Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uczyniłem cud! Kmicic "zmartwychwstał". |
eee tam! miast browara Alllinka winna napić się winka..:D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uczyniłem cud! Kmicic "zmartwychwstał". |
Zambrowiaki to buraki a Łomzyniaki to cool chłopaki :)
|
|
Przepięknie wróciłeś Ptysiu ?
|
|
Pewnie slalomem...
|
|
No jak na niego polowali to nawet na pewno biegł zakosami, jak zając. I jak zwykle musiał skomentować. Paluszki swędzą Ptysiu. To może pobaw się swoim malutkim - zajączkiem.
|
|
buraczki zasmażane - mniam, mniam. A tobie Hans - co w główkę siem stało? Toć przeca sam żeś łomżyniak jest. Pier*olnij się czymś w łepetynę, bo normalnie z żalu za ojczyzną się chyba naczesałeś i myślisz, żeś belgijka jaka czy inna holenderka!!
|
|
Ha ha ha, i o to chodzi, i o to chodzi. To może być Ptysiu twój i na tym skończy się historia łomżyńskiego cmentarza.
|
|
Buraki cukrowe też są przydatne! I to baaardzo! :D
|
|
dlaczego łomzyniak uwaza sie za cholera wie kogo a w rzeczywistosci lomża to burakowo ze hej taka wieksza wizna ??? i sie nie obrazac bo ja tez lomzyniak
|
|
ptysiowi w jednej chwili w oczach pociemniało,zadudniało i wtem duchy począł w ten wyjątkowy wieczór widzieć.Duchy wszelkiej maści i zjawy poczęły nad oszołomionym ptysiem coraz ciaśniejsze kręgi zataczać i wtedy nagle...
|
|
zrywales tapete jak ci ja ktos dal do zrywania i mieszkales w kanciapie w st denis bo w miescie za drogo a wpieprzales gowno z ED a tak jak kazdy lomzyniak w paryzewie i do tego masz wąsy jak twoje GWOZcie ??? rudy błazen z druhem
|
|
1 rondo: Zawadzka - Sikorskiego 2 rondo: Zawadzka - droga do kościoła pw MB (ktoś kojarzy jak się ona nazywa?) 3 rondo - ktoś ma jakąś propozycję....? - może Sikorskiego - WYszyńskiego
|
|
moze sprzata moze nie sprzata pały obrabia
|
|
czasem wstyd ze sie z lomzy jest -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
dobrze chwali sie ale dlaczego byc dumnym z bycia burakiem rudy błazen z druhem
|
|
...proponuję zrobienie czegoś kosnstruktywnego. W łomżyńskim szpitalu, na pierwszym piętrze na lewo jest punkt krwiodawstwa. Codziennie od 7 do 15, a w pierwszą środę miesiąca - jutro - do 17.30 można oddać krew i komuś pomóc. Wystarczy wziąć ze sobą dowód ze zdjęciem i być zdrowym - spotkajmy się tam, jak nie osobiście to przez woreczki w lodówce. Do zobaczenia!
|
|
macie internet na oddzialach w choroszczy??
|
|
Co sie stało ? Gdzie ona jest ?
|
|
Był mily taksówkarz i zawiózł Ptysia za darmo...
|
|
Jasiu Smietana to zjedz sobie gówienko :)
|
|
hej nie przesadzajcie krew w wielu przypadkach jest środkiem kóry ratuje życie. tej krwii jest mało a miejcie świadomość ,że w kazdej chwili ty lub ktos z twojej rodziny będzie bardzo ale to bardzo jej potrzebował. Jak się wtedy będziecie czuli czy tych co chcą pomóc tez będziecie wysyłali do Choroszczy. Nie torpedujcie takich porpozycji.
|
|
3000 przeszlo moze teraz cos zrobicie ?
|
|
czytam i niewierzę. skąd biorą sie tacy ludzie jak ten debil Hans Klos. wychowałem się w Łomży i nigdy nie byłem z tego dumny (bo nigdy tak na to niepatrzyłem) Podoba mi się tu i nie mam zamiaru się z tąd wynosić a lokalny patriotyzm to nic złego. generalnie zagęszczenie debili na ilość mieszkańców jest wszędzie porównywalne, ewentualny wzrost procentowy jest możliwy tam skąd pochodzi Hans. PS wyczuwam jakieś kompleksiki u Ciebie kolego :-) albo poprostu jaja sobie robisz PROWOKACJA ! PROWOKACJA !PROWOKACJA!
|
|
Antysemitex: a co masz do mnie ??
|
|
forpol: chłopie, co Tobie ? Nikt nie torpeduje inicjatywy kefasa! Piotruś widocznie znowu komuś pomaga (taki to już on jest), albo zwyczajnie pojechał w świąteczne odwiedziny i dlatego nadaje z Tej miejscowości. Zamiast narzekać - spójrz na IP.
|
|
ja pierdole jacy wy popierdoleni jestescie
|
|
a zanim zajrzysz do słownika to Ci jeszcze powiemże coś mi się wydaje, że w sedno trafiłem. Tylko trochę więcej Ciebie lali niż Ty kogokolwiek !!!
|
|
Mirabelka ma rację. Dość tej błazenady. Facet miał kiedyś przechlapane, to i uraz do Łomży został. To właśnie jego kroili - to jak chcieli i kiedy chcieli. Przecież już na ten temat się wcześniej skarżył.... cyt" Autor: Hans Klos (---.241.81.adsl.skynet.be) Data: 30-10-05 18:35 policja łomzyńska to stare parówy mailem jiedys z nimi do czynienia na pogotowiu w obecnosci lekarza przykuli mnie do krzesla i walili palami"
|
|
Hansowi chodzi chyba o to ze w Lomzy jest pelno kolesi co maja kase, rozwożą sie niezlymi furami, probują wyrywac fajne panienki a w rzeczywistosci są totalnymi burakami! ci ktorzy sie obrazaja i bulwersują z powodu tego teamtu to muszą miec cos z tą opcją 'buraka' wspolnego! to jest tak jakby prawda w oczy koliła. buraki przesiadują pod / w: Mc'Donalds , chamiak , 4plus itd. / metro itd oczywiscie bez urazy bo jam jest rodowity chłopak z Łomżyniewa :]
|
|
czekał...
|
|
...................................................NO WŁAŚNIE!!!! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Już dobrze Allli... już dobrze... Pytania bez odpowiedzi były, są i będą i chćbyśmy się zes..li nie znajdziemy odpowiedzi na większość z nich, a zwłaszcza na te najistotniejsze... Bo życie to cholerna pułapka jest! :( " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
To może tę drugą... no wiesz.. tak dla symetrii..:) Chociaż asymetria jest fajniejsza, bo ciekawsza.
|
|
bzdura z bzdurą
|
|
Pewnie że mam! Nawet ich specjalnie nie kryję :D. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Nie upoważnia mnie to jednak do nabijania się z czyichś ułomności natury fizycznej. Z czyjejś głupoty - owszem, ale nie z fizyczności!
|
|
a kto to taki Romek Kozowski? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |