Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lustracja, teczki. |
Obracali się w środowisku... :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lustracja, teczki. |
Zgadzam się co do opinii dla pań z Rycerskiej, szybko i miło. Tylko że w drodze na zajęcia mam bliżej pocztę przy Placu Pocztowym, następnym razem chyba nie będę wobec niej taki miły :]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
O mój boshe jakie błędy ![]() ![]()
|
|
1024 kb/s za 99 zł nawet nie jest źle. Z tego co wiem Vectranet ma mało awarii. W domu posiadam Neostrade 6mbit. Nie narzekam, transwery mam po 600-700 kb/s. Odnośnie awarii to neo nigdy nie siadło tak że siadło na amen i nei było netu, bo albo wolno chodził albo co jakiś czas rozłączało, od 4 lat jak mam neo były 2 dni kiedy wszystko sie chrzaniło, a no i ostani weekend coś wolno było ale dało się pracować. Informacje o neostradzie nieoficjalne: www.neostrada.info Informacje o Vectranet: http://www.vectra.pl/strona.php?ids=18 Zastanawiam się czasem jak w Łomzy chodziłby internet satelitarny... :)
|
|
Papatki Ryska!!!!
|
|
Heheheh... nie domyśliłbym się. Dobra to kto daje następne zdjęcie do zgadnięcia??
|
|
maciek co ty ameryke odkryłeś. przecież tak już jest od dawna. o tym sie uczy na wykładach na prawko bo są ptania o to w testach. a co do samego prawa jazdy to gadacie głupoty. jak ktoś umie jeździć to to napewno zda za drugim razem (oczywiście większość zda za pierwszym ale wiadomo stres może sparaliżować i wszystko może się zdarzyć). jak ktoś niezda i za drugim razem to znaczy że nie umie jeździć i tyle. i nie powinien zwalać winy na widzimisie egzaminatora czy złą pogodę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |