Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Generał przywiózł I sekretarzowi kule. Ortopedyczne kule. Spoko. |
dzięki no właśnie, dlaczego..powinno być poprostu : usuń konto, czy też wyrejestruj a nie takie głupoty..załuję że zarejestrowałam się na tym gównie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Generał przywiózł I sekretarzowi kule. Ortopedyczne kule. Spoko. |
Firma EMI koło Krakowa ma duży wybór, każdą maszynę sprawdzisz na miejscu, mają swój serwis,transport i potrafią doradzić. Kilku moich znajomych od nich kupowało, można się dogadać z cenami. Nie baw się w tanią chińszczyznę bo za rok maszyny będą do wyrzucenia. Lepiej kupić solidną używkę w dobrym stanie. 501 519 088 zadzwoń.
|
|
Jedz do Kempistego u zbiegu Zawadzkiej i Sikorskiego. Tam nie dosc ze kupisz z 5 zeta taniej to jeszcze wymienia ci go w cenie oleju,nie bedziesz sam sie musial babrac. Tel. 086 2162947
|
|
dużo lepsza od Visty to Windows 7, to połączenie ekonomi i wyglądu. W XP nacisk położony był na szybkość pracy, Vista na wygląd, w Windows 7 masz tego udane połączenie. Nie żałuję, że jestem teraz na win 07
|
|
Bo sa przyzwyczajeni całe życie do jazdy traktorem po polach lub kupnem prawka za świnki i krówki a potem są takie kwiatki na ulicach Łomży.
|
|
Ten satelita waży 6 ton. Oczywiście straci jakąś część masy wchodząc w atmosferę, ale i tak sporo tego doleci do ziemi. Jeżeli spadnie na zaludniony teren może być nie ciekawie. urbi et orbi !
|
|
ohoho, ktos przeczytal??? ale nie odpowiednia osoba:)))jak masz Jasiu Kos" plecak" to mozesz glupoty wypisywac! Powodzenia ,ale do k-ta dotarlo!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
5 października o godzinie 12.00 w auli Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży odbędzie się spotkanie z łomżyńskimi kandydatami na posła pt: "Porozmawiajmy o Łomży". Pewnie większość z was zadaje sobie pytanie co zamierza zrobić każdy z kandydatów dla naszego miasta gdy zostanie posłem. Wśród plakatów i billboardów brakuje programów i planów na przyszłość. Podczas spotkania kandydaci będą mówić o tym, o co można walczyć w Sejmie dla Łomży, jakie widzą perspektywy w naszym rejonie oraz jak walczyć o środki na rozwój naszego miasta. Jeśli jeszcze nie wiesz na kogo oddasz swój głos albo po prostu jesteś ciekawy jak prezentują się "nasi" kandydaci, zapraszamy 5 października do auli PWSIiP w Łomży. Swój udział zapowiedzieli Maciej A. Borysewicz, Wojciech Dzierzgowski oraz Lech. A Kołakowski. Zapraszamy!
|
|
h h doklacnie w centrum tego cyrku dobre satelity to niebawem i ufo wyladuje h h h pozdrawiam
|
|
To nie prawda z tymi 2 tygodniami. Usunąć się nie da, tylko można zrobić dezaktywacje. Ja po tym 3 miesiące prawie nie wchodziłam na profil.. potem z ciekawości sprawdziłam czy faktycznie się usunęło. I co?? Zastałam konto takim jakim go zostawiłam 3 miechy wcześniej. Żałuję, że wpadłam na pomysł żeby sobie te g...wno zakładać.. no ale tak to już się kończy jak się ślepo podąża za modą :)
|
|
Art.*49.*(95) 1.*W sprawach o egzekucję świadczeń pieniężnych komornik pobiera od dłużnika opłatę stosunkową w wysokości 15 % wartości wyegzekwowanego świadczenia jednak nie niższej niż 1/10 i nie wyższej niż trzydziestokrotna wysokość przeciętnego wynagrodzenia miesięcznego. Jednakże w przypadku wyegzekwowania świadczenia wskutek skierowania egzekucji do wierzytelności z rachunku bankowego lub wynagrodzenia za pracę komornik pobiera od dłużnika opłatę stosunkową w wysokości 8 % wartości wyegzekwowanego świadczenia, jednak nie niższej niż 1/10 i nie wyższej niż dziesięciokrotna wysokość przeciętnego wynagrodzenia miesięcznego. W obu przypadkach komornik ściąga opłatę od dłużnika proporcjonalnie do wysokości wyegzekwowanych kwot.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |