Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mateusek zdradza szczegóły nowego podatku, A czopki przypomną mi jak miało być? |
Hej Kochani mam pytanie do wszystkich ktorzy maja pojecie lub doswiadczenie z koronami ceramicznymi w szczesce? Gdzie najlepiej w Lomzy i ile to kosztuje??? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mateusek zdradza szczegóły nowego podatku, A czopki przypomną mi jak miało być? |
Tak, ale coraz częściej spotykam się z tym że dziecko "chyba" ma alergię więc od razu daje mu się mleko takie i spokój. Dokładna diagnoza!
|
|
Re: Mateusek zdradza szczegóły nowego podatku, A czopki przypomną mi jak miało być? |
Treść jest ukryta
|
|
Facet, który po 30 nie ustatkował się, albo ma za sobą rozwód itp to du** a nie facet. Jeżeli ma być dojrzały, odpowiedzialny itd to w tym wieku już wie na czym stoi, a jeżeli jest wolny to zapewne do związku się nie nadaje, albo do tego nie dorósł, więc po co się znowu pchać w bagno? Zaraz się odezwą chłopy po 30, ale prawda jest taka, że facet powinien mieć jaja i być w tym wieku odpowiedzialny za wszystko, a dzisiaj tego facetom brakuje i to nie tylko w Łomży. Do autorki: tacy fajni faceci są, ale myślę, że jeżeli mają coś do zaoferowania i coś sobą reprezentują to już znaleźli wybrankę. o.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |