Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
byleJaki częstował kiełbasą wyborczą z grilla |
Do-Xelion .Miałem nie dawno MS i jakie wnioski po pierwsze wynik jest od razu psycholog wie zaraz po wydrukowaniu naszego testu przed rozmową z nami .Ja również miałem wynik negatywny .Rozmowa jednak była inna jak u Ciebie kolego ,nie było żadnego pytania na temat ustawy .Pani psycholog pytała o moje cele ,dlaczego teraz do policji a nie wcześniej,czy nie stawiam sobie za wysokich celi w życiu a odniosła się do zadania napewno pamiętacie zadanie gdzie trzeba dusić na klawiaturze cyfrę pod którą jest pokazana i przypisana figura geometryczna tzn ja w ciągu 30 sek nadusiłem poprawnie 22 razy ale jak komputer pytał czy chcę poprawić i o ile zaznaczyłem 25 i właśnie pani psycholog tego się czepiła a dlaczego taki wysoki cel? więc odpowiedziałem że 3 punkty więcej to nie wygórowany cel i zmieniła temat a może w życiu pan sobie stawia za wysokie cele więc odpowiedziałem że nie stawiam takie cele które mogę zrealizować jestem człowiekiem który stwierdza lepszy wróbel w garści niż gołąbek na dachu . Wynik znałem po 3 dniach i umówiłem się na omówienie testu co było nie tak i dowiedziałem się że w jednej z kategorii wyszło za mało procent a musi być w każdej min 50% . A co zaważyło wyszło że mam silną osobowość,że mam duże zaufanie do siebie ,że jestem osobą dominującą a to źle bo my którzy są na dola mają słuchać i wykonywać a nie myśleć ,że bardzo przykładam się do pracy że jestem po części pracoholikiem a to źle bo za bardzo przeżywam prace a kiedyś może się to przełożyć na moje zdrowie. Odpowiedziałem pani psycholog że chyba normalne i zdrowe jak ktoś pracuje to dobrze chce wykonywać swoją pracę i się przykłada do niej ja akurat taki jest jak coś robię to chce to dobrze robić.Później odpowiedziałem co do celi w życiu przecież każdy ma jakieś cele a życie bez celu jest takie mdłe pani przyznała mi racje i powiedziała abym spróbował za rok już teraz wiem co poszło nie tak więc zapytałem czy sądzi panie że przez rok się zmienię ? sądzę że nie dalej będę mówił to co myślę w oczy a w policji to złe chociaż pani powiedziała że tak trzeba mówić więc zaprzecza jedno drugiemu . Powiedziałem wprost że spróbuje za rok jeszcze raz i wtedy będę mniej dominujący ,trzymający język za zębami hahah ale test będzie przekłamany ale zdam powiedziałem do pani psycholog a pani no tak i się uśmięchneła. Nie mam do nikogo pretensji napewno do pani psycholog bo to komputer decyduje w 1 fazie czy zaliczyliśmy czy nie jedynie co psycholog może zrobić to podciągnąć kilka procent do góry jak nam brakuje ale i również może odjąć. Głowa do góry i próbować jeszcze raz chociaż moim zdaniem taki test powinien być na samym początku bo policja mówi że kasy nie ma a od samego początku inwestuje w nas wysyłając nas na testy TWO i TSF a to jest czas i pieniądze a przesiew po MS jest duży.Pozdrawiam wszystkich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: byleJaki częstował kiełbasą wyborczą z grilla |
a co to za problem?ja usunąłem i zaraz profil nie był dostępny dla nikogo.Fakt trzeba potem nie logować się przez dwa tygodnie ale konta już nie będzie.Chyba wytrzymasz te 14 dni? :)
|
|
ale zamieszanie o jedno piwo.Ja pier....Chciałeś zaoszczędzić i kupić w Lidlu to masz.Kupię Ci to piwo tylko już zamknij ten idiotyczne temat. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no i właśnie dla tego warto wysłuchać tego, co mają do powiedzenia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |