Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy poseł odpowiedział na atak hejtera???? |
Oby spadło na tego ze zdjęcia poniżej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy poseł odpowiedział na atak hejtera???? |
Witam poszukuje jakiegoś dobrego mechanika z Łomży lub okolic który zna się na skuterach. Który robi to dobrze i za nie masakryczne ceny ;)
|
|
Ja miałam zwykłe rolety gładkie, materiał - dość grube płótno i zupełnie sie nie sprawdziły, latem tak nagrzewał sie pokój ze temperatura dochodziła do 30 stopni i w tym roku wymieniłam materiał w roletach na taki z folią od spodu odbijającą promienie słoneczne, w 100% jest nieprzepuszczalny dla promieni słonecznych. I teraz jest dobrze, w końcu po wejściu do pokoju nie mam wrażenia ze wchodzę do piekarnika.
|
|
myślisz, że Twoje auto długo (o ile w ogóle) będzie błyszczeć od najtańszego wosku? :)
|
|
w hurtowni Prymus na Legionów, na przeciwko jednostki
|
|
mamy zrobic posiew kału. ma alergie na "cos" bo ma szrstka i zolta skore za uszami. ponadto zapalenie jelit. ma dalej pic nutramigien i brac leki kreon wspomagajacy trawienie i ketotifen WZF czy cos takiego
|
|
otóż to............ wyszła cała mentalność właścicieli.... wykorzystać kogoś, zrobić na nim niezłą reklame a potem....a potem nic od siebie nie dać....na wszystkim oszczędzać, mieć klientów w poważaniu. Ale to juz chyba mentalnośc wszystkich łomżyńskich pseudobiznesmenów. BLEEEEEEEEEE............
|
|
z tego co obiło mi się o uszy i się dowiadywałem to chyba w tą Sobotę ale chyba
|
|
Dzisiejszy artykuł na 4lomza: http://4lomza.pl/index.php?wiad=26492 Rzeczywiście, coraz trudniej o miejsce parkingowe pod domem, nie mówiąc już o urzędach. Trzeba krążyć czasami żeby znaleźć, bo jak zimno to rower odpada. Wie ktoś może czy jest jaką w mieście norma, ile inwestor musi zrobić miejsc parkingowych jak coś buduje?
|
|
Polecam, polecam. Też zakupiłam u nich papieroska i jestem w 100% zadowolona.
|
|
można by zagonić straż miejską do sprzątania przynajmniej jakiś porzytek by był
|
|
TO czemu nasz obiekt który spadł u ruskich do tej pory trzymają?
|
|
Firma placi mi 1000 zl netto za 8 godzin dziennie,jest to ok czy malo?siedze tylko za biurkiem i mam malo pracy.
|
|
super.......pol roku i auto sobie kupisz.ale super trafiles.
|
|
jest problem nie tylko z parkingami ale tez z osobami co parkują mówiąc prosto na chama nie patrząc na samochody które stoją w pobliżu
|
|
TAK TRZYMAC.
|
|
co bys nie robil 1000zl to mało w tych czasach,wszystko w górę,ale zalezy jak ty to widzisz.
|
|
Studiuję już 3 rok i zawsze plany były podawane kilka dni przed rozpoczęciem. Inauguracja jest 11 października ale zajęcia zaczną się zapewne 3 tak jak w zeszłym roku zaczeliśmy 4
|
|
Kapłańska pedofilia to zaledwie mało widoczny wierzchołek góry lodowej kapłańskich niegodziwości http://wiadomosci.wp.tv/i,Pozew-przeciw-Opus-Dei,mid,877054,index.html?ticaid=6d122#m877054 Kto i dlaczego robi z tego Chrześcijańskiego Kościołka przysłowiowy " Folwark zwierzęcy " co za "świnie" w Nim działają normalnie jak w książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy "
|
|
Minimum netto zgodnie z prawem to 1085zł, a w biedronce zarabiają więcej , więc nie piernicz.
|
|
Jakim autobusem dojadę do schroniska 'Arka' od przystanku niedaleko McDonaldzie? ;)
|
|
blok przy wojska polskiego ma zamontowane w kazdym mieszkaniu piece gazowe i mieszkancy sami sobie ogrzewaja co o tym myslicie? rudy błazen z druhem
|
|
Bo deweloper go zbudował i nie chciał płacić grubych $$ za przyłącze do miejskiej sieci. Zostało więcej w kieszeni z każdego sprzedanego metra mieszkanka. Proste.
|
|
Leczyłem dawno temu. Dobrze robi.
|
|
No u mnie w tym roku mniejsza dopłata. Już nie 1000 zł a nie całe 700 zł ;) W tym roku na prawde nie odkręcę kaloryferów ;)
|
|
aha i jeszcze jedno moja znajoma za papierkowa prace dostaje 1600zł
|
|
co znaczy że organizujesz zamówienia???
|
|
Dwa lata albo nie .....pięć lat.... lub wcale :-)
|
|
|
Ma ktoś w Łomży lub okolicy akwarium morskie?
|
|
Najlepiej sprawdź w necie, skoro potrzebujesz tylko OC to obojętnie gdzie wykupisz aby było tanio. Jeśli masz konto w mbank-u zerknij na ich ofertę, Liberty Direct i Link4 też potrafią być konkurencyjni
|
|
Czy jest w Łomży jakiś dobry dermatolog, który przyjmuje prywatnie ? Proszę o jakiś namiar
|
|
Cytat z wikipedii: "Nie ma przestępstwa, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy (art. 213. § 1. k.k.) oraz nie popełnia przestępstwa zniesławienia, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut, który służy obronie społecznie uzasadnionego interesu lub dotyczy postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną." Tak dla otuchy abyś nie bała się ewentualnych pozwów jeśli piszesz prawdę :)
|
|
Zaatakowały ją "Mordercze Pomidory" Coś ty taka ciekawa Olinko?
|
|
Ma mój kolega jeśli chcesz możesz obejrzeć spoko gość z niego
|
|
Autor: Darek1638 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 12-10-10 21:23 Co sądzicie na ten temat??? moim zdaniem jest to czyste złodziejstwo . Jakie macie dopłaty??? DAREK ------nowy watek !~ tam zaraz zginie jak kamfora:)))))))))))) poki co , ja z LMS jeszcze nie dostalam ale jestem ciekawa co teraz wymysla?:)))))))))))) rudy błazen z druhem
|
|
ja mam mp4 ale niewiem czy to wystarczy bo zrobiłem strojenie kanałów i zamiast innych kanałów straciłem jedynkę czy Łomża to taka dziura że niemożna złapać cyfrowego sygnału kupiłem telewizor full hd rok temu to chyba niestarocie
|
|
Szczerze to ten program był przesłodzony do bólu. Nie wiem, czym się Pani Gessler tak zachwycała, jadało się o niebo lepsze jedzenie. Ale o gustach się nie dyskutuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |