Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska zaraza..? |
przestalas z "bykami" pisac :)))))))))) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska zaraza..? |
a skorzystam i się spytam :) a czy w Państwa sklepie dostanę pończochy czarne do paska do pończoch? juz prawie całą Łomżę obeszłam i nigdzie nie ma.. :(
|
|
czepli sie bóce smakow i otocki.polowina z waszmościow nawet tam nie byla,a psierdo....jam sam tamoj nie ból,ale kiedyś się wybiorę(wolalbym zlać moje podniebienie browarem,ale czekoladę tyż lubię) rudy błazen z druhem
|
|
Proszę o kontakt osób oszukanych przez właścicieli salonu fryzjerskiego działającego dawniej pod nazwą ''Anna i Krzysztof'' lub aktualnie po zmianie nazwy na "Euforia'' mieszczącego sie na ulicy Wyszyńskiego w Łomży. A konkretnie chodzi o osoby które szkoliły się u owych właścicieli i zostały przez nich oszukani lub źle traktowani bardzo prosze o szybki kontakt na adres e-mail: zubr2633@wp.pl
|
|
Pozostala mi ze szkoly taka ksiąszka.Mechanika techniczna-W.Siuta. Potrzebuje ktos?
|
|
nie bylem w zasadniczej kat zdrowia raczej oczywista lat 25 bycmoze skusilbym sie na nsr niedawno kilka osob po nsr dostalo sie bez problemu do sluzby do bialegostoku
|
|
nie masz nic do powiedzenia to po co piszesz glupoty? po nsr 12 lat? skad wziales takie informacje?
|
|
Niewolniku, nie wskaże Tobie dokładnie gdzie możesz kupic, ale popytaj w hurtowni mrożonek. Ja kupiłam swego czasu własnie w takim miejscu, tylko że w Augustowie.
|
|
LUKASZ WIDZISZ PRZEMADRA MLODZIEZ JUZ CI poMOGLA GLABY KAPUSCIANE NIE POZDRAWIAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |