Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY TERAZ JUŻ WSZYSTKIE BŁĘDY I NIEPOWODZENIA CHRZANOWSKIEGO BĘDZIE SIĘ ZWALAĆ NA JEGO ZASTĘPCÓW, DORADCÓW ect.? |
OMG wiadomo, że 100 osób nie wezmą na egzamin, tylko określoną ilość, nie stresuj się już tak tym egzaminem :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY TERAZ JUŻ WSZYSTKIE BŁĘDY I NIEPOWODZENIA CHRZANOWSKIEGO BĘDZIE SIĘ ZWALAĆ NA JEGO ZASTĘPCÓW, DORADCÓW ect.? |
Mnie znowu denerwuje, że wszystkie ubierają się praktycznie tak samo!!! Ten sam styl!!! Jedna zobaczy coś u drugiej i powstaje reakcja łańcuchowa, to jest dopiero żałosne :/
|
|
Re: CZY TERAZ JUŻ WSZYSTKIE BŁĘDY I NIEPOWODZENIA CHRZANOWSKIEGO BĘDZIE SIĘ ZWALAĆ NA JEGO ZASTĘPCÓW, DORADCÓW ect.? |
Normalne dziewczyny są i zawsze będą. Widocznie w złych miejscach ich szukacie. Jeśli zaczepiacie dziewczyny w dyskotekach lub innych miejscach, to nie dziw, że dla Was są niewidoczne. Poza tym większość facetów woli plastikowe lale śmiejące się z ich drętwych kawałów.
|
|
tyle, że w pijalni czekolady Wedla nie podają wody do czekolady.
|
|
Ale jaki sens robić z siebie takiego plastika?? ;P Ja osobiście wolę dziewczynę bez makijażu.. Zawsze mowie jej żeby się nie malowała ;D Ten świat do do zagłady normalnie dojdzie xD Dziewczyna patrzy czy ma hajs i plecy. A sama nie myśli o jakiej kol wiek robocie ;/
|
|
O, to na pewno nie jest reklama
|
|
Nie nie o to mi chodzi że wrzucam wszystkie do jednego worka ;) Po prostu jakoś wszystkie dziewczyny zaczynają tak jak by powiem małpować od innej styl Plastika.. Mało która teraz uważa chłopaka za kogoś ważnego dla sb.. Po prostu spotkałem się z sytuacją kiedy dziewczyna mówi że go zajebiście kocha i wgl. A przy swojej koleżance wyzywa go i traktuje jak szmatę, lub kiedy koleżanki sa ważniejsze od chłopaka Masakra..
|
|
Nie nastawiam się na starcie.Na 10 polek ,8 zapytało się czy to na pewno oryginał. Na każdej innej pannie spoza polskich kręgów ,zegarek nie zrobił wrażenia. Od tej pory leży w pudełku i nie mam ochoty go zakładać.
|
|
|
Jestem, żyję i mam się świetnie :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |