Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża staje się świeckim miastem..? |
TAK ale jeśli znaki pionowe są pozasląniane prze słupy na światła to ... mozesz ich nie zobaczyć i wtedy ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża staje się świeckim miastem..? |
http://www.youtube.com/watch?v=im8MT5mlfjg#t=3m29s na ten
|
|
A co jest złego w drwieniu z chrześcijaństwa ? :-)
|
|
psiutagoras ty jako chrześcijanin powinieneś czeczenów uwarzać jako swoich bliźnich a nie nazywać ich brudasami :-)
|
|
Czy ktoś był w nowo otwartym barze joker w Starej Łomży p/sz. Słyszałem że w piątek i sobote mam być dyskoteka czy to prawda ?????????
|
|
ja byłem tydzień temu , fajny lokal :) i przynajmniej piwo z nalewaka w normalnej cenie po 3 zł a nie 5 jak wszędzie. A jak tam dyskoteki to nie wiem bo nie byłem na dysce tam tylko ze znajomymi pogadać i wypić
|
|
Nie prawda!
|
|
:) :) :) Jak zwykle zgadłeś !!! Masz u mnie - 5 z dużym + ;) - za spostrzegawczość ! Jak Ci mija dzień??? rudy błazen z druhem
|
|
A jak to mówią złej baletnicy to i rąbek u spódnicy...
|
|
Zamieściłem temat o sensacjach i straszeniu ludzi i komuś się to nie spodobało.. dlaczego? Wszedłem na taką stronę http://postlinknews.com/349news.php i sam nie wiem co mam o tym myśleć... Co Wy myślicie o tych przepowiadaczach śmierci? Mam nadzieję, że dziś mnie nikt nie wykreśli..:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyjaśnie ci julio i adamosxxie o co chodzi.Do każdej komisji ludzi zgłaszają komitety wyborcze,mogą zgłosić po jednej osobie do każdej OKW.Dodatkowo zgodnie z uchwałą PKW prezydent miasta ma prawo zgłosić po jednej osobie do każdej komisji.Nie złamano prawa jeśli z jednej rodziny zgłoszono kilka osób. Adamosxx zacne to że głosujesz na Korwina,ale nawet ludzie głosujący na niego mają czasami prawo bredzić.Siejesz niepotrzebny ferment Gdybyście zaangażowali się w pomoc dla komitetów też mielibyście możliwość siedzenia w komisji.
|
|
Ech.. jak zawsze zapracowana zaganiana jesteś a ja czekam aż któraś z Miłych koleżanek coś na pisze;) Ciebie nie ma, zaczarowana_jestem też nie ma smutno bez was:)
|
|
chcialbym zeby to byl ferment niestety nie jest taka jest dzisiejsza Polska bez wzgledu kto rzadzi
|
|
A co jest złego w drwieniu z pedalstwa ? ;-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeżdżę trochę po drogach naszego pięknego kraju i mam nieodparte wrażenie, że komuś bardzo zależy byśmy stali w korkach i spalali jak najwięcej paliwa. Coraz częściej projektuje się sygnalizację świetlną nastawioną na korkowanie i wstrzymywanie ruchu na drodze, zapomina się o bezpieczeństwie i ekologii. Oczywiście na luźniejszych odcinkach nieodzowny jest fotoradar i policjant z radarem laserowym w ręku. Czy to można nazwać okradaniem naszych kieszeni, czy dodatkowym podatkiem?
|
|
oj tam oj tam rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
:))))
|
|
pedał i juz no jak mozna cos takiego wymyslec? Jebnij go w pizdu bo ja z takim nienormlanym zboczencem na pewno nie chcialabym zycia dzielic, na sama mysl juz chce mi sie rzygac
|
|
uuuu zawialo...zaraz bedzie dym ;p
|
|
Wychlałeś pewnie za rogiem. Nie z nami te numery.
|
|
Duuużego sportowego i taniego zoologicznego gdzie w obu będzie dosłownie wszystko.
|
|
Chcialbym sie dowiedziec ile kosztuje polakierowanie samochodu marki Scharan,mam pere rysek na lakierze i chcialbym caly polakierowac,moze ktos wie ile musze zaplacic???
|
|
3 tysiace
|
|
drogo,bardzo drogo,a moze ktos zna tanszy warsztat gdzie bedzie taniej.
|
|
ostro ze szmatami trzeba w kauflandzie jest tez jedna taka suka
|
|
Jeżdżę rowerem i nic podobnego nie zauważyłem. Może czasem, gdy pod wiatr, więcej kiełbasy pochlaniam.
|
|
policz sobie ilosc elementow razy 350-400 zl plus towar
|
|
To tez trzeba jej nosa utrzec, choc o ile pamieram to tez w kauflandzie sie z tym spotkalem, ale na znikoma kwote, wiec sobie darowalem...
|
|
Siak,juz sam ,pseudo artystyczny' o czyms swiadczy. Jesli spytasz go o iloraz IQ to masz juz odpowiedz w tym ,pseudzie'.NIE DOTYCZY.
|
|
a coz za radio??
|
|
a ja mam całkiem inen zdanie o personelu tych sklepów i uważam ,że sa bardzo miłe profesjonalne i na poziomie. mar
|
|
moim zdaniem to koniec twojego związku. Przykre ale prawdziwe. Po pierwsze świadczy to o braku szacunku dla twojej osoby i to minimum a bardziej mocno to znaczy ,że cię zwyczajnie nie kocha. Podejkrzewam ,ze facet twój ma ciagoty homoseksualne i to teraz wyłazi. Gdyby bylo inaczej wówczas zaproponowałby trójkat z druga kobietą. Ja na twoim miejscu to z mety bym strzelił go w ryja i pognał z chałupy. Zasuwaj szybko do sadu i wnoś o rozwód - to jedyny ratunek i jedyne dobre rozwiązanie dla ciebie.
|
|
Miernik w dłoń i mierzyć napięcie na kostce. mar
|
|
i to najlepiej w srake skoro tak mu sie meskiej paly zachcialo...albo wez kup sztucznego penisa i go nim wydymaj bedzie i trojkacik i mezczyzna
|
|
to skrzyżowanie z ruchem okręznym zwyczajnie zostało zagmatwane i nie jest czytelne. Duża liczba stojacych znaków oraz sygnalizatorów powoduje jego nieczytelnośc i stwarza wręcz uczucie strachu wśród tych którzy nie mają doswiadczenia w kierowaniu pojazdem. Trzeba przy tym pamiętać ,że po ulicach nie jeżdzą tylko same asy więc problem z kolizjami będzie. Uważam ,że ta przebudowa ronda jest dobitnym przykładem niekompetencji ratuszowego odpowiedzialnego za organizację ruchu na terenie miasta i to nie pierwszym przykładem. Mam nadziję ,że ktos w końcu przerwie to pasmo kompromitacji i zrobi z tym porządek . Nie będe się rozpisywał co robiła i robi policja, urząd miasta . wykonawca na remontowanych ulicach gdzie brak jest oznakowania panuje totalny bałagan który stwarza powazne zagrożenie dla bezpieczeństwa ruchu drogowego - czy ktoś w końcu zajrzy do dupy osobom odpowiedzialnym za to ? Czy będziemy czekali na pierwszy śmiertelny wypadek z tego powodu?.
|
|
Ci amatorzy ze stodoły często bardziej przykładają się do roboty niż wprawione "fachury", więc kwota 1000 zł jest jak najbardziej realna, trzeba po prostu poszukać.
|
|
Czesto mialem taka sytuacje z tymi ,kasowymi szychami' ze nieraz zapytany ,A moze byc bez grosza lub pieciu?' machnelo sie bzdziagwie reka z pospiechu,Moze byc. Ale juz w odwrotna strone to nie bardzo.Zabraknie ci 2gr to juz musisz odlozyc jakis towar na tasmie bo ci gnida ni popusci! Kilka zlotych dziennie sie uzbiera prawda,FISKALNE DAMY?
|
|
a to nie ma się czego bać, tym bardziej zwłok, ludzie zawsze będą się rodzić i umierać :)
|
|
W dobie netu idealny pracownik nie istnieje, bo albo pracodawca ma większą kasę, albo siedzą ludzie z umysłami, żeby inni dopracowali do emerytury :)
|
|
a to: http://postlinknews.com/349news.php urbi et orbi !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak reklama to prosze :D http://soundcloud.com/dmartin1985/sunloverz-feat-rosette-fire :D mar
|
|
Każde wejście sie liczy :) Pomóżmy koledze z Łomży :) http://soundcloud.com/dmartin1985/sunloverz-feat-rosette-fire ...nie, nie dostaje nic za reklame ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |