Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na tym m. in. POlega PiSlamski bolszewizm |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na tym m. in. POlega PiSlamski bolszewizm |
|
rzepicha ale co Ty mi mowisz zebym gdzies wchodzil i czytal o tym. Ja nie chce o tym nic wiedziec. Zyje z dnia na dzien. Nie interesuja mnie takie rzeczy. Co bedzie to bedzie, i tak kiedys umre. I co to by zmienilo ze wczesniej przez jakas satelite.? Wiem tylko jedno. Fajnie bylo by gdyby ta satelita spadla na sejm w trakcie jakiejs narady.
|
|
inauguracja jest 11 października, więc nie wiem co Wy się tak gorączkujecie. podaje link: http://www.pwsip.edu.pl/plany/images/pliki/org_rok2011-12/ka_sstac_2011_2012-nie_dotyczy_wf.pdf
|
|
No tak :) Ci najbardziej spragnieni życia wiecznego , najbardziej sie go boją :):):):) rudy błazen z druhem
|
|
A ja znalazlem takie cos : Polska znajduje się w wymienionym obszarze upadku satelity, a więc na naszym terenie mogą pojawić się kawałki tego urzadzenia. Gdzie one spadną, dowiemy się na DWIE godziny przed wejściem w atmosferę. NASA przestrzega, że nawet jeśli znajdziemy części UARS, to nie wolno nam ich zatrzymać, ponieważ są własnością rządu Stanów Zjednoczonych. Nie wolno nam zatrzymac czesci. To z jakiej racji im wolno spuszczac nam satelite na glowe.? To jest narazenie tysiecy ludzi na smierc. Nie wyobrazam sobie tego. Powinna bys wysoka wysoka kara do zaplacenia dla USA za ten incydent.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |