Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
Są Ale ta ilość chyba prawie nie wykrywalna ;) Naprawdę są fajne dziewczyny ale mieszkające gdzieś dalej od miast jakieś wsie ;) A tak w takich miastach to się robi bardzo *******.. ;) Dzieci 16 lat juz w ciąży xD I wgl. mar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Bo z kobietami jest jak z miejscami na parkingu. Wszystkie normalne już zajęte...a zostały tylko te wolne, dla inwalidów ;)
|
|
Mnie sie trafila perelka w tamte wakacje, ale zachowalem sie jak debil (czego normalnie nie robilem) i sie odsunela... A byla porzadna, inteligentna dziewczyna :(( do tej pory zaluje.
|
|
A teraz same plastiki, blondynki i nie znajde juz normalnej
|
|
idiokracja ;)
|
|
JA jako dziewczyna uwazam ze na te bez makijazu i wyzywajocy ubran nikt juz nie zwraca uwagi. Teraz liczy sie tylko wyglod a nie to co ma sie w glowie. Jak nie widzicie tych normalnych dziewczyn to znaczy ze zle patrzycie
|
|
torro szukaj tam gdzie znalazłeś to normalna dziewczynę lub w podobnych miejscach;) Jeśli jej na tobie zależało to spróbuj ponownie "wytarować" oczywiście delikatnie obadaj sytuacje czy masz jeszcze u niej szanse.
|
|
nie napisalem,że jako niepokonani....
|
|
wszyscy sa zwalniani a ty chcesz sie dostac? masz plecy...
|
|
...stare czasy już minely...czyli,że i Ty UNICODE nie Jesteś mlody,więc po co interesuje Cie istnienie normalnych dziewczyn?Zainteresuj się KOBIETAMI,one wszystkie są normalne(na swój sposób).
|
|
w Łomży jest prawnik,który wygrywa z każdym pracodawcą [oszustem]
|
|
to podaj jakieś dane tego adwokata
|
|
DFX coś w tym jest....
|
|
wolny niewolnik chyba z lekcji biologi miałeś gałę jak nie wiesz kiedy z dziewczyny staje się kobietą . Z Twojej wypowiedzi wynika że nie za bardzo znasz kobiety i dżentelmen z Ciebie kiepski. O moralności z Tobą nie będę dyskutował bo chyba też u ciebie z nią nie za bardzo.
|
|
Mnie zawsze dziwiło dlaczego ludzie koniecznie chcą w coś wierzyć. Napisałeś: "Poważnie myślę o możliwości rozwoju w innym środowisku i zawarcia związku z inną sektą. Macie w swojej strefie taką grupę wsparcia dla rozwodzących się inaczej ?!;+)><> " Nie widzisz innych relacji w społeczeństwie oprócz tych opartych na wierze w stare książki?
|
|
519195926 chetnie bym sie zabral, tylko daj mi szybko znac, bo chcialbym oddac bilet.
|
|
Można i w Łomży :) .
|
|
Przepraszam panowie, jeśli mogę dorzucę kilka słów wskazujących, iż faceci ( w większości ) szukają plastików. Osobiście uwielbiam chodzić w luźnych, męskich bluzach, bez makijażu po różnych lokalach ze względu na wygodę. Ze strony facetów spotykam się z głupimi tekstami, że dresiara, gruba, brzydka, brudas [?] itp itd... Z drugiej strony założenie bluzki z dekoltem, bądź krótkiej spódniczki skutkuje tekstami: ale laska, fajna du*a, niezła foczka, lub co ciekawszymi: niezła su*ka, kur*a. Nie jestem jakoś specjalnie wrażliwa na tego typu odzywki, ale czasami miarka się przebiera i gdy poproszę o niekomentowanie mojego stylu bycia jestem obrzucana najgorszymi wyzwiskami. Nie chcę nikogo obrażać, aczkolwiek sytuacje są prawdziwe. Chciałabym, żebyście jednak nie wrzucali wszystkich do jednego worka i proszę o traktowanie WSZYSTKICH LUDZI z szacunkiem ( aby żyło się nam lepiej). :) Dziękuję.
|
|
zabawni jesteście:) Okazuje się że Piątnicy daleko nie trzeba szukać, wszystkie produkty są w sklepach SPOŁEM. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A mnie bardzo zabolała ta "lużna"postawa przy czytaniu książki pani Doroty w czasie pobytu klientów w lokalu. Przykro mi,nie chcę być złośliwa przysięgam, ale to naprawdę nie była ubijana samodzielnie śmietana. Nie wiem,może przy małej ilości klientów w lokalu czasem korzysta się z takiej sprayu. Poza tym czym nakładzie państwo ową śmietanę ubitą w syfonie na czekoladę? Bo szlaczek miła idealnie taki jak ta w sprayu. Proszę mi wierzyć. Może to był jednorazowy incydent ale ...był. Tym nie mniej jestem pełna uznania dla Pana postawy i otwartości. Propozycję rozważę i skontaktuję się. Naprawdę ,powtarzam,zależy mi ,żeby takie miejsce było w Łomży. Przy Pana jak widać profesjonalnym podejściu jest to możliwe. Nie wybierałyśmy się do Państwa jako do pijalni Wedlowskiej ale na dobrą czekoladę. Widzę ,że jest szansa. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
|
|
Tak rozumiem, ale kiedy kobieta jest atrakcyjna wtedy jest i chemia... próbuję przetłumaczyć,że są jeszcze kobiety atrakcyjne i mądre w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) mar
|
|
Podziękujesz jak zobaczę że się koło niej kręcisz:):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Czyżby konkurencja się bała?:)
|
|
Sam poleciał czy z osobą towarzyszącą.
|
|
YOMANDA, a Ty chyba zakochana w sobie troszke jestes... Wiesz, moze i jestes ladna, ale pamietaj, ze kazdy ma inny gust i nie dla kazdego musisz byc piekna :-) Fajnie, ze znasz swoja wartosc i umiesz wskazac swoje wady i zalety, ale chyba zabraklo Ci troszke skromnosci. I jeszcze ANDY C super to ujal, ze co z tego, ze uroda, jak czasem po prostyu chemii brak. Wiec nie wmawiaj, ze skoro ktos ma urode to i odrazu jest chemia - nie zawsze, bo co z urody jak lalka pusta :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |