Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nadal istnieje ”systemowe zagrożenie dla praworządności” |
Tylko, że za to pilnowanie wychodzi 2,50 na godzinę więc to nawet nie 5... Wstydziłbym się proponować taką stawkę ludziom za siedzenie z moim dzieckiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nadal istnieje ”systemowe zagrożenie dla praworządności” |
głeboke
|
|
dalem ci butelke :P czy wygrasz piwo? watpie pewnie duza konkurencja poza tym walczysz tylko dla siebie... bo glosow masz juz ponad 200 a butelek tylko 20 wiec... nie siej fantazji :P
|
|
Czlowieku co ty paplasz moj kolega nawet mial 2 grupe i moja kolezanka miala 3 cią i nawet ich nie przyjeli, jedynie to wzieli na rozmowę rekrutacyjną przez te 2 panienki z denteksu co tam pracują i jedynie co powiedzieli to "zawolalismy bo chcielismy zobaczyc jak wygladasz " tyle :) wiec po co sie wystawiać . A jezeli chodzi o pfron to zapewnie zbierają te orzeczenia do czego - sami pomyślcie
|
|
WADS mam nadzieje że dasz jednego browca;)
|
|
mixer szkoda mi Ciebie ogarnij się na początek z 8 zeta starczy a nie od razu chciałbyś z dychale może w ogóle z 15? i jeszcze frytki do tego?
|
|
Andy - przecież z takim zamierzeniem pisałem post:) A Twój post już jest nieaktualny: 50 butelek i 210 miejsce będę Was informować jak się sprawa ma:) mamy czas tylko do 4.10 czyli do wtorku:) Jak tylko dostanę paczkę to podzielę się nią z Wami - jak pisałem. na dzień dzisiejszy muszę mieć 188 butelek/głosów żeby się załapać do pierwszej 50tki największych pijaków:D tak że Władku nie sieję fantazji bo szansa jest całkiem spora, a już na pewno większa niż na plac:D Szczerzę mówiąc nie spodziewałem się takiego odzewu. Jeszcze raz dzięki:)
|
|
wg alfabetu wychodzi że to pierwsza grupa;) bo tam jest od A do Ł;) A "L" jest przed Ł;)
|
|
Mam do oddania 2 małe kotki.Kontakt 660148780
|
|
A co to takiego:) ? rudy błazen z druhem
|
|
to bedziesz ze mna w grupie moze;p
|
|
fachowcy haha na pewno jesteś fachowcem pewnie ukladaleś raz kostkę brukową i myslisz że jesteś kozak w budowlance :P
|
|
szkoda mi takich ludzi jak ten mixer
|
|
JESTEM OBURZONY DZIAŁANIAMI GAZETY KONTAKTY , KTÓRA Z LUDZI ROBI GŁUPKÓW I WYSYSA PIENIĄDZE. KILKA TYGODNI TEMU OGŁOSILI KONKURS NA KOBIETĘ ROKU 2011 I JA WYSYŁAŁEM SMSMY NA SWOJĄ FAWORYTKĘ. SMSY MOŻNA BYŁO WYSYŁAĆ DO 23 WRZEŚNIA , A TYM CZASEM GŁOSY "NIBY" JUŻ DAWNO BYŁY POLICZONE A SYSTEM SMSÓW DALEJ DZIAŁAŁ. CZYLI LUDZIE WYSYŁALI DALEJ , PŁACILI ZA TO A "NIBY" MIELI JUŻ WYNIKI. PO DRUGIE DZIŚ UKAZAŁ SIĘ ARTYKUŁ WŁAŚNIE O KOBIETACH ROKU 2011, WIEMY KTO WYGRAŁ ALE NIE WIEMY KTO ILE TYCH GŁOSÓW DOSTAŁ. MOŻNA BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ OCZYWIŚCIE KTO WYGRA ALE JAKIEŚ UZASADNIENIE DOWODY?ROZDAWANIE NAGRÓD W NOWOGRODZIE ODBYŁO SIĘ W NIESMACZNEJ ATMOSFERZE, WIDAĆ BYŁO ,IŻ TEN KONKURS TO CAŁE OSZUKAŃSTWO, KTÓRY WYCIĄGA PIENIĄDZE OD LUDZI. POJAWIA SIĘ WIĘC PYTANIE PO CO POJAWIAŁ SIĘ TEN KONKURS I JAKI MIAŁ MIEĆ CEL, CZYŻBY ZNOWU SPRAWY POLITYCZNE???A CO NA TO KOMITETY WYBORCZE?
|
|
Pamiętajcie, że można głosować raz dziennie z jednego komputera, ale jak macie ich więcej to wiecie;) Poza tym (jak już pisałem) będę Was męczyć tylko do wtorku:) a tak: Darmowe piwo TUTAJ:)
|
|
hehe tak pewnie i tak Ci nie wierze;p
|
|
Oj co sobie żałować bieda musi kiedyś pofolgować;) fakt trochę kolory moglem zmienić;)
|
|
http://ifile.it/u7c94h3/P280911_1823.jpg udało mi się zrobić zdjęcie jednego z nich rudy błazen z druhem
|
|
Ohhh Andy Cee ta 2ga stronka o Skinsach ze tak powiem: made my day :D A tak swoją drogą... zamiast siedzieć na forum mógłbyś je obejrzeć bo warto :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |