niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Po co Niemcy zainwestowały w integrację europejską?” ... Groteska w 3 aktach

1) Mietek Czerniawski
2)Jacek Piorunek
3)Janek Bajno
4)Sroczyński Brunon
5)Romek Kozowski
6)Lipsk Zbyszek
7)Pedziński Waldemar - najlepszy kandydat
8)PSL-Mioduszewski?
9)LPR-?
10)borowiki-? Augustyniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Po co Niemcy zainwestowały w integrację europejską?” ... Groteska w 3 aktach

Super

Re: „Po co Niemcy zainwestowały w integrację europejską?” ... Grotes

Następnego dnia, kiedy Ptysiu myślał, że już nic gorszego spotkać go nie może, potrącił go ... ślimak.

rudy błazen z druhem

Re: „Po co Niemcy zainwestowały w integrację europejską?” ... Groteska w 3 aktach

Idą dwie laski przez Warszawe.

Jedna brzydka, druga też z Politechniki :)

Gwiazdy to ktoś pewnie zobaczy, jak się reszta forumowiczów dowie, że tam będziesz... ;P

Nie wiem jak Wy, ale ja to się czuję zaproszony na premierę tego dzieła... Załatwię nawet długi, czerwony dywan, żeby dowartościować ptysia ;-)))

Zbych

SxxxK własnie tam w planie jest rondo:D

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

Nio teraz już lepiej :) Kamery niestety nie mam, ale moge użyczyć aparatu, bo slajdy zdjęciowe też muszą być no nie :P Teraz tylko kiedy zaczynamy kręcić i do dzieła.

Aha, prośba do wszystkich forumowiczów: pozwólcie Ptysiowi ostatni raz zrobić coś za życia ziemskiego i niech sobie chłopak zagra w filmie, a potem to.... róbta z nim co chceta :D

Nie mogli by chociaz godzinke pozniej zrobic tego meczu? caly sezon na niego czekalem i nie bede mogl na niego pojsc;/ chocby godzika pozniej to bym juz obejrzal druga polowe a tak to moge jedynie w Tele5 obejrzec ale to nie to samo..NAsz Rafal Boguski odchodzi i trzebaby bylo mu zrobic jakies mile pozegnanie....ale ja tego nie zobacze....Toc przeciez o 14 nie jest tak ciemno....;(;(=(

a ja obstawiam 2-1 (oczywiście ŁKS!!!):P:P

Niekoniecznie trza ptysie popijac kakaem(dobrze odmieniłem?),mniejsze ryzyko tycia.A z tym pływaniem -czy aby nie pod prad?A może sternik nie ten?
Pisalem Ci zebyś uważała na latawce z Mielca.A te tzw "zespoły napięć " to pewno je sama generujesz.Odpuść!!!!!!!!!
Zainfekowany komp to powazny problem.Sciągnij sobie program AVG Free Edition jest niezły i nie wpuszcza żadnych robaczków.Pozdrawiam !!!!!!
Karaluchy pod poduchy!!!!!!!!!!!

Bo zupa była za słona?
___________________-

Zbych

Ptaszka Klosa oglądałeś?
__________________________-

Chyba że wolisz opowiadać o ptaszku Klosa
___________________________________---

Tylko Łomża ŁKS !!!

milva.br:

Autor: milva.br (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-11-05 16:41

ZAPRASZAMY

NA FILM MAGDALENY PIEKORZ:

"PRĘGI"
- w rolach głównych Michał Żebrowski, Agnieszka Grochowska i Jan Frycz;

W PROGRAMIE:
-WPROWADZENIE W KLIMAT FILMU,
-PROJEKCIA,
-DYSKUSJA.

9 LISTOPAD, GODZ. 17.00, AULA II LO W ŁOMŻY

WSTĘP WOLNY!!! SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!

Ja Cię również zapraszam - do lektury słownika języka polskiego.

ptysiu91: wytłumaczę Ci!

Jednym z punktów tego spotkania jest "dyskusja". Nie myl tego ze swoją przypadłością - "dysleksją". Dyskusja to wymiana różnych, często sprzecznych zdań na dany temat. Krótko mówiąc: NIC DLA CIEBIE! Dlaczego? BO TAM TRZEBA POWIEDZIEĆ COŚ MĄDREGO!

PS: Chyba nie myślałeś, że do Łomży przyjadą aktorzy wymienieni przez milve? Oj... kubusiowy rozumek.

Tylko Łomża ŁKS !!!

o ptaszku Klosa mozecie sobie założyc nowy wątek... tu ludkowie - tylko o filmach i klubie =)

jak by krew oddawali to bym przyslugiwal urlop platny
a nikt nie bedzie tu placil nierobom

Antysermitex - jak to co bedzie koniec sezonu i fotel lidera, ale badzmy lepiej dobrej mysli ;)

SzP. lomzanin.
Piorunek? przecież to PO, człowiek Brzezinskiego, Sroczynskiego, Fabianskiego,Tuska.

ciekawy temat.

Dobry powód nie jest zły, kiedy robimy jakieś spotkanie??

do - abcde , - to wytlumacz mi dlaczego z nimi nie pracuje ???

A co to za różnica czyj on jest!? Ważne, żeby uczciwie i skutecznie rządził!

Najprościej ,przerzucić się na maca

Z tego co się zdążyłem dowiedzieć, to po oddaniu krwi przysługuje dzień wolny, ale bezpłatny.

Najprościej ,przerzucić się na maca

Nie gramy tu na gole czy 4:3 czy 9:0 wygramy alle gramy tu o 3 punkty mozemy wygrać nawet 1:0 :D, ale będize dobrze jak ŁKS wygra 3:0 :)

Zbych

A ja Wam powiem jedno. Tylko idioci i ludzie bez wyobraźni pozbywają się takiego zawodnika jak Boguski. Podejrzewam, że wszyscy, którzy maczali rączki w jego transwerze nabili sobie niezłą kasę na swoim prywatnym koncie. Pieprzeniem jest uzasadnienie, że ten zawodnik na tym poziomie rozgrywek nie miał już szans rozwoju. Zgoda, ale już od następnego sezonu, razem z ŁKS - w II lidze i owszem. Ciekawi mnie, ile wzięto za najlepszego napastnika III ligi, co zrobiono z tymi pieniędzmi i w jaki sposób pozyskamy teraz jakiegoś wartościowego napastnika. Może okazać się, że bez Boguskiego zmarnujemy największą szansę w historii klubu, jaką byłby awans do II ligi. Nie można było qźwa poczekać jeden sezon??

Krzychu 007:

Zgodnie z przepisami PZPN na stadionie bez sztucznego oświetlenia mecz musi się zakończyć na godzinę przed zmierzchem. Zachód słońca teraz to 16 z groszami, a więc musi się zakończyć o 15. Odejmij dwie godziny i masz 13.00. Dołączając transmisję w TV, po 15 zaczyna być za ciemno dla kamer.

Czegoś nie rozumiem, może taki tępy jestem. Dlaczego te maszty maja stać wśród zabudowan. Od ul. Nowogrodzkiej niedaleko jest do lasu Jednaczewskiego, ale pewnie zającom, wiewiórkom i innej zwierzynie leśnej i polnej promieniowanie szkodzi, a ludziom nie. Dlaczego kolejny ma stanąc w okolicach ul. Ks. Janusza? Paręset metrów dalej jest juz maszt telewizyjny, wystarszy zawiesić na nim anteny i jest ok., albo postawić go na niezabudoanym terenie po drugiej stronie Sz. Zambrowskiej. Sposób w jaki załatwia te sprawy Urząd Miejski też jest skandaliczny. Podobno żyjemy w demokratycznym państwie, którego obywatele mają coś do powiedzenia, ale jest to tylko złudzenie i iluzja.

ptysiu:
Święta prawda! (Nie wiedziałem, że to kiedyś powiem!)

peter:
Nie masz racji! Rafał naprawdę już niczego się nie nauczy, bo to od niego się juz uczą. W III lidze to już co najwyżej jakieś nieruchawe byśki mu kopyta połamią i wtedy nie zagra przez jakiś rok ani dla nas, ani dla nikogo. I tak należy bić Rafałowi brawa, że przez kilkadziesiąt ostatnich miesięcy odrzucał propozycje. A czy można za niego wziąć więcej w II lidze? Nie wiem, może, ale zapominasz o jednej rzeczy - Rafał CHCE odejść. Nie ukrywał tego już w zeszłym sezonie. Przez tyle lat był fair wobec klubu, czas więc, by klub był fair wobec niego i nie zatrzymywał go na siłę w Łomży.
Teraz problemem pozostaje tylko znalezienie GODNEGO następcy Rafała.

hauzer:
Nawet jeśli peter nie ma racji (a nie ma!), to nie musisz go od razu j...bać! Chyba że po jakowychś espezetach jesteś i miast uczyć się języka wolałeś nosić fazę w wiadrze. Czy insze smary.

Zbych

nosił wilk razy kilka wpierdol dostał jasiu. Brawo!

A co robi jasiu w składzie prezerwatyw?

Upssssss....... to nie tz...... to ja pisałem z kompa od tz:))))))) Zapomniałem się przelogować:))))

Ptysiu potęgą jest i basta.... no chyba że się pochlasta :D

Posłuchaj Maćku, jeśli jest dokument a ktoś sie pod tym podpisuje to chyba odpowiada a może u nas w ,,chorym kraju" nie, po drugie: jeśli to ma być zaczątek kampanii to myślę że jej koniec nastapi z takim skutkiem jak p. Tuska, po trzecie jest tyle miejsc w okolicach Łomży , że uważam , iż wystarczy trochę pomyśleć i bez konfliktów ulokować w innym miejscu ten maszt niezgody, po czwarte mam pytnie do wszystkich na forum: Prezydent jest dla ludzi czy ludzie są dla prezydenta?

PS. MIEJSC PRACY NAPEWNO PO POSTAWIENIU TEGO MASZTU NIE PRZYBĘDZIE A OGRANICZY ROZWÓJ MIASTA Z TEJ STRONY KTÓRA CHYBA NAJBARDZIEJ SIĘ ROZWIJA, M.IN POD WZGLĘDEM LICZEBNOŚCI ZAKŁADÓW PRACY I BUDOWY DOMÓW!!!!!!!!!!!!

ty no no wery fany

ptysiu ty debilu! dawać tu śmietanę. ten przynajmniej pisze zwięźle

potwierdzam 5 zl placi sie za pokrowce, i jest to zawarte w umowie, wiec jesli ktos umie czytac umowe to sa w niej zawarte oplaty za pokrowace i za "atrakcje dodatkowe" wiec przed podpisaniem umowny nalezy ja przeczytac i zapytac sie "co to sa atrakcje dodatkowe?" aby potem nie bylo ze za bar sie placi, za dym sie placi, za ta sztuczna piane sie placi, osobiscie to wszytsko rozumiem i akceptuje, biznes to biznes, wiec OK, ale weźcie mi wyjasnijcie jak mozna chodzic po sali i gasic swiatla? na pytanie "czemu pan podczas wesela gasil mi swiatla?" slyszysz "aby bylo romantycznie na sali", rece opadaja!! obiecana miejsce pod klucz na alkohol, oczywiscie obietnicy nie dotrzymal wlasciciel, ehh szkoda gadac a pisac i opowiadac jest o czym, ale kazdy ma buzie i niech czyta umowe i zadaje pytania i plnuje swojego interesu, bo jak widac wlasciciel umie dopilnowac swojego interesu wiec para mloda powinna tez umiec [;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org