie są tego skutki... Pozdrawiam forumowiczów
|
|
Nie no z kompami to bez przesady, już drożyzny takiej jak kilka lat temu nie ma. Rzekłbym nawet, że część rzeczy mamy taniej niż w takim Białymstoku. Np. gry komputerowe mamy juz taniej niż w takim Empiku czy Media Markt (tzn takie jest osobiście moje zdanie, bo kupuję w PlayerGames na Legionów, na przeciwko salonu Orange i tam mają sporo niższe ceny niż w tych sieciach). O ile kiedyś zdarzało mi się przy okazji jakiejś podróży do Białego w Śledziarnii kupować akcesoria komputerowe czy gry, to teraz już to w Łomży w tym sklepie robię - nie dosyć, że bliżej to jeszcze lokalny biznes wspieram :) Z innymi branżami wydaje mi się, że jest podobnie, np z butami. Kiedyś nie szło w Łomży dobrych butów kupić bez przepłacania, a teraz? Do wyboru do koloru :) Sądzę, że nie jest tak zle z tymi zakupami w Łomży.
|
|
to nie jest już rondo...
|
|
Konsul2 To znaczy tak, powinno sie czyscici dach od gory do dolu, ale nie przeszkadza rowniez czyszczenie od dolu do gory, poniewaz i tak po wstepnym umyciu- czyszczeniu, nastepnie jest splukiwanie. bo brud jest rozmywwany w rozne strony, bo jest duzy przeplyw wody i jest bardzo ciezko dokladnie kierowac strumien. Ceny zaleza od wielu czynnikow. Takich np: jak wysoki jest budynek, czy potrzebne dodatkowe urzadzenia typu zwyzka czy rusztowanie, pochylosc dachu w tym przypadku, rodzaj zabrudzenia, intensywnosc zabrudzenia. zuzycie wody- zimnej przy ciaglej pracy to okolo 750 litrow na godzine. U nas w spoldzielni koszt metra wody okolo 8 zl. rozrzedzona jezeli maluje pistoletem ze sprezarki to oczywiscie ze tak. Natomiast my uzywamy profesjonalnego agregatu malarskiego firmy graco z odpowiednimi koncowkami. Przy malowaniu natryskowym jest bardzo dobre, dokladne krycie. Ale zalecane jest dwukrotne malowanie. Maluje sie zazwyczaj takie plaskie powierzchnie wpierw poziomo, a nastepnie pionowo. Tak w dwoch kierunkach. Usuwanie rdzy przy uzyciu scierniwa + woda. W niektorych miejscach trzeba uzyc narzedzi mechanicznych. 10zł za usuwanie rdzy i malowanie to cena jest bombowa. zycze powodzenia w tej kwocie.
|
|
a wiadomo ze jak swiatla nie dzialaja to znaki drogowe sie patrzy jak nie ma znakow to zasada prawej strony no ,a najwazniejszy jest policjant kierujacy ruchem co w naszym miescie sie nie zdarza to dla przypomnienia
|
|
ja w 1 grupie ;) nom w tym tak i sroda wolna ale juz za tydzien bd zajecia ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |