Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trampek znowu PO stronie Żydów |
heeheh.ile urwa zarabiasz.ja jem placki ziem...bo mnie niestac na pikiniki.do przyjaciólki se ***** napisz z żalem....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trampek znowu PO stronie Żydów |
Skoro nie ma Beck'sa proponuję wypić Veltinsa lub Perlenbachera z Lidla. Ta sama półka smakowa tyle, że mniej markowa. Kasia..
|
|
Śmieszne było jak Gesslerowa kazała grubo kroić wędlinę , a P. Ania tylko machała palcem na kelnerki i mówiła synowi jak to mu bokiem wyjdzie. Widać wraca stare.
|
|
Miła i kulturalna obsługa to podstawa a tam tego nie ma to prawda,ale przed Gesler jakoś się trochę postarała ta ruda chociaż i tak za mało było proszę i dziękuję,ale cóż Nowogród jak wioska a papierosy w Łomży w kioskach!
|
|
HE. Śmieszni jesteście wszyscy . Akurat po programie o rewolucjach zachciało wam się wyrażać opinie . Tzw antyreklama , bo to wiadome że jak któraś z konkurencyjnych restauracji zaistniała w tv to od razu trzeba antyreklamę robić . Takie jest moje skromne zdanie. Pozdro.
|
|
ile zarabiam to nie takie ważne każdgo stać raz do roku na jakiś wybryk ale jak ciebie to interesuje to ja tak 2000 a moja żona też tak coś koło tego 1800-2000 rudy błazen z druhem
|
|
Polecam sklep za Kauflandem (nowe osiedla nie wiem dokładnie jaka ulica) maja ponad 150 rodzajów piwa.
|
|
a jakieś amatorskie z telefonów czy coś ?
|
|
bobcats ogarnij się trochę, nie wyzywaj człowieka którego nie znasz (lub obok którego stoisz na meczu) od klikaczy internetowych... bo jak widać sam nim jesteś. Ja im nie zaglądam do portfela ani w kieliszek czy do kufla, niech robią co chcą ze swoim życiem.
|
|
A ja się zgodze i nie ma co się oszukiwać. Gwiazdy z yamy i tyle!
|
|
weź kij i gówno bij pozdro 0
|
|
No pewnie :) Kasia..
|
|
To nie jest kwestia dogadzania, tylko wyrażenia opinii. Poza tym każdy może chodzić i jadać gdziekolwiek chce. Zdania na temat byłej Panoramy są podzielone. I dobrze. Bo chociaż można poznać opinie na temat innych restauracji bądź barów. Ludzie nie mają języka, żeby milczeć, ale żeby go używać.
|
|
mala2 to jedz kuzwa i sprawdz, jakos Chojny wszystkim dogadzaja, ja w tych wiszacych badylach bylam i wiecej nie pojade!!!
|
|
Witam. poszukuję osoby, która zrobiłaby mi na ścianie 12m2 w altance ładne graffiti typu krajobraz.
|
|
Z drewna Magia Drewna róg Dwornej i Szkolnej ( po 2 stronie kościółka Panien). Z nierdzewki firma Tomi tel. 502649512 , biuro na Nowogrodzkiej 81.
|
|
.
|
|
macie sie z tym Małyszem
|
|
No sami pedagodzy w tej Łomży i abstynenci :D Czasem mi się zdaje, że czytać niektórzy nie potrafią?????? Powtarzam jeszcze raz panowie wychowawcy, powiedzcie to trenerowi lub samym piłkarzom a nie na forum! To nic nie daje. Daje tylko to, że z ŁKS-u robicie drużynę meneli! Forum czyta kupa różnych ludzi w tym ja i wiem jak to odbierają inni - że WSZYSCY chlają przed meczem. Ja po prostu w to nie wierzę że WSZYSCY! Że piją niektórzy, może 3-4? to wręcz jestem pewien, ale czy tych 3-4 to jest kręgosłup drużyny? To tylko na tych 3-4 opiera się cała "siła" ŁKS-u? - NIE! autochton - widzę że zależy Tobie na frekwencji na stadionie, zresztą tak samo jak i mnie. Tylko takimi wypowiedziami, że piłkarze chleją, to trybun nie zapełnisz. Bo kto będzie chciał oglądać zawodników, którzy grają na kacu i na pewno przegrają mecz, bo nie będą mieli siły? Tak to działa, sami taką opinię o zawodnikach ŁKS-u wystawiacie. Założę się, że jak znasz ich twarze, znasz też nazwiska, a jak je znasz, to podpierdo.l do trenera jednego i drugiego. Wtedy trener będzie wiedział kogo wziąć za mordę, czyli za to, do czego nawołujecie. Teraz ma wziąć wszystkich, bo piszecie że piłkarze chleją? To jest tak jak widzą nas Niemcy, że Polak to złodziej. I Ty autochton i DFX, Ty też A-Z i Ty Januszek też jesteście Polakami. Za złodziei się też uważacie, bo ja nie. Zrozumieli czy nie? Jak nie, to nie mamy o czym dyskutować. ŁKS to dwudziestu kilku zawodników, to nie tylko Ci z Yamy. rudy błazen z druhem
|
|
???
|
|
poprostu za mało jest parkingów lub za duzo aut w naszym miescie
|
|
jestem w orange i chce zablokować numer za granicy bo nie chce otrzymywać smsów ani połaczeń ,chodzi o konkretny numer ale nie mam pojęcia jak to zrobić,może ktoś mi pomóc ??
|
|
bo może ktoś wie już i podzieli się to informacją
|
|
renata podaj namiar na siebie, mam sporo fajnych ubran dziecięcych.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja kiedy postanowiłem zerwać z tym nałogiem najpierw kupiłem gumy Niquitin, było mi po nich tylko nie dobrze a skutek żaden. Później trafiłem na Tabex, i z czystym sumieniem mogę go polecić naprawdę skuteczny wspomagacz, rzuciłem ja i kilku znajomych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |