Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Każdy lekarz, który będzie leczył członka pis powinien pamiętać |
jak Ci coś nie pasuje, to trzeba było powiedzieć właścicielowi a nie piszesz tutaj takie uwagi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Każdy lekarz, który będzie leczył członka pis powinien pamiętać |
Skargę na komornika możesz złożyć jeżeli stwierdzisz, że komornik nie wykonuje należycie swoich obowiązków. Zgodnie z art.767 k.p.c. skargę możesz wnieść do właściwego sądu rejonowego w terminie tygodniowym od daty czynności, gdy byłaś przy niej obecna lub byłaś o jej terminie zawiadomiona , w innych wypadkach w terminie 7 dni od daty, kiedy komornik zawiadomił Cię o dokonaniu czynności, a jeżeli tego nie zrobił od daty, kiedy dowiedziałaś się o tej czynności.
|
|
;) Tak mądra rzepicha szaleje na forum i nie wie co zrobić???;) Licz na siebie!
|
|
tak sie składa, że psa nie mam ale jak mi coś nie pasuje to mówie wprost.
|
|
a jeśli już tutaj sie pisze to należy wyjaśnić dokładnie o co chodzi.
|
|
Proponuję książkę "Łatwy sposób na rzucenie palenie" Allan Carr, nie pale od 5 miesięcy i rzucenie palenia po tej ksiażce jest naprawdę łatwe. Jeżeli ktoś nie lubi czytać to można ściągnąć audiobooka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tak tak oczywiście nic a nic :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
z tego co mi sie wydawało to szczeniaczek jeszcze.
|
|
tak, tylko nie masz co robic tylko pisać o jakims nieznanym barze gdzies na zadupiu, jaaasne....
|
|
On sam jest jego właścicielem i dlatego pisze. Ja byłem przed rokiem, mięso było jak z plastiku i więcej tam nie pójdę.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Można zawsze wyjechać np. do Anglii tam nawet ci co nie lubią pracować mają pracy full. Jak ci przystawią klamkę do czaszki zapier.... do pracy że hej .... :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
SylwkaX a może chce sobie popatrzeć na tyłek faceta to jest dla mnie chore aż się źle robi. Weź pozbądź się gada tylko nagraj rozmowę i wypier.... go z domu. Ja nie wiem jak on mógł zaproponować to swojej ukochanej żonie.
|
|
Po raz kolejny pytam gdzie jest ADMIN.??
|
|
gdzie jest najwiekszy wybor i najtanszy sklep z kosmetykami do auta. Woski, zapachy itp.??
|
|
Tez chcialbym wiedziec.:) rudy błazen z druhem
|
|
Dokladnie maruda. Nikt nie wie gdzie spadnie a tu juz umieraja. Smiech na sali. A czemu ona wogole mialaby spasc.? Ten kto ja wyslal niech zrobic cos zeby nie spadla. Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam was mam pytanie gdzie najlepiej zrobić prawo jazdy kat. C odrazu bym chciał zrobić kurs na przewoź rzeczy mam 21 lat . Proszę o rzetelne odpowiedzi.
|
|
kązdy z nich juz miał swoje 5 minut i mógł wiele zrobić a nie zrobił. Szkoda więc czasu tracić na słodkie pierdzenie o pierdołach tylko po to aby znowu dac im możliwośc załapania się do korytka. Kasia..
|
|
postanowiłam opowiedzieć swoją historię, dodam, że byłam tam kilka razy i jest coraz gorzej... Przepraszam, że moja opowieść jest taka długa, ale chciałam oddać ABSURDALNOŚĆ tej sytuacji W zeszłą niedzielę ok godz. 16 wybraliśmy się 5-cio osobową grupą do Wiszących Ogrodów. Siadamy do stolika, a tu już 1 wtopa, obrus zasypany okruszkami. Pani kelnerka podaje 2 ! ( słownie DWIE) karty na 5 osób. Zamawiamy zupę, pierogi z mięsem, pierogi ruskie oraz 2 X pierogi z serem i salsą pomidorową. Pytamy jaki jest czas oczekiwania, pani kelnerka mówi, że 20 min. więc siedzimy i czekamy. Po 15 min. pani kelnerka przynosi zupę i pyta czy może podać 2 razy pierogi z TWAROGIEM (zamiast tych z serem i salsą pomidorową), bo ona myślała, że twaróg i ser to to samo! Niestety nie chcemy jeść pierogów na słodko, więc pytamy ile trzeba czekać na te które zamawiałyśmy? Pani odpowiedziała, że kolejne 20 min. Czekamy, mamy czas. W międzyczasie, po 10 min. zostają podane pierogi z mięsem, ale TYLKO TALERZ, bez sztućców. Prosimy o sztućce, pani kelnerka mówi, że zapomniała... my wciąż czekamy i po 20 minutach dostajemy 2 talerze z pierogami z serem i salsą pomidorową. W karcie jest napisane 5 szt pierogów, koleżanka dostała 5 szt, a ja niestety tylko 4 szt. pytam panią kelnerkę dlaczego dostałam 4 szt skoro płace za 5 szt.? Ona odpowiada: a nie może pani zjeść czterech pierogów? nie starczyło dla pani w kuchni... Ręce mi opadły, ale to jeszcze nie koniec.. Okazało się, że pani kelnerka zapomniała CAŁKOWICIE o pierogach ruskich!!! Na które czekaliśmy dodatkowe 15 min!!!!!!!! WSZYSTKIE nasze dania pani kelnerka miała zapisane na kartce, tylko zapomniała podać kucharce.. w zamian za ponad godzinne oczekiwanie i ta całą hecę nie musieliśmy płacić za dwa dania (pierogi) oraz pan menager przydzielił 3 szklanki piwa osobom najbardziej poszkodowanym.. ubaw mieliśmy po pachy :) moja propozycja, żeby zmienić nazwę tej restauracji na ABSURD :)
|
|
No gdzie z dananiami?Badanie to Twoja sprawa....ta cena to:kurs,plac menewrowy,testy do nauki,egz wewnętrzy na koniec kursu. Badania i egz państwowy to już zawsze dodatkowe koszty każdego...
|
|
Ustawa przeszła, będzie obowiązywać od 2012 roku, tak więc A bedzie od 24
|
|
a najlepsze rozwiązanie to wykupić sobie miejsce parkingowe napisać na nim numer tablic zaparkuje ktoś inny laweta
|
|
Ale nie wszędzie można.
|
|
5 zł za godzinę? Na wykończeniówkach na start dają 8-9 zł na godz. a 5x8=40 ;| za dzień pracy 40zł? nawet auta za 4 dychy nie zatankujesz bo nie warto.
|
|
Ja tam nie wiem co było kiedyś przez te 1000 lat nie było mnie przy tym widzę to co jest teraz od 1991 roku jak Jan PII w Łomży zaganiał lokalne księżostwo do duszpasterskiej roboty i widzę po 20 latach owoce ich pracy. Te owoce są takie jak po 1000 latach ich "arcy" kapłańskiej obecności. O czym to świadczy ? Materiał jest gówniany czy rzemieślnik robotę nieustannie partaczy ? Tak tą regułę którą przedstawiłeś w swojej wypowiedzi potwierdzają wyjątki i słowo grzeszność brzmi tu jak śmieszność. Nazwijmy to po imieniu nieuczciwi kapłani - złodzieje Bożej tożsamości Jezusa vel Chrystusa w imieniu którego działają czynią swoje zło tym większym. A co do tych świętych sakramentów. Popatrz ile z nich zostało tej świętości wartościowo, jakościowo i ilościowo. Pomijam w ogóle fakt że jest ich prawie o połowę mniej niż we wcześniejszym Prawie Kościelnym. A co do belek w moich oczach to widzisz jakąś ? ( retoryczne) Chyba niedowidzisz bo jakbym miał takie belki w oczach o jakich piszesz to bym nic nie widział a skoro widzę co się dzieje to chyba ze mną nie jest aż tak źle jak to się Tobie wydaje. A co do tego źdźbła bacz by ten Wszechmogący na którego się powołujesz nie poczytał Tobie za grzech zaniedbania i zaniechania zlekceważenie przez Ciebie tego źdźbła o którym piszesz w oku innych a które może mógłbyś pomoc im wyjąć. Jak widzę lubisz się modlić pomódl więc się za nieszczęśników którzy mieli dopiero co wypadek w Starej Łomży przy Szosie Zambrowskiej chyba coś poważnego bo droga długo zablokowana oby nikomu nieodwracalnie nic złego się nie stało ps. Nie potrzebuję różańca i tej całej niezliczonej masy świątynnych gadżetów - dewocjonaliów to kwesta duchowej dojrzałości eliminującej duchową potrzebę posiadania duchownych zabawek. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |