Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski Mariusz doprowadzi miasto do ruiny? |
skubi, jakbyś jeździł codziennie przez to śmieszne rondo przy stokrotce, to też byś się zirytował
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski Mariusz doprowadzi miasto do ruiny? |
No tak :) Na tych fotkach szczególnie jest uwidoczniony przejaw patriotyczny i jasnogód :):):):):)
|
|
Legia demoluje jakiś stadion.zawsze we wiadomościach dodają slowo kibice ...każdy i tak kojarzy to z klubem z W-wy.równierz mają symbole klubowe,ale wladze klubu tego nie planują. nim w ten klup się wkupię,pogrzebię sę w dupie
|
|
W Łomży niestety nie ma poradni diabetologicznej dla ciężarnych. Miałam cukrzycę w ciąży i byłam pod opieką por. w Białymstoku ul.Waszyngtona 15a.
|
|
W piątnicy w motelu "zacisze" ma być transmisja bo coś właściciel wczoraj wspominał. Do tego piwko po 4 zeta więc ja na szczęście dokonałem już wyboru...
|
|
no i oplaca sie wydac te 40zl na taksowki z Łomży zeby jechac do Zacisza :)
|
|
nom bardzo szkoda;(( trzeba bedzie sie jeszcze raz jakos zorganizowac teraz tylko juz na konkretna godzine bo tak to szkoda:(
|
|
no potrzebuje kupic z 60litrow opalu gdzie mozna kupic taka ilosc
|
|
kodaku na dmowskiego niezle zdjecia robio 4 jakies 24 zl + dodatkowo duze gratis dostajesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |