Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strajki rolników |
Masz całkowitą rację. Sam byłem zaskoczony postawą Boguckiego, Gwiazdowskiego i Zielińskiego. Mimo, że nie jestem sympatykiem PIS będę głosował na Kołakowskiego, jedynego prawdziwego posła ziemi łomżyńskiej. Tylko on jedyny przeciwstawił się nawet swoim partyjnym koleżkom, o których wspomniałeś powyżej. Przypomnę jeszcze nieustające zabiegi Kołakowskiego o reaktywację kolei w Łomży i okolicy. My z Łomży i szeroko rozumianej ziemi łomżyńskiej powinniśmy zapomnieć o partyjnych barwach, a głosować na człowieka, który będzie godnie nas reprezentować w sejmie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strajki rolników |
mój adres renata5587@wp.pl
|
|
smartas89 masz rację tylko niech Pan Lech Kołakowski przejdzie do PO i będzie jak to słynna Pani Basia mówi Git Majonez :-)
|
|
A mnie rzuciło się w oczy ostatnio pewne hasło wyborcze :) Łomżyniacy załugują na więcej Ciekawym bardzo co dotychczas Łomzyniacy dostali od tego posła i co więcej może on łomzyniakom zaoferowac??? :) Kasia..
|
|
Salon, niczego sobie, ale usługi maja wiele do zyczenia. Ja osobiście wolę salon Jolanta na Niemcewicza.Profesjonalnie i tanio.Polecam.
|
|
Za 2 dni 130 zł i jeszcze swoje paliwo? A i jeszcze z Łomzy do Zambrowa trzeba dojechac :-) No to faktycznie biznes stulecia :D
|
|
Jeżeli chodzi o zdjęcia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |