Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ewa Kurek obala bajki Żydów i mówi fakty o stosunkach polsko-żydowskich |
życzę powodzenia z pudrem na własną rękę. Daj znać jak wyszło. Dalej uważam, że trzeba iść do fryzjera, a nie djablić na własna rękę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ewa Kurek obala bajki Żydów i mówi fakty o stosunkach polsko-żydowskich |
przede wszystkim tani i dobry towar.
|
|
ja mysle ze juz nam niczego nie potrzeba przecież juz jest dobrobyt i mamy wszystko co nam do zycia potrzebne dzieki naszemu rzadowi. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
nic nie słyszałem o nich, ale mogę polecić kolesia z Wąskiej idzie się z nim dogadać, dobrze robi i na dodatek nie drogo bierze, to jego nr 608527940
|
|
Sklep to starta czasu i kasy. duża podaż mały popyt i brak siły nabywczej Usługi, biuro, wynajem itp. lub dobra umowa franczyzowa z silną siecią. społeczeństwo w Łomży się psuje ( starzeje i choruje ) może coś w tym kierunku - na pewno będzie popyt jeśli będzie siła nabywcza ( kasa w portfelu) albo export - import, pośrednictwo handlowe ponad lokalne z biurem lokalnym w "walizce" Kasia..
|
|
marta_a jak to sie mówi nie ucz ojca dzieci robić :P
|
|
Ho ho ho http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=26481 przyczyną było nieustąpienie pierszeństwa przejazdu, tylko nikt ni piszę że wprawdzie znaki pionowe mówią że trzeba ustąpić pierszeństwa wjeżdzając na to skrzyżowanie (ale są ustawione przez kogoś kto potrafi widzieć przez ściany ! np jadąc od kościoła w dół Zawadzką znak STOP stoi zasłonięty słupem) natomiast znaki namalowane na drodze pokazują coś zupełnie innego ! jeśli mam ustąpić pierszeństwa na skrzyżowaniu to powinna być namalowana poprzeczna linia: (a tam ich nie ma) przerywana, lub trójkąty gdy nie ma stopu i ciągła na stopie. owszem na nietórych krzyżówkach wcale nie ma lini ale tam są !!! jeśli znaki pionowe są tak "mądrze" ustawione, a znaki pozioma przeczą im to nie pozwoliłbym uznać mojej winy w takim przypadku nie wiem kto tak to oznakowanie zaprojektował (a może zapomniał czegoś domalować) ale ja winę starałbym się zwalić na drogowców... pytanie - policja tego nie widzi ? _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Kurde, ale rude jest piękne;) Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |