niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Każdy lekarz, który będzie leczył członka pis powinien pamiętać

jak Ci coś nie pasuje, to trzeba było powiedzieć właścicielowi a nie piszesz tutaj takie uwagi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Każdy lekarz, który będzie leczył członka pis powinien pamiętać

Skargę na komornika możesz złożyć jeżeli stwierdzisz, że komornik nie wykonuje należycie swoich obowiązków.
Zgodnie z art.767 k.p.c. skargę możesz wnieść do właściwego sądu rejonowego w terminie tygodniowym od daty czynności, gdy byłaś przy niej obecna lub byłaś o jej terminie zawiadomiona , w innych wypadkach w terminie 7 dni od daty, kiedy komornik zawiadomił Cię o dokonaniu czynności, a jeżeli tego nie zrobił od daty, kiedy dowiedziałaś się o tej czynności.

;) Tak mądra rzepicha szaleje na forum i nie wie co zrobić???;) Licz na siebie!

tak sie składa, że psa nie mam ale jak mi coś nie pasuje to mówie wprost.

a jeśli już tutaj sie pisze to należy wyjaśnić dokładnie o co chodzi.

Proponuję książkę "Łatwy sposób na rzucenie palenie" Allan Carr, nie pale od 5 miesięcy i rzucenie palenia po tej ksiażce jest naprawdę łatwe. Jeżeli ktoś nie lubi czytać to można ściągnąć audiobooka.

Treść jest ukryta

tak tak oczywiście nic a nic :P

Treść jest ukryta

z tego co mi sie wydawało to szczeniaczek jeszcze.

tak, tylko nie masz co robic tylko pisać o jakims nieznanym barze gdzies na zadupiu, jaaasne....

On sam jest jego właścicielem i dlatego pisze. Ja byłem przed rokiem, mięso było jak z plastiku i więcej tam nie pójdę.

Treść jest ukryta

Można zawsze wyjechać np. do Anglii tam nawet ci co nie lubią pracować mają pracy full.
Jak ci przystawią klamkę do czaszki zapier.... do pracy że hej .... :-)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ja na wesele polecam ........

http://www.youtube.com/watch?v=rBZbL9yEBPI&feature=related

Kasia..

SylwkaX a może chce sobie popatrzeć na tyłek faceta to jest dla mnie chore aż się źle robi.
Weź pozbądź się gada tylko nagraj rozmowę i wypier.... go z domu.
Ja nie wiem jak on mógł zaproponować to swojej ukochanej żonie.

Po raz kolejny pytam gdzie jest ADMIN.??

gdzie jest najwiekszy wybor i najtanszy sklep z kosmetykami do auta. Woski, zapachy itp.??

Tez chcialbym wiedziec.:)

rudy błazen z druhem

Dokladnie maruda. Nikt nie wie gdzie spadnie a tu juz umieraja. Smiech na sali. A czemu ona wogole mialaby spasc.? Ten kto ja wyslal niech zrobic cos zeby nie spadla.

Kasia..

Treść jest ukryta

Witam was mam pytanie gdzie najlepiej zrobić prawo jazdy kat. C odrazu bym chciał zrobić kurs na przewoź rzeczy mam 21 lat . Proszę o rzetelne odpowiedzi.

kązdy z nich juz miał swoje 5 minut i mógł wiele zrobić a nie zrobił. Szkoda więc czasu tracić na słodkie pierdzenie o pierdołach tylko po to aby znowu dac im możliwośc załapania się do korytka.

Kasia..

postanowiłam opowiedzieć swoją historię, dodam, że byłam tam kilka razy i jest coraz gorzej... Przepraszam, że moja opowieść jest taka długa, ale chciałam oddać ABSURDALNOŚĆ tej sytuacji

W zeszłą niedzielę ok godz. 16 wybraliśmy się 5-cio osobową grupą do Wiszących Ogrodów. Siadamy do stolika, a tu już 1 wtopa, obrus zasypany okruszkami.

Pani kelnerka podaje 2 ! ( słownie DWIE) karty na 5 osób.

Zamawiamy zupę, pierogi z mięsem, pierogi ruskie oraz 2 X pierogi z serem i salsą pomidorową.

Pytamy jaki jest czas oczekiwania, pani kelnerka mówi, że 20 min. więc siedzimy i czekamy.

Po 15 min. pani kelnerka przynosi zupę i pyta czy może podać 2 razy pierogi z TWAROGIEM (zamiast tych z serem i salsą pomidorową), bo ona myślała, że twaróg i ser to to samo! Niestety nie chcemy jeść pierogów na słodko, więc pytamy ile trzeba czekać na te które zamawiałyśmy? Pani odpowiedziała, że kolejne 20 min. Czekamy, mamy czas.

W międzyczasie, po 10 min. zostają podane pierogi z mięsem, ale TYLKO TALERZ, bez sztućców. Prosimy o sztućce, pani kelnerka mówi, że zapomniała...

my wciąż czekamy i po 20 minutach dostajemy 2 talerze z pierogami z serem i salsą pomidorową.
W karcie jest napisane 5 szt pierogów, koleżanka dostała 5 szt, a ja niestety tylko 4 szt. pytam panią kelnerkę dlaczego dostałam 4 szt skoro płace za 5 szt.?

Ona odpowiada: a nie może pani zjeść czterech pierogów? nie starczyło dla pani w kuchni...

Ręce mi opadły, ale to jeszcze nie koniec..

Okazało się, że pani kelnerka zapomniała CAŁKOWICIE o pierogach ruskich!!! Na które czekaliśmy dodatkowe 15 min!!!!!!!!

WSZYSTKIE nasze dania pani kelnerka miała zapisane na kartce, tylko zapomniała podać kucharce..

w zamian za ponad godzinne oczekiwanie i ta całą hecę nie musieliśmy płacić za dwa dania (pierogi) oraz pan menager przydzielił 3 szklanki piwa osobom najbardziej poszkodowanym..

ubaw mieliśmy po pachy :)

moja propozycja, żeby zmienić nazwę tej restauracji na ABSURD :)

No gdzie z dananiami?Badanie to Twoja sprawa....ta cena to:kurs,plac menewrowy,testy do nauki,egz wewnętrzy na koniec kursu.
Badania i egz państwowy to już zawsze dodatkowe koszty każdego...

Ustawa przeszła, będzie obowiązywać od 2012 roku, tak więc A bedzie od 24

a najlepsze rozwiązanie to wykupić sobie miejsce parkingowe napisać na nim numer tablic zaparkuje ktoś inny laweta

Ale nie wszędzie można.

5 zł za godzinę? Na wykończeniówkach na start dają 8-9 zł na godz. a 5x8=40 ;| za dzień pracy 40zł? nawet auta za 4 dychy nie zatankujesz bo nie warto.

Ja tam nie wiem co było kiedyś przez te 1000 lat nie było mnie przy tym
widzę to co jest teraz od 1991 roku jak Jan PII w Łomży zaganiał lokalne księżostwo do duszpasterskiej roboty i widzę po 20 latach owoce ich pracy.
Te owoce są takie jak po 1000 latach ich "arcy" kapłańskiej obecności.
O czym to świadczy ?
Materiał jest gówniany czy rzemieślnik robotę nieustannie partaczy ?

Tak tą regułę którą przedstawiłeś w swojej wypowiedzi potwierdzają wyjątki i słowo grzeszność brzmi tu jak śmieszność.
Nazwijmy to po imieniu nieuczciwi kapłani - złodzieje Bożej tożsamości Jezusa vel Chrystusa w imieniu którego działają czynią swoje zło tym większym.

A co do tych świętych sakramentów. Popatrz ile z nich zostało tej świętości wartościowo, jakościowo i ilościowo. Pomijam w ogóle fakt że jest ich prawie o połowę mniej niż we wcześniejszym Prawie Kościelnym.

A co do belek w moich oczach to widzisz jakąś ? ( retoryczne) Chyba niedowidzisz bo jakbym miał takie belki w oczach o jakich piszesz to bym nic nie widział a skoro widzę co się dzieje to chyba ze mną nie jest aż tak źle jak to się Tobie wydaje.

A co do tego źdźbła bacz by ten Wszechmogący na którego się powołujesz nie poczytał Tobie za grzech zaniedbania i zaniechania zlekceważenie przez Ciebie tego źdźbła o którym piszesz w oku innych a które może mógłbyś pomoc im wyjąć.

Jak widzę lubisz się modlić pomódl więc się za nieszczęśników którzy mieli dopiero co wypadek w Starej Łomży przy Szosie Zambrowskiej chyba coś poważnego bo droga długo zablokowana oby nikomu nieodwracalnie nic złego się nie stało

ps.

Nie potrzebuję różańca i tej całej niezliczonej masy świątynnych gadżetów - dewocjonaliów to kwesta duchowej dojrzałości eliminującej duchową potrzebę posiadania duchownych zabawek.

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org