Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obniżka pensji posłom |
takze nalezy sie zlozyc po 5 zl przez uzytkownikow forum, kupic, i ocenic czy sprzedawany produkt t ooryginal?! jak chcecie udostepnie puste opakowanie po paco rabanne :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obniżka pensji posłom |
IST nie ma co sie oszukiwac jest to dobry dostawca internetu - jednak tylko i wylacznie w najwyzszej taryfie pozostale sa bardzo przestarzale i na tym polega chwyt marketingowy co do predkosci raz jest 15 mb raz 20 mb - 'prawie jedno i to samo' a przynajmniej roznica nie do wychwycenia co do huba dc++ powoli odchodzi to do lamusa, sam nie korzystalem juz chyba z rok wole zdecydowanie torrenty inen firmy powinny konkurowac mniejszymi predkosciami w atrakcyjnych cenach na przyklad 2-4 mb za 20-30 zl to bylby ppomysl na sukces poniewaz nie wszystkich stac i nie wszystkim jest potrzebny szybki net sam tez chetnie bym zmienil ist najtanszy poprostu stoi w miejscu - widzialem sprawdzalem
|
|
Wyborom mowie NIE NIE....
|
|
niech spuszczaja!!! szkoda ci alibabo ? widac zazdrosc ludzka nie zna granic... tylko czekac az ktos znajdzie cos na ciebie i opisze na tym forum... ale juz niedlugo kolego. . . ! zdziwisz sie o temacie o sobowie... obaj wiemy ze nie jestes idealny... tylko daj mi jeszcze troche czasu i dowodow.......!!!! dozobaczenia niebawem konfidencie...
|
|
kamasutra wiesniaku jednak daliscie sie ole o le o le eee!
|
|
brawo, brawo
|
|
> kleofasy Myślę, że planowana trasa nie przekroczyłaby 60 km. Co do prędkości, na asfalcie poniżej 20 km/h nie schodzę, w terenie w miarę możliwości również. Jak jesteś wstępnie zainteresowany, wal śmiało na GG 37957474.
|
|
sadze ze przeczyta i zareaguje.
|
|
robciu młody wykrztałcony zawiesił działalność na forum pod tym nickiem , pewnie dlatego nie pisze ;) Kiedyś pisał do nas z przyszłości ;) ______________________________________________________________ pisze do was z roku 2054, Polska organizuje wlasnie mistrzostwa Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-07-11 12:35 tak tak pisze z przyszlosci, mozecie zadawac pytaniaq odpowiem na wszystkie, dodam ze za duzo czasu przed soba to wy nie macie.... ______________________________________________________________
|
|
Zaznaczę,że nie slucham muzyki glośno,acz to nie ma znaczenia.stary soniacz pomykal jeno świst i temp.nie lapal.tera zakupiul ja pionierka,ale po ok 1.5h wyjmując radio(wyjąlem,bo poczulem zapach rozgrzanego plastiku),do obudowy nie można dotknąć(tak się grzeje) Gdzie może tkwić przyczyna?glośniki OR standardowej mocy.radio też 2 x 50,kostki niby odpowiednie,bo żem pytal. rudy błazen z druhem
|
|
Hehe komentator dobrze powiedział: "My mamy znakomitego Szczęsnego a Niemcy Peszkę."
|
|
Powiesić Peszkę za jaja za 3 niewykorzystane 100% akcję. !!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo dla Szczęsnego!!!!!!!!!!!!!!!!! Strata gola w doliczonym czasie gry - bym się nie zdziwił jakby niemcy nie strzelili bramki
|
|
Żeby nie Szczęsny byśmy ładne baty dostali. Szkoda, że trafili w ostatniej akcji. Straciłem postawioną kasę ;/.
|
|
Oaza na Wojska Polskiego.
|
|
najlepiej w niedziele póznym popołudniem bądz wieczorem jest dużo mniejszy ruch na miescie i łatwiej zdac ogulnie w karzdy dzien najlepie zdawac wieczorem rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak zarobisz tę nagrodę to sobie kupisz, a pomogę szukać w ogłoszeniach.
|
|
sam sobie ją łap, dzisiaj na sikorskiego biegło za nią 20 psów po ulicy paraliżując ruch
|
|
już idę polować :) a żywa ma być ?
|
|
Witam Jeżeli jesteś zainteresowany/a dodatkowym zarobkiem to zajrzyj na stronę http://sites.google.com/site/457news Wszystko wyjaśnione jest w naprawdę prosty sposób. Ja się skusiłem i teraz uzupełniam domowy budżet zarabiając przez internet. Pozdrawiam
|
|
a orientuje się ktoś czy na tym niemieckim rtl to będzie rozkodowane? Bo mam ten kanał ale nie chciałbym żeby się okazało na 10 minut przed,że jednak nie mogę tego obejrzec w domu. rudy błazen z druhem
|
|
Czy wie ktoś może, gdzie i za ile w Łomży można zrobić manicure hybrydowy?
|
|
Czy ktoś się orientuje ile może kosztować renowacja klimatyzacji w oplu astrze??
|
|
Uprzejmie donoszę alibabo, że pogodynka zapowiadała słońce a cho$era padał deszcz!!
|
|
a ja jestem za trochę wcześniejszym terminem, da któraś radę?:) a właśnie skąd info?
|
|
siwy a ty co nie piszesz????
|
|
Dobrej zycze,ide lulu. PS.Trzymaj sie gosciu na balu siedzacy.Nie spadnij! A moze ci za oknem sroka skrzeczy a nie Skrzecz?
|
|
dobrej dobrej i ja ide przytulać poduszki:-)
|
|
zajrzyj tu w końcu zdrowie to podstawa http://sites.google.com/site/457news
|
|
Witam Jadę w niedzielę wieczorem około 19 do Warszawy, chętnie mogę zabrać ze sobą 3 osoby. W razie kontaktu proszę zostawić do siebie kontakt a ja oddzwonię, bądź odpiszę.
|
|
za ile pieniedzy 1 osobe bys zabral i w ktore miejsce jedziesz blizej ? rudy błazen z druhem
|
|
przyłączam się do pytania wyżej.
|
|
na smalec poszła ....
|
|
SPRZEDAM UZYWANA KURTKE SKORZANA, ROZMIAR: L CENA: (do uzgodnienia) KONTAKT (pizgatornia@gmail.com) tel. 518-298-832 (Uprzedzić wiad. SMS że w sprawie kurtki po jakimś czasie powinienem oddzwonić!) KURTKA SKÓRZANA DIIL (KRÓJ "SZWEDKA") KOLOR CZARNY. WYPRODUKOWANA ZE SKÓRY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI. PIKOWANA KAMIZELKA Z MOŻLIWOŚCIĄ ODPIĘCIA. NA PIERSI WYHAFTOWANE LOGO DIIL "LAUR", W OKRĘGU KTÓREGO UMIESZCZONY JEST METALOWY NIT "KASTET". WIELE PRZESTRZENNYCH KIESZENI ZAPINANYCH I OTWARTYCH(WEWNĄTRZ KURTKI), W TYM KIESZEŃ NA TELEFON. NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI SUWAKI YKK. WYMIARY: DŁUGOŚĆ RĘKAWA (ZEWNĘTRZNA): L-69cm DŁUGOŚĆ: L-72 OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ: L-150cm Link: https://hempszop.pl//product_info.php?cPath=2_41&products_id=2099
|
|
Bardzo praktyczne .Zostało na poprawiny
|
|
mloda24 na pewno to była drobnostka pewnie wideo rejestrator Cie nagrał, jak na komendę masz wezwanie to bankowo musi być mandat.
|
|
Hop do góry, wciąż zbieramy podpisy!
|
|
a w dupie to mam dostaja wszystko za darmo... niech sobie zapracuja ja sie nigdzie nie wybieram... rodzili sie w dupnym kraju to niech do ojcow maja pretensje... a nie kur**a kraj ich przyjuje a oni jeszcze niezadowoleni...
|
|
Uwaga ORMO(alibaba) nadaje ZGLOSIC TO DO PROKURATURY POLICJI KOŚCIOŁA SEJMU SENATU . Alibaba zajmij się swoją miską a nie zaglądasz innym do gara , poczytaj trochę po co tam pojechał i zainteresuj się tematem inwestycji chińczyków w infrastrukture w Łomży .
|
|
ahahaha jaka desperacja, ciut żałosne rudy błazen z druhem
|
|
W wordzie jest kasa nie trzeba latać po bankach lub pocztach:P
|
|
Wolny niewolniku nie zrozumiales mnie, odnioslam sie do okrążających rondo zewnetrznym pasem, zmniejszają możliwość bezpiecznego manewru zmiany na prawy do zjazdu. rudy błazen z druhem
|
|
Wybieram się rano na rybki i tak zastanawiam czy warto wybrać się w okolice starej Łomży nad rzeką bo wszyscy mnie wysyłają na Nowogród lub Krzewo a tutaj nie ma po co ? Pytam bo od niedawna tutaj mieszkam i proszę o pomoc
|
|
Klocki piszczą w starych polonezach, nie strasz ludzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |