Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciemnogród podnosi łeb |
Ptysiu ty erotomanie rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciemnogród podnosi łeb |
A bo musisz się zalogować ja na swojej stronie też takie coś mam i wiem kto wchodzi i wychodzi ;-) Nasza
|
|
eeeeeeeee ale piszcie normalnie a nie ten rozdzia drugi to lipa jakaś beznadzieja o bąkach apostata
|
|
to weź tam załóż drugie konto na te forum ! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Ptysiu, mój post był do pierwszego działu, a że się wtryniłeś przde mną, to nie moja wina.
|
|
... tak czuli, że stali sie nieczuli na sytuację społeczno - ekonomiczną kraju i nawet na wybory nie poszli, no bo po co, jak i tak lepiej nie będzie.
|
|
ptysiu, są tacy co nie muszą się rejestrować żeby napisać głupoty i potem nie wchodzić. Ty wchodzisz ciągle i piszesz głupoty. apostata
|
|
......i tak się zakończył rozdział numer 2.
|
|
A kiedy wrócił zrobić porządek... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
tommeknet niestety mój ispell tego nie wyłapał - bo to jest literówka a nie błąd ortograficzny. No ale skąd ty to masz wiedzieć? Zbych
|
|
Też chciałabym, żeby Rysia wróciła.. :( pozdrawiam
|
|
I w ten sposób rozdział III rozpoczęli inni pisarze, o których świat jeszcze nie słyszał, a którzy będą na szczycie.
|
|
... puścił pawia...
|
|
A tym pawiem był markac :) (bez urazy) apostata
|
|
Mimo to obaj żyli w zgodzie i radości (dla mniej oczytanych - to była ironia), szukając kolejnych przygód jeszcze w III rozdziale.
|
|
Idą przez las a tu nagle zza drzewa wyskakuje...
|
|
Sam jesteś bunkier:)
|
|
... ptyś pełną mordą.
|
|
Słusznie Mrs: ptysiu91 strzelił sobie samobója, hehehe
|
|
Albiero: na twoja strone juz wchdziło trochę forumowiczów, bo podawałem ten link juz, znalazłem go na którymś z forów białostockich :P
|
|
Drodzy Forumowicze czekam na odpowiedź na temat powojennej nazwy ul. Dwornej. Dla ułatwienia podam, że były patron tej ulicy jest dobrze znany na całym świecie. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Józefa Pilsudzkiego -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
sura: Twoja fotka to bunkier zaraz za Dębnikami prawie że na skraju lasu w ktorych mozna znalezc jeszcze kilka ciekawych bunkrow Nasza
|
|
i w lesie zakopiemy
|
|
... poszedł do domu, umył się, walnoł browca, i poszedł siusiu pariorek i spać. ;) Kokosz
|
|
Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 29-10-05 22:23 To według mnie Akcelerator gdzie fizycy przeprowadzaja badania tak mi sie zdaje !Największy w Polsce cyklotron znajduje się w Środowiskowym Laboratorium Ciężkich Jonów w Warszawie. BES SĘSU... pszeciesz ty sam jak ten cienszki jon
|
|
a nie był to zwykły wibrator,bo przecież zwykłe wibratoey nie mają pół metra długości i ćwierć średnicy,jak sądze...
|
|
Cudny dzionek, nieprawdaż?? :) U nas niebo bez chmurki, jesień mieni się kolorami, wiem, że u Was też...:) Cmentarze toną w kwiatach, w powietrzu unosi się zapach zniczy, ale... najpiękniej dopiero po zmroku... Ileż bym dała za to, by móc dzisiaj przespacerować się po Starym Cmentarzu...:(
|
|
kiedys kroilo sie kase od burakow na placu niepodleglosci- dla mlodych to byl stary dworzec- a terza w wawie na stadionie przy 1 stanowisku warszafka kroi buraków skąd ?? z lomzyniewa hehe Zbych
|
|
Ty sie wszedzie wtrącisz !! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
* ** *** ***** ...i w ten sposób zaczęła się niespodziewanie zima. Podobno miała to być zima stulecia. Teraz wszyscy stali, patrzyli w górę, potem na siebie. A całe przerażenie powoli zaczęło zamieniać sie w zachwyt nad tym niespodziewanym widokiem. Nagle wszyscy zdali sobie sprawę, że wreszcie będą mogli....
|
|
A Ptyś porócil ale jakim cudem... rudy błazen z druhem
|
|
blllllleeeeeeee, i na dodatek powieka mi spuchła, franca jedna.
|
|
Już nie jeden piękniś nami rządził, wszyscy są równi. Oceniacie ludzi po wyglądzie, żal mi was śmiertelnicy. Piękno jest relatywistyczne. apostata
|
|
Jantar grunt to umieć śmiać się z siebie samego - nie ma możliwości uniknięcia powstawania dowcipów o politykach i ich otoczeniu - jeśli sądzisz inaczej i jest to dla Ciebie żenujące po prostu ich nie czytaj Zlinczujmy 3/4 polskich kabaretów bo robią sobie jaja z polskiej sceny politycznej :P Pozdrawiam Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
...zaczął pisać z sensem i tylko tam gdzie miał coś do powiedzenia. __________________________________--
|
|
To inicjatywa mądra i cenna-każdy kandydat na posła ,radnego itp, powinien przed objęciem urzedu oddać krew, byłoby wiadome czy nie wsciekły.
|
|
Gocha myślałem, że to tylko ja jestem uparty jak baran :D
|
|
Dowcip mało swieży. Słyszałem go o Cugowskim i wtedy był jakiś śmieszniejszy bo Kaczyńskich w Warszawie pewnie na pęczki a Krzysztofów Cugowskich chyba w całej Polsce niezbyt dużo a poza tym facetowi chyba mniej na pieknosci zależy.
|
|
11) __________________________- rudy błazen z druhem
|
|
Następny rozdział(chyba 4:)) zacznijcie',bo ja wenyniemam:):):)
|
|
Domino uczcił pamięć Ptysia rozdziałem ciszy... A tera będziem kręcili film na motywach powyższej powieści..:D W rolach GÓWnych...
|
|
Ptysiu i jego nowa dziewczyna z cmentarza:)
|
|
Z dala od Polibudy, czasami (ale prawda żadko) zdarzają się tam ładne :]
|
|
Alli!Co Cie ugryzłó?Na spuchnięęta powieke dobrze jest potarcie złotem a jak ma to być jęczmień to dobrze jest go komus przekazac.A robi sie to tak -kochanie zobacz cos mi wyszło na powiece.Ten co obejrzy , złapie tego jęczmienia od Ciebie a ty wyzdrowiejesz.Hehehehe!Pomaga!Bzdura to tez temat! Zauwazyłem ze to tej" trochi" sprzeczce naszlo Cie na filozoficzne podejscie do życia-nie warto "carpe diem".Pozdrówka! P.S.Jeszcze raz sprobuj z podkurkiem.
|
|
na tym 2 zdjciu to przypadkiem nie jest robione w Gdansku, w tym parku obok Westerplatte? sura napisał(a): > Maciek: > 1. Co do pierwszego zdjęcia masz rację. > 2. Kto wie co jest na drugim?:) Zbych
|
|
Reżser: Makmarc :] rudy błazen z druhem
|
|
Ptyś na prezydenta. A tak powżnie to możę Lipski lub Czerniawski ewentulanie Pędziński
|
|
w roli głównego wkurwiajacego: oczywiscie nie kto inny, jak Ptyś -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Ptysiu - mała prośba - nie myl mnie i Markaca ok ??? Bo to dwie zupełnie inne postaci :) A tym samym pozbawiasz mnie reżyserii w moim i wszystkich forumowiczów dziele. To tak na przyszłość apostata
|
|
No widzisz makmarc, chciałeś zostać reżyserem, ale to Ja nim zostałem :) Jak chcesz, możesz zostać moim dublerem, chociaż nie wiem, czy reżyserzy takich maja ;D Ptysiek, to już nie pierwszy raz nas mylisz!
|
|
Mówie wam macie Bardzo podobne nicki nikt inny was niemyli ?? apostata
|
|
Spokojnie markac, szukam właśnie menadżera :)
|
|
Felix - jaja sobie robisz...? ...masz jakieś argumenty przemawiające za tymi panami?
|
|
a ja obstawiam okolo 3500-4000 kibicow ŁKS do kilku(nastu) Kozienic co w rezulatcie daje 12 zawodnikow ŁKS na boisku, a co pociaga za soba wygrany mecz - 2:0 ;).
|
|
sura: pisałem to kilka postów wczesniej gdzie moja nagroda??? :) Ma zowsze Łomża
|
|
Peter, nie wiesz debilu posrany co mówisz. Nie podejrzewaj jakis głupich rzeczy. ciekawy jestem czy chodzisz w ogóle na mecze Naszego ŁKSu??? Nie masz zielonego pojecia o tym co piszesz. zastanów sie następnym razem zanim napiszesz coś, co w podobnym stopniu nie bedzie miało żadnych podstaw. A jeśli potrzebójesz informacji, zgłoś sie do ŁKS'u. Jestem pewien, że otrzymasz takowe. Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS.
|
|
ptysiu na prezydenta haahhah ;D masakraaaa Ma zowsze Łomża
|
|
UWAGAAA!!! Wszyscy którzy chodzą na piknikową trubune i są kibicami naszego Łks-u wyrzudżcie pestki weżcie szaliki i wkoncu zacznijcie dopingowac to jest wielka prosba, pokażmy wszystkim wielkim miastom calej polsce jak sie dopinguje, że chociaż łomża jest w polsce"c" ale sport jest na miare polski "a" a doping europejski. Prośba do ełkaesiaków dajcie ze trzech ludzi na piknikowa i pomózcie rozbujac pestkowe towarzystwo pokazaliscie na ostatnim meczu ze trzeba zachety nawet do fali potem pojdzie juz gładko piszcie kto jest za!!
|
|
moze w którymś ze sklepów wędkarskich w łomży, jeśli nie mają to pomogą i powiedzą gdzie kupić
|
|
zeby miec wladze trzeba miec kase mas kase masz wszystko tak bylo i tak bedzie
|
|
jakbys znalazł sklep z flarami daj znac z chcecia tez kupie ja ze swojej strony tez bede szukał jesli nam sie uda zrobimy mały szoł
|
|
Ja uważam że powinno przynajmniej 10 ełkaesiaków zasiąść z piknikami i rozruszać towarzystwo.piknikom trzeba kogos kto by ich zagrzewał do dopingu i wtedy też im to dobrze wychodzi
|
|
ja Wam powiem jak się sprawy nie nagłośni to nic się nie zdziała! takie nam czasy nastały:P:P:P hehe pseudo demokracja i podział na równych i równiejszych!!! rudy błazen z druhem
|
|
Hehe;) Ale ja chciałem dokładniejszy opis. Jak napiszesz "co to" poza tym, że schron obok Nowogrodu to będzie butelka mocnej Łomży.
|
|
oko nie było poobijane tylko opuchnięte. Pewnikiem wszystko przez te "karaluchy pod poduchy", których mi Kazik życzył. A porządki Kaczyńskiego mnie na szczęście nie obejmą. Mogę pływać dalej w moim stawie. Ma zowsze Łomża
|
|
Nie, nie płynę pod prąd. Czasem tylko stanę okoniem. Co do sternika - to sama muszę sobie radzić, bo niektórzy od wspólnej żeglugi wolą latanie, albo ulatnianie (szczególnie taki latawiec, który mógł mnie pociągnąć moją łódkę). Zmielcił i poleciał. I odstukaj te karaluchy - już wystarczająco dużo mam robali w komputerze. Obawiam sie, że czeka mnie formatowanie dysku, czy jak to tam się nazywa. Szkoda mi tylko tego co na nim mam, bo coś nie moge tego skopiować. Nadziejuję się, że to tylko problem chwilowy. Pozdrówko - A.
|
|
Łomża pisze sie normalnie a co do tego linku to u mnie pisze kocham Funiaste o to Ci chodziło ?
|
|
goostav Żadko jeżdze PKS-ami a jak jade to niespoglądam na pana kierowce co on robi... PS. zasady są po to zeby je łamać ! Zbych
|
|
Hans Klos nie podskakuj bo cie niemcy rozstrzelają
|
|
> Kombinować ludzie, kombinować... To takie... polskie. :>
|
|
Najebie mu chyba bo już mnie wqurvia ten jasiu
|
|
Bez Sęsu to jego słowa to jest denne i denerwujace !
|
|
Ale jakie cyfrowe ?
|
|
50-metrowe na Nowogrodzkiej i jeszcze kilku niewiadomych miejscach , a może ktoś wie gdzie jeszcze?
|
|
Panowie i Panie oto kilka porad i powodów by się z partnerem-ką nie nudzić na tapczanie. Porady dla Pań jak nakłanić swoich partnerów do pożytecznej miłości. Z badań przeprowadzonych przez naukowców z amerykańskiego Instytutu Zdrowia wynika, że gdy kochasz się co najmniej dwa razy w tygodniu, twoje jajniki i nadnercza wytwarzają więcej estrogenów. A właśnie estrogeny odpowiadają m.in. za ładny koloryt cery, puszyste włosy, gładką skórę, błyszczące oczy i rozszerzone źrenice. Badania psychologów z Wielkiej Brytanii dowiodły zaś, że powiększone źrenice u kobiety działają na mężczyzn jak silny afrodyzjak. Dziewięć powodów, dla których warto kochać się jak najczęściej i ich opis na stronie linki poniżej: http://zdrowie.onet.pl/1256088,2042,,dzial.html http://zdrowie.onet.pl/1256088,2042,,2,dzial.html http://zdrowie.onet.pl/1256088,2042,,3,dzial.html http://zdrowie.onet.pl/1256088,2042,,4,dzial.html 1. Piękniej wyglądasz 2. Chudniesz 3. Regulujesz cykl hormonalny 4. Wzmacniasz serce i dotleniasz organizm 5. Odpierasz ataki mikrobów 6. Nie czujesz bólu 7. Chronisz żołądek, jelita i... piersi 8. Leczysz kręgosłup 9. Jesteś szczęśliwsza I jak to zrobić? Okazuje się, że to wcale nie takie trudne. Wykaż tylko odrobinę pomysłowości, a oboje nabierzecie ochoty na miłosne igraszki. Oto sześć rad, które warto wypróbować. 1.Gdy jesteście tylko we dwoje, wspominaj przy nim, jaki cudowny był wasz pierwszy raz. 2.Opowiedz mu, że ostatniej nocy śniło ci się, jak się kochacie. I było ci fantastycznie! 3.Zaplanuj romantyczny wypad na weekend, oczywiście tylko we dwoje. 4.Kup piękną, lekko prześwitującą bieliznę nocną. 5.Zachęć partnera, by zażywał preparat na wzmocnienie, np. z żeń-szeniem. Przy okazji będzie miał większą ochotę na seks. 6.Wprowadź do jadłospisu więcej ryb, selera, czosnku i imbiru. Piękne Panie dbajcie o swoich partnerów od początku znajomości, a będziecie mieli z nich pożytek do późnej starości. Prawda, że przyjemne z pożytecznym. Pozdrowienia.
|
|
przychodzi baba do lekarza i mowi: - a tak sobie zaszłam zna ktos jeszcze jakies ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przychodzi baba do lekarza z kierownicą na plecach, a lekarz się pyta: - Kto Panią tu skierował :P
|
|
- okładka płyty z utworem Czesława Niemena "Ballada Łomżyńska" (co wam przypomina?) ze strony: http://www.trytel.com/~skok/2plus1.html http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60858507 - tu można było kupić tę płytę (i nie tylko) http://www.swistak.pl/aukcje/722960.html - tu też..... Rzeczywiście... ciężko znaleźć coś na ten temat - o samej sztuce nie wiele... a w TPZŁ, albo w naszym teatrze nic nie wiedzą.... może w ODK?
|
|
Allinko z/w każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko czasem na początku go nie dostrzegamy. Kompa bym Ci zrobił ale ciut za daleko jestem ;).
|
|
Biebrza ... i wszystko jasne
|
|
durzo piniendzy !!! Ma zowsze Łomża
|