środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekipa Chrzanowskiego już ogłosiła przetarg na realizację budowy II etapu łomżyńskich bulwarów ?

ludzie zyja w bledzie i patrza na polecenie takich ludzi jak @będępytał

dlatego chodza do tego sklepu

zeby kupic asusa 200-300zl drozej niz na allegro i zapewne BEZ SYSTEMU !!!

co ty wogole koles pieprzysz?

sugerujesz mi ze mam nieorginalnego windowsa do ktorego mam papiery naklejki cd-key itp... STUKNIJ SIE W LEB!

ponadto jezeli masz oryginalnego to w zdecydowanej wiekszosci przy restarcie stukasz sobie np F9 i po godzinie mamy nowy system z partycji recovery

jezeli choc jenego klienta sklep ma w dupie po zakupie TO SKLEP JEST DO DUPY!

komputronik lub media markt - gdzie dostaniesz do tego urzadzenie wielofunkcyjne za 50zl w obecnej promocji

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekipa Chrzanowskiego już ogłosiła przetarg na realizację budowy II etapu łomżyńskich bulwarów ?

http://www.mediamarkt.pl/bialystok/oferta-specjalna#

Re: Ekipa Chrzanowskiego już ogłosiła przetarg na realizację budowy II etapu łomżyńskich bulwarów ?

MMonika jedź do Austrii, tam tylko co 3-4 kierowca używa kierunku. Jak pojeździsz ich drogami z miesiąc będziesz błogosławić naszych piratów drogowych :)

Zobaczymy, co te jego wojaże dadzą. Już byli tacy, co do Cannes jeździli.

widział ktoś może małego czarnego psa, z jasnymi łapkami, widziany rano na kazańskiej, z góry dzięki

Dziękuję bardzo za informację.
Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org