Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS z Lomzy klamie. NIE !!! Dla Chrzanowkiego !!! |
Praca był nawet na 4łomza ale co ty myslisz ze tam sie tylko samochodem jezdzi? Niestety tam trzeba zapie.... i to ostro :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS z Lomzy klamie. NIE !!! Dla Chrzanowkiego !!! |
|
może o innych dodadkowe zajeciach słyszeliście
|
|
I co tam wiecie co się tam dziś dzieje? :) mar
|
|
kittka701 klikam i klikam i nie daje rady nawet but sam nie chce się sam zawiązać;) Postaram się Przyjaciółko wyklinać coś później OK?.
|
|
W pewnym sensie masz Aniu racje. Ale w tych (jak to rozumiem) minusach są pewne plusy: - brak placówki=mniejsze koszty=mniej oszczędności na pracownikach/współpracownikach itp - "biuro we własnym domu" - jednak oszczędzają na pracownikach bo w większości warunkiem jest założenie własnej DG:) ale to nie musi być minus bo nie masz ograniczonych etatem dochodów:) Po prostu szukają ambitnych bądź-co-bądź sprzedawców. Niestety sprzedaż u nas nie jest dobrze postrzegana, szczególnie bezpośrednia. A oferowanie produktów finansowych nie jest niczym innym od sprzedaży garnków, kosmetyków czy chemii gospodarczej. Nie ma w tym nic złego - WSZYSTKO zależy od Człowieka z jakim mamy do czynienia. Jeżeli ktoś szuka ciepłej posadzki to na pewno nie ma czego szukać na takich spotkaniach a tym bardziej oceniać ich zamierzenia. Takie jest moje zdanie
|
|
Nam to nie grozi. W Londynie był przykład jak grupa wykolejeńców życiowych pod przykrywką poprawy życia młodych ludzi łupili sklepy i rozwalali dla zabawy. To był impuls i gdyby nie to ,że jakaś grupa drobnych złodziejaszków nie zaczęła zamieszek to byś o socjalizmie w Anglii wiedział tylko z opowiastek cioci czy wujka. Mało tego.Jestem ciekaw co będziesz pisał gdy zobaczysz zamieszki w hiszpanii gdzie juz są planowane i kwestia czasu gdy się zaczną. Powiedz mi ,że problem w hiszpanii jest z powodu obcokrajowców ,którzy utrzymują się z socjalu. I nie zwalaj winy na religię bo już samo to ,że jakiś pieronek czy inny biskup pisze listy w sprawie Nergala do tvp zbiera mnie na śmiechy. Wiara jest ważna ,ale właśnie przez takich radykałów jakich kilku mamy w Polsce zaczynają się wojny.W imię wiary zrobiliby wiele patrz J.K. jak podpina się pod moherów ,którzy nie potrafią myśleć i nie mają swego zdania. Poznałem tutaj wielu obcokrajowców w tym "brodaczy".Uwierz na prawde trzeba być debilem ,żeby twierdzić ,że każdy muzułmanin jest terrorystą.
|
|
@ polala ... zgadzam się całkowicie @ denver „Ja uważam że przedszkole powinno być za darmo bo: -ludzie pracują płacą podatki więc hu.je z sejmu powinny takie pierdoły zapewniać (środki na ten i inne cele można by uzyskać skracając bonifikaty tym ciotom w czarnych sukienkach)” nie kroisz „ciot w czarnych sukienkach” tylko mnie, bo ja tez płacę podatki i nie chcę utrzymywać Twoich dzieci @OjciecR „Przedszkola i żłobki powinny być za darmo tak jak i szkoły są za darmo.” flaszkęteż mamCi kupić „zadarmo”? @ franio30 „Oddajemy prawie 60% kasy w podatkach, a i tak za wszystko trzeba płacić: przedszkola, leczenie, dentysta, parkingi na mieście, jakieś po.ebane znaczki i wszędzie opłaty w urzędach... długo by wymieniać.” Też oddaję w podatkach i też płacę za wszystko. Jak mnie nie stać, to nie korzystam! @rzepicha ... tego nie będę komentował (nie nadaje się do komentarza!) @ OjciecR drugi wpis „ ... mnie boli to że według naukowców za 20-30 lat będzie nas tylko 35 mln, a politycy nic nie robią, tylko dokręcają śrubę...” pewnie i tak o parę milionów za dużo ... jakby odjąć rzeszę bezrobotnych tylko z nazwy (pracujących za granicą i oficjalnie nie posiadających żadnych dochodów) i tych, których jakakolwiek praca mierzi (lepiej brać zasiłki niż pracować) a których stać na alkoholi papierosy (mnie niestety nie stać) ... Mój dziadek mawiał „stać mnie na konia, stać i na owies” ... parafrazując (stosuję to w moim życiu) ... mógłbym mieć 3,4,5 dzieci ... mam 2 bowiem stać mnie na wychowanie (od urodzenia, poprzez wykształcenie do zapewnienia minimum środków na start w dorosłość) ... nie mogę zrozumieć, dlaczego miałbym łożyć na wychowanie dzieci spłodzonych przez nieodpowiedzialnych rodziców ... łożyć chociażby z moich podatków. Jeśliby sięgnąć chociażby do świata zwierząt (wiem, wiem ... nie jesteśmy zwierzętami) ... bocian jak nie jest w stanie wykarmić swojego potomstwa, składa mniej jaj lub (jeśli źle oszacuje populację żab) wyrzuca z gniazda młode, których nie jest w stanie wykarmić. Nie jesteśmy zwierzętami, więc dzieci nie będziemy wyrzucać na śmietnik ale ... czasy, gdy „bóg dał dzieci, da i na dzieci” dawno już minęły ... chcesz mieć dzieci, to je chowaj adekwatnie do warunków materialnych, jakie posiadasz ... nie każ mi łożyć na swoje dzieci, boja pracuję na swoje !!!
|
|
Antoni.m, Ja poglądy na ekonomie w skrócie mam takie: niskie podatki, ograniczać socjal, ograniczać działalność związków zawodowych, ciąć wydatki, nie mnożyć biurokracji, reforma zus i krus, zmniejszyć płacę minimalną, zmniejszyć składki zus, jak najmniej państwa w gospodarce. Ale to jedno, a mianowicie robić wszystko aby odwrócić tendencje demograficzną, pomijając kwestie ekonomiczne, że na nasze emerytury będzie ktoś musiał robić, bo jeśli będzie nas coraz mniej to załamie się system emerytalny, to jest to ważne dla ogólnej siły tego państwa. Jak ktoś nie rozumie tego, jest debilem i ignorantem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |