sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Muzyk szuka poparcia?

Rond coraz wiecej gdyz to sa najbezpieczniejsze
formy skrzyzowan.Rzadko spotkalem sie z tym
by na rondzie doszlo tak czesto do stluczki jak
na zwyklym skrzyzowaniu.Jesli juz to wszedzie
trafi sie ,niewidomy' drajwer.
Na zachodzie Europy maja takie wlasnie zdanie o
rondach,a wjezdzajac na nie i prawie odjezdzajac
kazdy kierowca jedzie z wlaczonym kierunkowskazem,
tylko w naszym ,eldorado' cos takiego budzi zdziwienie.
Bedac w pewnym kraju UE zauwazylem ze tu nie wyjedzie
na ulice zaden rowerzysta czy motocyklista bez zalozenia
kamizelki odblaskowej.No cuz,nam jeszcze do tej kultury
jazdy brakuje ze ho,ho.
Najprosciej jest miec pretensje do kierowcow ze sa slepi
ze nie widzieli kierowcy jednosladu.
Np.widzialem tez to ze jezeli rodzic chce kupic dziecku rower
to najpierw przed zakupem idzie z pociecha kupic kask.

PS.Jezeli Polska osiagnie juz kulture na drodze podobna,
to dopiero zacznijcie sie rozpisywac.DRAJWERZY WOZIDEL
Z LAT 90-ych!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Muzyk szuka poparcia?

A można samemu ustalić dzień i godzinę czy to oni podaja sami?

a gdzie to jest?

Zgadzam się z siwysiwy. U nas brakuje kultury jazdy na drodze. Ronda są bardzo dobrym rozwiązaniem w miejscach o dużej przepustowości pojazdów lub tam gdzie ciężko wjechać zwłaszcza z lewoskrętu. Poza tym jak napisał przedmówca na rondach rzadziej dochodzi do wypadków, a jeśli już - to są to raczej niegroźne stłuczki.
Jako rowerzysta i kierowca, też mam dużo do powiedzenia, ale temat rowerzystów to odrębna sprawa. A te pożal się Boże ścieżki rowerowe w Łomży to są strasznie nie przemyślane. Słup na środku ścieżki rowerowe to tylko jeden z niuansów.

zobaczył gdzie jego miejsce w szeregu , myślał że to kolejny emeryt w boksie?

Witam czy zamawiał ktoś z tej stronki perfumy? Są orginalne czy może podróby wie ktoś?

Adamek by wygrał, gdyby był; wyższy, miał dluższe ręce, był ?- niewiadomo jeszcze jaki ! , był gorszy i to wszystko !!! Gołota przynajmniej zremisował w walce o mistrzstwo swiata ,zaraz powiecie uciekł pare razy, Adamek też będzie uciekał, wcale mi go nie jest szkoda ,teraz wie gdzie jest jego miejsce.

naucz się najpierw pisać po Polsku, przecinki, znaki interpunkcyjne, a później bierz się za reklamę...

dante to już dawno istnieje firma córka heh

witam.kupie zelixe lub meridie?tylko bez ściemy i za pobraniem i ze sprawdzeniem zawartości...
meil lub gg : 3421920

walka jakiej można bylo się spodziewać,wynik również.a czy Tomasz Adamek przegral przez wzrost,wagę,czy fryzurę nie ma znaczenia.Kliczki w ciągu 2 lat zakończą kariery jako mistrzowie i tego żaden Adamek,ani Sosnowski tego nie zmieni.

Samemu mówisz o której ci pasuje i w jaki dzień tygodnia

a zawsze sie zgadzaja? czy maja jakosc ograniczona liczbe do przyjecia? ;;p

Lennox mu wpierdziel przecież spuścił

Jeśli znana nam osobiście osoba nie jest przyjacielem to Kim jest i dlaczego wchodzi z nami we wzajemnie relacje ?

Korzystaliście z usług tych firm?
Proszę o opinie.

http://wyborcza.biz/Firma/1,101618,10242507,Sposob_na_tansze_przesylki_w_firmie__Broker_kurierski.html

Co kościoły budowane przez Kościół mają do zaoferowania teraz i w przyszłości budującej Go wspólnocie np w Łomży.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/swiatynie-na-sprzedaz-kryzys-ugodzil-w-koscioly,1,4838805,wiadomosc.html

Kim i czym jest "Prekariat", "Moherowe berety" w Łomżyńskim Kościele.
Jaka jest ich pozycja i rola w "arcy" kapłańskim Łomżyńskim "Folwarku zwierzęcym"

Lubię się trochę porozwozić w temacie który jest mi bliski a jest on fundamentem pozostałych tematów w każdym calu.
W zasadzie jakie są fundamenty (np SPOŁECZNE) każdy widzi kto zdaje sobie sprawę z tego co na nich się buduje albo co na nich zbudowano. Nie będę się tu rozwodził nad nauczycielami budowlańców którzy majstrowali przy tych fundamentach i nauczycielami dostawców ( producentów ) materiałów z jakich te fundamenty wykonano.
Kośiołkowa fabryka tandetnych bubli ochrzczonych bez możliwości reklamacji to ma sens - tylko z punku widzenia czyich interesów ?
Już mnie zirytowało to kościołkowe gówniarstwo. Zdecydowałem się na separację z tandetnym Kościołkiem rozważam możliwość wzięcia rozwodu i zdecydowanego odejścia od Kośiołka.
Poważnie myślę o możliwości rozwoju w innym środowisku i zawarcia związku z inną sektą. Macie w swojej strefie taką grupę wsparcia dla rozwodzących się inaczej ?!;+)><>

Czekam na propozycje jakie możliwości społeczne do zaproponowania ma Łomża poza Kościołem Rzymsko katolickim interesuje mnie autentycznie wspierająca wzajemnie się uczciwa i dobra organizacja społeczna której duchowość materializuje (owocuje) pozytywne społeczne skutki (owoce)

Kurde Co jest?? Czy już nie ma normalnych dziewczyn, skromnych, inteligentnych?? Czy już naprawdę one wyginęły?? xD Od jakiegoś czasu obserwuje że wszystkie dziewczyny w tych czasach to już wielkie damy.. Co to nie one jakie to one piękne.. Pff.. Denerwuje mnie to że stare czasy już minęły :( Nie ma żadnej radości z życia.. Wszystkie dziewczyny zrobiły się okropne.. Żeby ktoś je zauważył zaczynają palić wywalać cyce na prawo i lewo .. :/ Wielkie melanże haha Masakra Co się z wami dziewczyny dzieje ;p Dajcie się poderwać i żyjcie normalnie ;) Nie liczy się kasa i uroda.. Liczą się chwile i uczucia ;) Zapamiętajcie !!

Księżnej Anny 23, lok.9

Mają także towar na allegro http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=511222

Kupiłem u nich 2 zegarki casio i jest ok.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org