Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Londynie zatrzymano marokańskiego terrorystę |
witam.mam dwa pytania.gdzie w lomzy piaskuja felgi i ile taka usluga kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Londynie zatrzymano marokańskiego terrorystę |
http://tenpub.pl/artykuly/tenpub_news/375,polak-polakowi-polakiem.html Uwaga: zawiera duże ilości wulgaryzmów. Taka jest ta nasza Polska mentalność ale nawet jest to zabawne :)
|
|
Witam! Nieźle słuszeć że muzyka w naszym wykonaniu się komuś podoba. Do Soul. Gramy do kotleta, czyli dostosowujemy sie do towarzystwa które jest na weselu, chyba że to sami "rock - meni", choć te tematy nie są nam obce, Staramy sie grać najnowsze kawałki, co do kasy to jesteśmy bardzo konkurencyjni. Jeśli chodzi o oczepiny wszystko jest do dogadania, mamy wiele ciekawych pomysłów, Zapraszam 660 454580 lub gp70@wp.pl. Proponuje sie spotkać
|
|
better dawaj lepiej swoje tasmy prawdy czekamy z niecierpliwoscia :D
|
|
no w końcu i w Łomży jest kino 3D ;] bo jak dotychczas najbliższe było w Białymstoku ;)
|
|
Szczerze ?... Odpuściłem nagranie chyba jeszcze mam na dysku ale przeglądać 12 godzin aż się nie chce :) a z reszto nie wiem czy zauważyłem uspokoił się po tej akcji (nawrócił się :D ) Więc trzeba wybaczyć ... teraz ktoś chodzi i podpala śmietniki w Łomży :) Nie odbiegając od tematu ciekawe czy w Łomży obok PKS-ów też tak walczą o miejsce ? :)
|
|
ps. jeżeli pragniesz nagrania podaj e-mail i datę tamtej 'akcji' to wyślę tobię nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Był ktoś na filmie ? Bo coś mi się wydaje że dużo jeszcze brakuje do tego w Białym
|
|
sadze ze jesteś tak zjebanym typem ze aż matka się ciebie wyrzekła
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |