sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Słyszeliście o \"dentystach z Węgrowa\" ?

Beth, nie zrozumiałaś mnie dobrze... Ja głosowałem głosuję i będę głosować na Łomżę. Wspieram Łomżę. Ten pomysł ściągnąłem z innych gmin, które trzeźwo ocenili swoje szanse. Jeżeli głosujący na Łomżę się na to nie zgodzą to ok. Ale gdyby tak - to przynajmniej dzieci z innej wybranej przez nas miejscowości miałyby plac zabaw:)

U Was też teraz strona nie działa?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Słyszeliście o \\\"dentystach z Węgrowa\\\" ?

ja polecam salon chyba Edyta ten na niemcewicza na przeciwko kaugflandu, moja kolezanka chodzi tam na baleyage i jest bardzo zadowolona widzialam jej wlosy i powiem szczerze ze nie widzialam jeszcze u niej plam. Co do uczesan i strzyzen polecam salon wiktoria i sonatta przy CTO wiecej nie mialam okazji przetestowac wiec tylko to polece

No ciekawy bardzo filmik ;] zebysmy wszyscy cos takiego robili to by tego nie bylo :)

widziałem to watahe ostatnio na legionów :)

nie kupuj tego w nich jest może z 40% ryby i to odpady a reszta to jakies uzupełniacze.

oj może by taj Awatara w 3D u nas powtórzyli.

byłam i wiem i stac mnie i ceny nie są takie kosmiczne jak sie wam wydaje a poza tym nie liczy się cena tylko umiejętności czesalam sie za 30 zl i za 120 i nie wazna cena tylko umiejętnosci jak się dziewczyna pyta bo chce ładnie wyglądać to mówię, w łomży jest ok 100 salonów, ale jak na forum pojawiają sie wpisy i czesto chwali sie kilka to znaczy ze są dobre,

MiYu z tego co sadzę że używasz Mozilli faktycznie w niej niema , sam tekst można przetłumaczyć . Operze jest nazywa się to narzędzia językowe , oczywiście pisze o wyszukiwarce google.

pytaj_nik promuję różne akcje, także polskie, więc wiesz...
Przede wszystkim jednak promuję akcje fretkowe.

Ja go tak wychowam że wszystkie psy na osiedlu będą spierda.... heh nie tak serio ktoś w okolicy musi mieć persy, a może Ty będziesz mieć w niedługim czasie kociaki ???

Ja widziałem 8 psów na dwórcu. Kobita z kebabu je dokarmia :)

Oczywiście ... w Łomży jest około 70 tyś. mieszkańców. Chwalą lub krytykują te same 3-4 osoby...to rzeczywiście trzeba brać pod uwagę te opinie :) Powiem Wam kto to jest:
- koleżanki, pracownice - którym się pracować nie chciało i wyleciały z roboty
- koleżanki nie do końca zadowolonych z usług klientek- te są najgorsze bo jeszcze dołożą od siebie i podwoją poziom niezadowolenia ...
- konkurencja... chociaż to jest mały procent bo prawdziwa konkurencja konkuruje poziomem usług i nie ma czasu przesiadywać na tym lub innym forum ...

Treść jest ukryta

To proszę Cię bardzo idź tam , skorzystaj z usługi i powiedz z czystym sumieniem że tak nie jest , bo jeśli byłaś i wiesz ,że to co mówią niektórzy to nieprawda to ok, ale jeśli nie to nie neguj zdania innych...

Treść jest ukryta

3D W Łomży to ciekawe słyszałem że kino 3D ma byc w zambrowie w piątek pierwszy film w 3d trzeba sie przejsc

Treść jest ukryta

Na Krakowskim Przedmieściu 18.09 odbędzie się koncert, którego promo można obejrzeć pod tym adresem http://www.dailymotion.com/video/xkurlt_festiwal-warszawa-18-wrzeynia_news.
patroni medialni : radio Warszawa oraz Jedynka Polskie Radio . Impreza zaczyna się o 20.10.

Witam. Poszukuję gospodarstwa gdzie można kupić wiejskie jajka. Nie interesują mnie babcie z rynku sprzedające fermowe jaja, gdyż moje dziecko ma po nich uczulenie.
Może ktoś ma namiar na jajka z prawdziwego wiejskiego chowu?

Widziałam kilka razy ich występ i muszę powiedzieć, że chłopaki fajnie grają. Stylem muzyki dostosowują się do miejsca i do ludzi. Chleb zapewne mają za co jeść, więc autochton, nie zazdrość:) A do autora 2010- każdy mierzy innych swoją miarą. Pozdrawiam zwolenników zespołu WADERS. Polecam.

Byłem i ceny w porównaniu do innych miast są wysokie - 2-3zł na butelce ... Więc szukam innych alternatyw.

moje sa super

Treść jest ukryta

i dalej nie działa...

WYKUPILI WSZYSTKO

Dziewczyny w Wawie 500zł to już niedrogo za rzęsy... jeśli ktoś bierze za ten zabieg 100zł to na jakich produktach pracuje i jak na tym zarabia?!

Treść jest ukryta

daj znac jak bedziesz wiedział gdzie najtansze.

Pozdro

popatrz w kauflandzie, może będą promocje, ja raz trafiłem na promocję sobieskiego 0,7 za 22,22 zł. dobra wódeczka

witam.mam dwa pytania.gdzie w lomzy piaskuja felgi i ile taka usluga kosztuje?

a spróbuj otworzyć jakąś aukcje !

ot następna niespodzianka

spytaj tu: 600202922

ręki uciąć nie dam, ale facet kładzie dachy już ponad 10 lat...

tylko kocie mleko inaczej kaput no i musi miec bardzo cieplo

wciąż aktualne

Napisz do mnie na maila: aniag78@wp.pl
Jajka od kur wolnochodzących, żywiących sie naturalnie. W sam raz dla dziecka. 60gr/szt. Mozna wpasc i zobaczyc kurki :)

Własnie tylko że chodzi o drobne poprawki nie o całe elementy ..
Byłam u Pana na rybakach w sumie cene jaka powiedział nie jest zła tylko czy dobrze robi

..a jeśli nawet jakąś zaliczkę - to dawac naprawdę minimalną bo będzie tak jak u mnie..tzn fachman żądał tygodniowo 500 zł i specjalnie tak się "grzebał" długo żeby całą wcześniej ustaloną kasę stopniowo wybierać.. Przyjeżdżał na godzinę 9-10, porobił do 14-15 i szedł do domu albo jakieś sprawy załatwiać... Całe lato mi zmarnował..

muzyka prosto z Łomży :)

http://www.youtube.com/watch?v=XUgdaXBhUKQ

a jakiś kontakt do osoby organizującej spotkanie bo mogę się trochę spóźnić ;) ?

Jeżeli nie odróżniasz znaczenia słowa przeniesienie od zamkniecia to juz twoja sprawa ;)

autochton - teraz to i ja to wiem..ale "mądry Polak po szkodzie.." Dlatego ostrzegam innych zeby nie dali się nabrac..

torro no pewnie że nie wszyscy tacy są..ja opisałam akurat tylko mój przypadek.. Chodzi o to zeby brać poleconych fachowców a nie pierwszych lepszych z internetu a Twój ojciec napewno do nich nie musi nalezeć

NAJLEPIEJ ZAPYTAJ W APTECE, MOZE TAM?

wisienka, a dziękuję dziękuję :P

Ponawiam pytanie ma ktoś namiar na takie kociaki ?

ja odradzam przede wszystkim wszelkie markety neonety itp, bo na tym raczej nie pograsz a najlepiej to kup w expert na broniewskiego kupiłem tam laptopa i stacjonarke w dobrej cenie i dobry sprzet dobre doractwo i pomoc w wyborze

jam bolida malowal w Piątnicy,to samo co Salacki,bo to ten sam zaklad jeno miejsce inaksze.400 od elementu,ale jak cala furka to pewnie się dogadasz.jam i moje autko zadowoleni.

zanim dowiozą będzie zapewne zimna

Z tego co się orientuję łatwo nie będzie. Ale zgadzam się, że jest to wina "właścicieli", "opiekunów" (czy jak ich nazwać) tych psów...
Może to niezbyt fortunne porównanie, ale niestety takie nasuwa mi się skojarzenie: podobnie jak te psy, traktowane są i dzieci. Zero nadzoru, żadnej odpowiedzialności ze strony dorosłych. Niestety nie wszyscy nadają się do tego, by mieć dzieci czy nawet zwierzęta. Życzę powodzenia w złapaniu tej suni.

2152

zgadzam sie z toba!

expert na broniewskiego - raz ze nie maja systemu a dwa ze klienta maja w dupie

czasem maja taniej np w porownaniu z media ecpertem.. co w sumie nie dziwi

ZAKUP W INTERNECIE TO NIE RYZYKO!

w lomzy mozesz tez zajrzec do komputronika na zawadzkiej/ mazowieckiej

Strona działa.
Może i coś źle zrozumiałam, w każdym razie ja głosuję na Łomżę i zdania nie zmienię. Dodam jeszcze, że Łomża nie jest moim rodzinnym miastem, ale tu mieszkam, więc wszyscy rdzenni Łomżyniacy (Łomżanie) powinni się wstydzić, że tak olewają tę akcję. Zresztą tak jest prawie ze wszystkim w Łomży :(
Co za naród...

Ja polecam pana Marka z Czarnocina elewacje robi super , super firma.

Witam Krzysiu,
czasami bywam na forum. Myślałam, że temat dzienników się zakończył, ale skoro zwracasz się do mnie, to czuję się w obowiązku odpowiedzieć.

Owszem, masz rację, jeśli w tej szkole jest taka procedura, to należy jej bezwzględnie przestrzegać (tak to już z tymi procedurami bywa). I wówczas Twoje oburzenie jest usprawiedliwione. Ale warto sprawdzić, czy to jest właśnie procedura obowiązująca w tej szkole. Bo o ile mi wiadomo, nie ma jednego i tego samego regulaminu odnośnie dzienników klasowych we wszystkich szkołach podstawowych. Każda szkoła sama zgodnie z prawem ustala procedury wewnętrzne i może być tak, że ta szkoła ustaliła, że np. dziennik na pierwsze zajęcia i po lekcjach odnosi nauczyciel uczący, zaś z lekcji na lekcję nosi go uczeń do tego wyznaczony. I to też jest procedura i wymaga stosowania.

I zgadzam się ze Zdzichem, że nie warto sobie tym problemem zaprzątać głowy. Oby tylko takie problemy istniały- świat byłby piękny. Jest wiele przyjemniejszych rzeczy niż dzienniki. Ja teraz idę właśnie na jednego. Faceta oczywiście.

Protagoras

nie pier.dol głupot, zamów sobie pięć piw i ostrzyj brzytwę na NOC KRYSZTAŁOWĄ , jak BARANIE będziesz tak dalej meczał, to kiedyś ktoś ci jaja utnie

SPIER.DALAJ na polityczny !

ostatnimi czasy na forum pojawia się dużo bezczelnego spamu dotyczącego tego tematu, cwaniacy po zalogowaniu się zakładają dla zmyłki, pod coraz to nowymi nickami, ( zwróćcie uwagę, że jest to zawsze pierwszy i przeważnie jedyny post danej osoby ) - nowy temat z tego gatunku gdzie jedynym celem jest promocja strony internetowej służącej szukaniu osób naiwnych i wciągnięcie ich w " zabawę " test - wyślij sms-a a się dowiesz co Ci pisane.

UWAGA ! te sms-y kosztują krocie !

to naciąganie ludzi !

To ona ma właściciela, a schronisko chce ją zabrać? Czy pomóc właścicielowi ją odzyskać? Jest w cieczce? Schronisko nie ma sprzętu/ludzi z kwalifikacjami, żeby ją odłowić?

a rypki to majo paluski ? cy tylko płetefki ?

ale JAJA !

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org