Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A na forum coraz większa wścieklizna POwsko-Nowoczesna+UBywatelsko-Lewacka. Spytacie dlaczego? Ferajna czuje przegraną w następnych wyborach!! |
tu poczytaj , jak Czeczeni skarza sie na warunki mieszkaniowe w Lomzy :http://pokazywarka.pl/mxaofk/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A na forum coraz większa wścieklizna POwsko-Nowoczesna+UBywatelsko-Lewacka. Spytacie dlaczego? Ferajna czuje przegraną w następnych wyborach!! |
Teraz i On i Bronia mają przeje :b ane!!!
|
|
Re: A na forum coraz większa wścieklizna POwsko-Nowoczesna+UBywatelsko-Lewacka. Spytacie dlaczego? Ferajna czuje przegraną w następnych wyborach!! |
mam taki magnetofon w domu:) Ale golfa ni mam;/
|
|
Mnie to tylko wkurza ta poprawnośc polityczna. Tylko chyba 4lomza napisała kim byli ci co napadli. W sensie, że cudzoziemcy.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=S1hh4cMpF6w&feature=player_embedded
|
|
to co było wiadome juz od dawna , tak skrzetnie zakrzykiwane przez fundację Ocalenia, zastraszane przez lewackie ugrupowania po prostu nie wytrzymało próby czasu i pokazało swoje oblicze. Pytam sie tych więc wszystkich madry a w szczgólności Pana Kamińskiego co to jest? Skoro tak intensywnie i z takim zapałem tępił Pan wszelkie próby społecznej obromy przed tego typu agresją niech Pan z równą zawziętościa i determinacją nam to wytłumaczy. Czekamy na Pana odpowiedź - tu się ważą losy Pana wiarygodności. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam! Jutro składam komplet dokumentów, który rozpocznie moją mozolną wędrówkę do służby w Policji. Mam ogromną nadzieję, że trzy lata prawa i dwuletnie doświadczenie w pracy na pokładach PLL LOT choć odrobinę pomogą mi przejść przez ten dość skomplikowany i mam wrażenie, momentami nieprzewidywalny proces rekrutacyjny. Studia prawnicze dają mi przygotowanie teoretyczne, praca stewardesy w jakimś sensie praktyczne i liczę, że będę doskonałym materiałem na funkcjonariusza Policji :) Papiery składam w Kielcach. Forumowiczów proszę o mentalne wsparcie i dobre słowo. Postaram się na bieżąco informować o wynikach procesu rekrutacyjnego. A jeśli się nie uda, miałam okazję nie raz przekonać się, że mogę też być ratownikiem medycznym. Niemniej, służba w Policji to więcej niż marzenie z dzieciństwa. To najlepsze dla mnie miejsce do wykorzystania swoich predyspozycji i tego będę się trzymać, aż do chwili, kiedy niespodziewanie polegnę na tej pełnej niespodzianek drodze. Pozdrawiam tych w drodze po legitymację i wszystkich, którzy już służą!
|
|
znam dobre restauracje, nawet w okolicy Łomży. Zgadzam się, że przy pewnych daniach trzeba poczekać. Np. w Parku Łazienkowskim w Warszaiwe można wybrać w dużym zbiorniku wodnym rybę i oczywiście trzeba poczekać nim ją oprawią i zrobią i do tego jest przystawka. W Nowogrodzie na zwykłe danie czeka się ok. godziny, a słyszałem opinie, Pani kelnerka zapomniała co podać i wracała zapytać. Zgoda, że jest tanio, że mają ładną stronę www ale czy to wystarczy..?
|
|
moim zdaniem nie jest tak, że Cię nie kocha, szanuje i pożąda tylko, że ma jakiś kompeks. Gdyby Cię nie kochał i nie pożądał chciałby drugiej kobiety lub korzystał z usug agencji towarzyskich.. Jeśli chce do tego drugiego faceta myślę, że boi się tego, że Cię nie zaspokaja...
|
|
Dlatego ze wybory się zbliżają, a to może zaszkodzić i z koryta nici.
|
|
W Łomży ciężko jest kupic. One są dosyć drogie i sklepy raczej nie sprowadzają ich w większej ilości. W jednym sklepie pani mi powiedziała, żę miała dwie sztuki i prawie rok czasu czekała aż się to sprzeda i już nie zamawia bo ludzie tylko oglądali,kręcili nosem że drogie i odchodzili. Ja znalazłam na allegro:)
|
|
Dokładnie... Na pewno przyjdą tłumy. rudy błazen z druhem
|
|
To pewnego rodzaju kurio zum że Łomżanie żyją w symbiozie z otaczającymi ich brudami tu w Łomży jest rzeczywiście inna kultura i mentalność niż u mieszkańców Wielkopolski. Aby się ta Łomżyńska kult ura nie zapętliła do Nędzy Galicyjskiej nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
bo to kartoteka KGB
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |