Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LIS odkrywca. |
Zadzwoń pod nr 535 930 060 do firmy Zelos. Powinni mieć w dobrych cenach. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LIS odkrywca. |
polecam ZORDONA.on zna sie na niemieckim jak nikt inny
|
|
co na kogo??
|
|
a skąd są?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=174M7hb5_U8 he ha hy
|
|
Z Łomży ;p
|
|
|
Dokladnie.! Podstawa bezpieczenstwa bylo by ominiece przystanku od tylu. Zgadzam sie w zupelnosci. Gdyby tak zrobili to by teraz tego postu nie bylo i w tej sprawie bylo by ok. Jak cos robic to dobrze robic. To jest to samo jak masz swoja firme i ktos ci hałe odwala...
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
my tez sie nie spodziewaliśmy a jednak okazali sie oszustami i potrzebna jest pomoc zeby wiecej to sie nie powtórzyło
|
|
Proszę o kontakt osób oszukanych przez właścicieli salonu fryzjerskiego działającego dawniej pod nazwą ''Anna i Krzysztof'' lub aktualnie po zmianie nazwy na "Euforia'' mieszczącego sie na ulicy Wyszyńskiego w Łomży. A konkretnie chodzi o osoby które szkoliły się u owych właścicieli i zostały przez nich oszukani lub źle traktowani bardzo prosze o szybki kontakt na adres e-mail: zubr2633@wp.pl
|
|
za publiczne oczernianie i zniesławienie tych ludzi możesz mieć problemy z prawem i skończ w końcu pisać codziennie te posty, bo i tak nikt się pod nimi nie podpisuje.
|
|
ciekawa jestem jak by Pan sie zachowal jakby panu cos ukradli .co? ciekawe. dlaczego moj post został usunięty !!??
|
|
Jakie miasto takie zapachy
|
|
Mnie oszukali na 3.57 PLNÓW nie wydali reszty i nie miałem na piwo ......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |