wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Misiewicz dementuje podejrzenia CBA dotyczące jego osoby

widze ze czujecie juz oddech pis na plecach pokemony:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Misiewicz dementuje podejrzenia CBA dotyczące jego osoby

Witam w kazdy weekend jezdze Warszawa-Łomża(sobota) i Łomża-wawa(niedziela) 3 miejsca wolne w aucie poszukuje chetnych do przewozu. ta trasa jezdze juz 3 lata. pozdrawiam (moj tel512061351)

z dw. wsch. lub okolice stadionu

edi# kim jestem wiedzą Ci co powinni.
Nie jestem Panem Przemkiem mam swoją firmę stoję dobrze finansowo tak więc nie potrzebuję kasy od Państwa Poleszuków.
Dzięki że napisałeś bo nawet nie wiedziałem jak się nazywają.
Wiesz mam dużo potencjalnych klientów i znam się już trochę na ludziach (lata praktyki).
Każdy z nas ma napisane na czole kim jest uwierz mi.
Są klienci co jeżdżą mercedesami uważają się za nie wiadomo kogo a na ich biurku leżą faktury nie opłacone (przykład jednej firmy z Łomży figo fago) na 300 tyś
Po obejrzeniu programu stwierdziłem że jest bardzo skromny i przedsiębiorczy a tacy ludzie właśnie robią karierę w życiu.
Pamiętaj w życiu nie jest ważny dym tylko ogień bo właśnie ogień którego nie widzisz daje energie.
Ludzie więcej stawiają na dym tzn. to co widać, fajna fura super chata markowe ubrania .....porażka.
Wiesz kiedy to zrozumiesz ??? Jest takie fajne powiedzenie z jakiegoś kraju.

"Kiedy dotkniesz dna palcami wtedy zrozumiesz sens życia "

Tzn.Musisz najpierw zejść na dno odbić się i zacząć nowe życie z szacunkiem tak jak w kościele mówią do bliźniego swego.

Moja żona chyba miała z tego sklepu jakaś z Francji sukienka za kupę kasy i też miała jakieś problemy coś tam nie układało się z tyłu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org