Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża przeprasza za Krynicką |
W przedszkolu Mały Artysta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża przeprasza za Krynicką |
Kuźwa u mnie na wsi cisza :-) Co wy jeszcze robicie w Łomży ???
|
|
Polecam www.trojan.niszczyciel.bardzo.grozny.com.pl.eu.info
|
|
No i co wam to da baby? Tyle że sobie popiszecie jaki ten sklep niefajny oczywiście anonimowo...A może tak wprost do pań sprzedających ...A no tak odwagi brak.A może obsługa by się poprawiła i KLIENTKOM w DUPĘ wchodziła.Aż dziw ile laski są wstanie zauważyć i usłyszeć będąc w sklepach.
|
|
Przedszkole WESOŁE SŁONECZKO też zbiera.
|
|
Anatol M.
|
|
Miałam ciepło. Może dlatego, że mam ocieplony balkon? Może dlatego że mieszkam w środkowej klatce? Cokolwiek, jakkolwiek mam 600 zł zwrotu i dobrze mi z tym.
|
|
ja chce do piekarni !!! tylko piekarnia i już !!!
|
|
kup nowa karte za dyche i po problemie
|
|
Konsul2 -LUBIE CIE;)
|
|
dzast-usia ja Ci obliczyłem umrzesz jutro w godzinach 13:43:23 a 13:45:27. Weź prysznic rano bo nie wypada śmierdzieć
|
|
?????
|
|
?????
|
|
?????
|
|
????
|
|
Łomża-perła Podlasia???? hahahahahahahah
|
|
siak nie przejmuj się już się wyrównało wczoraj byłem w LIDL-u zjadłem im za kare. -1 batona -żelki śmieszki -dwie czekolady z truskawkami -masło -dwa plastry sera -no i wypiłem jedna maślankę Wychodząc kupiłem zapałki :-) Teraz już nadrobiliśmy Twoje straty ale proponuję zbiórkę dziś pod LIDL-em o godzinie 14:23:54. Będziemy jeść i pić za free :-) urbi et orbi !
|
|
a w tym poście tej Pani nie widzę nic złego. Powiem więcej dziękujwać należy innym forumowiczom ,ze mogą z nami podzielić się swoimi doświadczeniami w zakresie korzystania z miejscowego handlu bo często te doświadczenia moga nas uchronić przez manrnowaniem naszych pnieniędzy czy tez stresem.
|
|
czy po zmianie strefy czasowej wydłuży sie jego dzialanie?
|
|
no to kto z Was w końcu gdzie wyładował bo ja już w tych postach się pogibiłem.
|
|
A dla czego nie jeździcie Metrem ??
|
|
Miałam na myśli organizację coś w rodzaju "wyprzedaż szafy" lub "dziecięcy pchli targ" tylko brakuje mi pomysłu na miejsce.
|
|
Koleżanka chciała tam kupić sukienkę w rozmiarze 40 (nie jest jakaś gruba). Sprzedająca powiedziała, że może niech poszuka w sklepach dla puszystych.
|
|
|
chyba żartujecie z tymi Piotrowskimi z Zambrowa?
|
|
szanowni Państwo Niema we mnie nienawiści. Relatywizm którego tu wobec mnie używasz jest tarczą tych którzy nie potrafią stanąć przed lustrem nazwanym tu przez siebie nienawiścią. Czym zatem był atak Jezusa na żydów w Świątyni według przez ciebie zapożyczonej logiki-Kapłańskiego relatywizmu zapewne była to nienawiść (?) Proszę popraw mnie jeśli się mylę ponieważ nie chcę nieporozumień które doprowadziły przez relatywizm kapłanów na przykład do ukrzyżowania Jezusa, który był bliższy ich własnemu Bogu niż oni sami Kim są Kapłani (?) zarażając ludzi wiernych Bogu tym relatywizmem jak wirusem komputerowym niszcząc pamięć i życiowy system operacyjny bardzo oryginalny i niepowtarzalny program ludzi którzy zaczęli im wiernie służyć auto destrukcyjnie zdradzając swojego Boga a raczej programowo występując przeciw niemu zarazem przeciw sobie (zaszczepieni tym wirusem służą do dziś nie tylko w Izraelu i w UE budując od zarania dziejów ich i teraz już swoją cywilizację śmierci) franciszek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |