Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Falenta idzie siedzieć za podsłuchiwanie PO |
Do tych którzy są zwolennikami ubrań ze skelpów z używaną odzieżą i tych którzy mają ubranka w dobrym stanie często z zagranicznych sklepów używane przez jedno dziecko, a nie wiedzą co z nimi zrobić. Może spróbujmy zorganizować się zamiast kupować w sklepach czasami super jakości ale czasami też z wadami które dopiero w domu zauważamy. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Falenta idzie siedzieć za podsłuchiwanie PO |
A nazwy firmy nie wiesz ???
|
|
>http://www.facebook.com/pages/Kolczykii-robione-w%C5%82asnor%C4%99cznie/153265721431911< dzięki :) nigdy nie pisałam tu na forum, także nawet zbytnio nie znam takich "trików" xD nie wiem czy się dobrze wklei ale próbuję ;)
|
|
każdy może nie miec czasu, wporządku jest sprytnabestia.pl kupiłem wypracowanie i było si :)
|
|
nie ma jak to ponarzekać...
|
|
Chciałabym kupić samochód: niedrogi, oszczędny w utrzymaniu i żeby od razu się nie rozkraczył na pierwszym lepszym skrzyżowaniu. Jak większość kobiet nie wiem na jaką markę mam się zdecydować i na zwracać uwagę. proszę o męską opinię.
|
|
naprawde na nowym basenie jest siłownia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |