Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef KE uhonorował Karola Marksa. Nic dodać nic ująć!! |
COMBOFIX Polecam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef KE uhonorował Karola Marksa. Nic dodać nic ująć!! |
Jutro znaczy* TJ. CZWARTEK
|
|
Witam, z góry piszę że nie mam nic wspólnego z postem i pytaniem użytkownika marco155, ani nie jest to żadna reklama czy ogłoszenie. Żeby nie spamować odpowiem na pytanie kolegi: jaki zespół? Taki który się Tobie spodoba! jest wolny rynek, YT ugina się od nagrań zespołów,cenowo także sa kapele na każdą kieszeń. Co do tego z czego leci muzyka na weselu nie ma co się kłócić: jednemu podoba się playback, drugi szanuje tylko pełen żywy skład to odwieczne prawo wyboru ale i gustów ludzi.Polecam stronkę slub.lomza.pl tam znajdziesz wszystko czego potrzebujesz odnośnie organizacji wesela. A teraz mam pytanie do użytkownika kosia16 powiedz/napisz mi gdzie byłaś na tym weselu? Jestem ciekaw. I dopowiem tylko że sprawa puszczania muzyki w przerwach jest ustalana przez nas z młodymi i to od nich zależy czy coś gra kiedy goście idą jeść czy nie. Komuś podoba się nasza kapela komuś nie,ktoś weźmie nas na swoje wesele ktoś pójdzie do konkurencji.Nie ma ludzi i zespołów idealnych wiadomo każdy popełnia błędy tylko nie każdy ma odwagę się do nich przyznać,co więcej wyciągnąć z nich wnioski i starać się być coraz lepszym. To bardzo motywuje nie tylko mnie ale i zapewne wielu artystów z innych kapel do stawiania sobie coraz wyższych celów. A takich tematów o zespołach na tym forum jest już dość dużo,opinii też. Wystarczy poszukać. Tak więc pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru! Rafał z Zespołu Carmen.
|
|
o kuzwa ile tu miastowych się odezwało - a ja wam powiem ,że tylko 5% mieszkańców miasta ma korzenie mieszczańskie reszta czyli wy to potomkowie roztrzasaczy gnoju. Więc nie podskakiwac jak pchły na grzebieniu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja promocji w wyżej wymienionym sklepie nie polecam, dziś akurat widziałem asusa podobnego do tego opisanego 2 posty wyżej (taki sam procek i ram, dysk 500 i matryca 15,6") za 2399, czyli tyle za ile kupiłem 17tke z większym dyskiem.... Aha, to oczywiście była "promocja" z 2700 o ile dobrze pamiętam ;)
|
|
Ostatnio kilka razy goscilem w tym barze na poczatku z przypadku - pozniej zupelnie swiadomie i naprawde bardzo chetnie i czesto tam wracam. Super jedzenie, ogromne porcje, niska cena. Polecam wszystkim. Chyba najlepszy bar w miescie. PS Nie jestem z tym barem zwiazany!
|
|
Ciekawość gryzie:)??Nie Twój pies więc o co się pieklisz??
|
|
a jakie cechy powinien miec idealny pracodawca???hmmm.... mysle, ze mogłby nie byc piep****** WYZYSKIWACZEM...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |