Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekipa Chrzanowskiego już ogłosiła przetarg na realizację budowy II etapu łomżyńskich bulwarów ? |
ludzie zyja w bledzie i patrza na polecenie takich ludzi jak @będępytał dlatego chodza do tego sklepu zeby kupic asusa 200-300zl drozej niz na allegro i zapewne BEZ SYSTEMU !!! co ty wogole koles pieprzysz? sugerujesz mi ze mam nieorginalnego windowsa do ktorego mam papiery naklejki cd-key itp... STUKNIJ SIE W LEB! ponadto jezeli masz oryginalnego to w zdecydowanej wiekszosci przy restarcie stukasz sobie np F9 i po godzinie mamy nowy system z partycji recovery jezeli choc jenego klienta sklep ma w dupie po zakupie TO SKLEP JEST DO DUPY! komputronik lub media markt - gdzie dostaniesz do tego urzadzenie wielofunkcyjne za 50zl w obecnej promocji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekipa Chrzanowskiego już ogłosiła przetarg na realizację budowy II etapu łomżyńskich bulwarów ? |
http://www.mediamarkt.pl/bialystok/oferta-specjalna#
|
|
Re: Ekipa Chrzanowskiego już ogłosiła przetarg na realizację budowy II etapu łomżyńskich bulwarów ? |
MMonika jedź do Austrii, tam tylko co 3-4 kierowca używa kierunku. Jak pojeździsz ich drogami z miesiąc będziesz błogosławić naszych piratów drogowych :)
|
|
Zobaczymy, co te jego wojaże dadzą. Już byli tacy, co do Cannes jeździli.
|
|
widział ktoś może małego czarnego psa, z jasnymi łapkami, widziany rano na kazańskiej, z góry dzięki
|
|
Dziękuję bardzo za informację. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |