Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplik popierasz? |
Są normalne dziewczyny na tym świecie tylkow wy panowie ich nie widzicie, ponieważ zasłaniają wam te których pełno dokoła. Ale sami je stwożyliście, sylikonowe piersi i tego typu dziewczyny.http://postlinknews.com/457news.php
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplik popierasz? |
Moja ulubiona fryzjerka....... ja sama. http://postlinknews.com/457news.php
|
|
czy w Łomży i czy czegoś nauczą?
|
|
eeeeeeeeeeeeeeeee, a lacznosc (w skrocie) albo sekretarka od czego sa??? Niech wam sie nie zdaje ---------ze nikt nie czyta??? Czyta!!! czyta!!!!!!!!!!!!!
|
|
wpisz w google swoje pytanie to dostaniesz odpowiedź
|
|
pisałam ,trochę za skomplikowane odp mi się wyświetliły..;D a najbardziej przeraziło mnie to że to nie takie proste....dziwne co?
|
|
w farbeksie kupiłem za 52 zeta był w promocji
|
|
a co w tym trudnego? Wklejasz link, klikasz parę razy myszką i nie logujesz się przez 2 tygodnie. Aż takie skomplikowane? Na prawdę widzę, że Internet odmóżdża. https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account masz, to ten link.
|
|
Witam Wszystkich. W poniedziałek miałem okazję pisać MULTISELECT w KSP Warszawa. Niestety wynik okazał się NEGATYWNY i przerwano wobec mnie postępowanie kwalifikacyjne !!! Nadmieniam iż dokumenty składałem 6 stycznia 2011, 12 miałem już rozmowę wstępną i otrzymałem kartę na egzamin z TWO i TSP w Katowicach na 9 sierpnia 2011. Oczywiście zdałem i 19 września miałem ww test !!! Chciałbym nadmienić iż do MS podchodzę drugi raz, a jestem po odbyciu Służby Kandydackiej w OPP KSP Warszawa !!! Dla tych co zdają MS w Warszawie, moja rada, przygotujcie się z wiedzy o Ustawie o policji, bo rozmowa z psychologiem tylko i wyłącznie na tym polega. Nie miałem ani jednego pytania związanego z moją osobą, i ani jednego związanego z Testem MS !!! Pytania jakie zadawała mi pani psycholog, dotyczyły bardziej WYWIADU ZORGANIZOWANEGO niż MS !!! Szkoda tylko że tak długi okres czasu człowiek czekał i miał nadzieję że po 9więciu miesiącach będzie wszystko OK, ale trudno, będę próbował za rok i nie odpuszczę !!! Ps. pragnę również powiedzieć to głośno, że MS który zdawałem, bardzo różni się od tych, co są dostępne za opłatą w necie !!!. Ja sam nie korzystałem z Tych Materiałów, ale miałem styczność z takim MS. który miał kolega przy sobie co zdawał razem ze mną, i również go oblał !!! a więc głowa do góry i trzeba żyć dalej, może za rok się uda !!! POZDRAWIAM PRZYSZŁYCH JAK I OBECNYCH POLICJANTÓW !!!
|
|
wybiera się ktoś ? rudy błazen z druhem
|
|
Piszę tu dla ludzi Ynteligentnych inaczej. To, że na rondzie są światła, w dodatku nie działające nie zmienia nic w tym jakie panują tam zasady ruchu. Trzeba stosować się do ZNAKÓW. Pozdrowienia dla buraka w czerwonym audi 80.
|
|
jezeli zatrudniacie pracownikow, to jest juz troche formalnosci, papierow do wypelnienia, tak wiec sami raczej sobie z tym nie poradzicie . najlepiej radziłbym ci znalezienie firmy zajmujacej sie ksiegowoscia/ doradctwem finansowym. moj znajomy ostatnio szukal i znalazl ciekawa strone www.financetender.com – można u nich zorganizować przetarg na interesujące Cię usługi, a Ty pozniej tylko wybierasz najlepsza dla siebie oferte
|
|
Jakie znacie u nas na prawdę brudne miejsca? Wystartowała jakaś akcja społeczna, gdzie można zgłaszać brudne publiczne miejsca (parki, skwery itd). Jedno z nich zostanie uprzątnięte, za darmo, przez specjalną ekipę porządkową... wrzucajcie swoje propozycje, najlepiej od razu na www.tujestbrudno.pl
|
|
a gdzie jest i kiedy jest?
|
|
:-)
|
|
dworna... wspaniała wizytówka
|
|
gother i niżej nie każdy jest taki wiejski as gruntowy jak ty. ________ Malachit
|
|
W łomży to chyba nie kupisz wyłącznie allegro bo ja tam kupywałem
|
|
Proponuję posprzątać kilka miejsc publicznych zasranych gównem fałszywości kilka z nich jest na ulicy Sadowej na terenie Łomżyńskiego "Folwarku zwierzęcego" jest tam tyle "świń" jedna to nawet awansowała do Poznania ale tam się ludzie na niej poznali i ją razem z jej odchodami usunęli. Jeszcze kilka takich "świń" srających gównem fałszywości tu w Łomży zostało. Uzbierało się trochę tej kupy gnojów. Co lepiej usunąć przyczynę tak jak zrobili to ludzie w Poznaniu czy babrać się w tej gnojowicy na bieżąco. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wydaje mi sie, że wiem który to piesek i jakoś nie widzę, żeby coś złego robił. Swoją droga bardzo ładny psiak.
|
|
Może dobierał się do jakieś suczki:)
|
|
oooo koncert zyczen sie zrobil ;)
|