czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista 62ciu-dwóch ...

Fish Tank.. widziałam i podobał mi się:)
Angielskie filmy są fajne, mają to coś.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista 62ciu-dwóch ...

Filmy muzyka OK i to bardzo OK;)
Zapatrzyłem się www;)

A myślałem że już śpisz:)

Witam!
Odwiedziłam restaurację zaraz po emisji odcinka w tvn. Co spotkałam? Jedno wielkie rozczarowanie-zaniedbane ogrody,suche badyle, niepodlane rośliny,pobite szkło. Co jeszcze? Małe porcje jak na tak wyrafinowane ceny i ubogie menu. Obsługa-FATALNA! Na posiłek czekało się długo,a kelnerzy byli powolnie i nie zwracali się z szacunkiem do klienta. Nie przesadzam-polecam sprawdzić niewierzącym. Tylko proszę nie liczyć na napełnienie brzucha a jedynie opróżnienie kieszeni. Ech,a myślałam,że tak dobrze zlokalizowana restauracja obroni się sama. ŻENADA!

Lubie D"n"B ;)
Plan B owszem ale trochę za lekkie /

http://www.youtube.com/watch?v=MdR2uA_Vb_8&feature=related

Mój błąd, ale i tak mam ich tylko tamtą piosnkę to jednak prawie nic:P
Chociaż i może by się coś jeszcze znalazło bo słabo znam się na stylach :| tak wiem wstyd:P

Pełnoletnia jestem na pewno;]

http://www.youtube.com/watch?v=hBtmh7UCatc

Oj ja nie mam tego kawałka :( Krótko mówiąc muszę go mieć;)

Widzę że lubisz delikatne dźwięki:)
Ciekawe co powiesz na to?;)

http://www.youtube.com/watch?v=zgrpoyV-AfU&feature=youtube_gdata

Było miło a teraz czas spać.
Dobranoc:)

Autor: OjciecR. (---.elomza.pl)
Data: 29-09-11 22:48

robciu, nie zmyślaj...

a co ty możesz wiedzieć ....... ?????

doszły mnie słuchy że w lomzy otwiera się reporter ale kiedy ?

zadajesz proste pytanie dot konkretnej sprawy i ona jest za to odpowiedzialana to mowi ze nie wie i co zabijesz ją? a z tymi dokumentami to racja w tym artukule przyniesz te co mowiła a na miejscu okazuje sie ze to nie wszystkie hehe smiech na sali i ci jeszcze bezczelnie wmawia ze mowila

Spółdzielnia łomżyńska jest nie lepsza;]za 46m płacę 240 zł

Sprzedam rusztowania warszawskie 93X163 cm cena 48 zł do neg. ważna do 04.10.2011 . 533508504

Rozumiem ;)

DARMOWE PIWKO:)

Ciekawy jestem czy wybór prezentu zawsze bywa trafny?:) Czy chłopak, narzeczony, maż zawsze jest zadowolony z waszego upominku:)))
Jak to mówią są gusta i guściki:D

hmm... ja nie wiem jakie są gusta dzisiejszej młodzieży:(
Ja bym chciał dostać kolekcje dvd "M jak Miłość" tylko nikogo takiego żeby mi ja wręczył:(

Oj chyba na tyle znasz swojego chłopaka że znasz jego gust:)

Jeszcze tylko kilka godzin i spokojnie będziemy mogli zacząć narzekanie, jaką to Łomża miała szansę i jak to jej nie wykorzystała:)
Pozdrawiam głosujących!

hmm... Sama pewnie byś chciała być niezależna w tym sensie ( pracować u siebie na siebie a nie u kogoś) mieć poczucie że jesteś nie zależna od nikogo?
Jednym to przyszło z łatwością a drudzy wkładają w to dużo wysiłku i nie zawsze wiedza czy na końcu czeka ich sukces.
A ludziom trzeba pomagać jak się da nielicząc od nich nagrody.
Fakt nie każdy zasługuje na pomoc.

Wybraliśmy się z rodziną do restauracji Apollo. Nie ukrywam, że od dłuższego czasu oczekiwałem z wytęsknieniem na coś bardziej ambitnego, niż obecna oferta (choć moim zdaniem np. "Czterem porom roku nic nie można zarzucić", są na obecną chwilę najlepsi), jednak otwierane na każdym kroku kebaby i ordynarne, plastikowe budy przy Al. Legionów budziły mój głęboki niesmak. Czekałem na restaurację, gdzie będzie jakiś bar sałatkowy, różne rodzaje mięs (może nawet baranina?). Dlatego z radością przyjęliśmy informację o tym, że jakiś gość z Krakowa otwiera fajną restaurację i to jeszcze z takim menu! A po przeczytaniu artykułu: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=26260 nie miałem wątpliwości, że lokal trzeba odwiedzić:)
No i odwiedziliśmy. Po pierwsze, ciężko tam trafić. Słabe, pomarańczowe i zlewające się z tłem oznaczenia sprawiają, że trzeba chwilę pochodzić po naszym nowym basenie. Nieco to irytujące.
Po drugie, po wejściu pachnie...niczym. Brak miłych zapachów tak charakterystycznych dla restauracji. Byliśmy tam w niedzielę, lokal był ciemny, siedziała w kącie smętnie jedna osoba. Było to po południu, więc nie sądzę, iż restaurację dopiero co otworzono. Żadnego fajnego podświetlenia, jakiego pełno na zdjęciach w kryptoreklamowym, przytoczonym wyżej artykule. Po trzecie i najważniejsze - jedzenie. W artykule pisze o kilku rodzajach mięs, nadzieniach, sałatkach... Pojemników z jedzeniem było 6 (słownie: sześć). Poprzykrywane folią, chyba, żeby nie stygły:) W jednym z nich makaron, w drugim kasza gryczana. Więcej produktów było niezmiernie ciężko zidentyfikować - nie umniejszam kucharzom, jednak przez tę warstwę folii ciężko było wypatrzeć.
Tak, że moje rozczarowanie było kompletne. Ktoś widać pomyślał, iż w przaśnej Łomży starczy otworzyć restaurację i dać dwóch gości z nazwiskami a potem "jakoś to będzie". Życzę jednak sukcesu i zachęcam, aby szefostwo się wzięło do roboty.
Najłatwiej narzekać i krytykować miasto, że "w Łomży się nic nie dzieje", ale na sukces trzeba zapracować. Nie wystarczy otworzyć coś ot tak sobie. Inaczej to miasto zawsze będzie miastem bud z kebabami.

no właśnie, a podobno są programy do zmiany IP, czy ktoś może taki posiada? ;>

http://www.pwsip.edu.pl/plany/ Tu sa plany zajęć;) usos jeszcze nie działa bedzie aktywny dopiero po niedzieli;) nie wiem jak jest z podzialem na grupy na kosmetologii ale na 3 piętrze na tablicy jest przydział do grup;) z tego co wiem sa chyba tylko 2 grupy;) indeks i legitymacje mozna pewnie odebrac w dziekanacie;)Myśle że trochę Ci pomoglam ;P

A ona coś o Łomży mówiła? Bo mi umknęło. Jak nic nie mówiła, to po co trzymać kciuki?

Grała u mnie na weselu z GTW, fajny ma głos powodzenia...

A tutaj biedni Anglicy udają Polaków, żeby dostać pracę
http://www.youtube.com/watch?v=BVuNrNuRJM0&feature=related

na 9 to już za póżno może zabraknąć towaru.

Mysle ze pierw oswiadczyny, a potem seks w autobusie. Co trzeba miec w glowie zeby pytac sie o to na TYM forum... ehh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org