wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szef KE uhonorował Karola Marksa. Nic dodać nic ująć!!

COMBOFIX Polecam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szef KE uhonorował Karola Marksa. Nic dodać nic ująć!!

Jutro znaczy*

TJ. CZWARTEK

Witam,
z góry piszę że nie mam nic wspólnego z postem i pytaniem użytkownika marco155, ani nie jest to żadna reklama czy ogłoszenie.
Żeby nie spamować odpowiem na pytanie kolegi: jaki zespół? Taki który się Tobie spodoba! jest wolny rynek, YT ugina się od nagrań zespołów,cenowo także sa kapele na każdą kieszeń. Co do tego z czego leci muzyka na weselu nie ma co się kłócić: jednemu podoba się playback, drugi szanuje tylko pełen żywy skład to odwieczne prawo wyboru ale i gustów ludzi.Polecam stronkę slub.lomza.pl tam znajdziesz wszystko czego potrzebujesz odnośnie organizacji wesela.
A teraz mam pytanie do użytkownika kosia16 powiedz/napisz mi gdzie byłaś na tym weselu? Jestem ciekaw. I dopowiem tylko że sprawa puszczania muzyki w przerwach jest ustalana przez nas z młodymi i to od nich zależy czy coś gra kiedy goście idą jeść czy nie.
Komuś podoba się nasza kapela komuś nie,ktoś weźmie nas na swoje wesele ktoś pójdzie do konkurencji.Nie ma ludzi i zespołów idealnych wiadomo każdy popełnia błędy tylko nie każdy ma odwagę się do nich przyznać,co więcej wyciągnąć z nich wnioski i starać się być coraz lepszym. To bardzo motywuje nie tylko mnie ale i zapewne wielu artystów z innych kapel do stawiania sobie coraz wyższych celów. A takich tematów o zespołach na tym forum jest już dość dużo,opinii też. Wystarczy poszukać.
Tak więc pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru!
Rafał z Zespołu Carmen.

o kuzwa ile tu miastowych się odezwało - a ja wam powiem ,że tylko 5% mieszkańców miasta ma korzenie mieszczańskie reszta czyli wy to potomkowie roztrzasaczy gnoju. Więc nie podskakiwac jak pchły na grzebieniu.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

A ja promocji w wyżej wymienionym sklepie nie polecam, dziś akurat widziałem asusa podobnego do tego opisanego 2 posty wyżej (taki sam procek i ram, dysk 500 i matryca 15,6") za 2399, czyli tyle za ile kupiłem 17tke z większym dyskiem.... Aha, to oczywiście była "promocja" z 2700 o ile dobrze pamiętam ;)

Ostatnio kilka razy goscilem w tym barze na poczatku z przypadku - pozniej zupelnie swiadomie i naprawde bardzo chetnie i czesto tam wracam.

Super jedzenie, ogromne porcje, niska cena.

Polecam wszystkim. Chyba najlepszy bar w miescie.

PS
Nie jestem z tym barem zwiazany!

Ciekawość gryzie:)??Nie Twój pies więc o co się pieklisz??

a jakie cechy powinien miec idealny pracodawca???hmmm.... mysle, ze mogłby nie byc piep****** WYZYSKIWACZEM...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org