Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Największy sojusznik Putina i Kaczyńskiego sponsorowany przez Sorosa. |
na teorie i jazdę oddzielnie. Teoria jak Ci pasuje, a jazda to najleppiej jak najpóźniej :) Ta ktoś tam pisał na 9, a wyjedziesz 10.30 i ruch spory, zawsze na placu wychodzi godzina, zanim wszyscy pojeżdżą po placu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Największy sojusznik Putina i Kaczyńskiego sponsorowany przez Sorosa. |
Witam, W odpowiedzi na dotyczące Nas pomówienia, chcielibyśmy lekko sprostować sprawę wymyśloną przez użytkownika - WPM -. Mianowicie, nigdy nie miało miejsca pisanie typu : TOWAR SPROWADZANY Z USA, FAKTURĘ DOŚLEMY PÓŹNIEJ ! CHCIELIBYŚMY RÓWNIEŻ NADMIENIĆ, IŻ TE KRÓTKO MÓWIĄC WYSSANE Z PALCA HISTORYJKI SĄ POMÓWIENIAMI, OSKARŻENIAMI, NA KTÓRE BRAK JAKIEGOKOLWIEK DOWODU, KAŻDY KLIENT, KTÓRY ZAKUPIŁ PRODUKT, OTRZYMAŁ GO ! ŚMIEMY RÓWNIEŻ TWIERDZIĆ, ŻE W PRZYPADKU KONTYNUACJI PRZEZ UŻYTKOWNIKA WPM TEGO TYPU BAJEK, ZOSTANIE ZŁOŻONY POZEW Z POWÓDZTWA CYWILNEGO W STOSUNKU DO UŻYTKOWNIKA, ORAZ FORUM 4LOMZA, ODPOWIEDZIALNEGO ZA USUNIĘCIE TAKICH INFORMACJI. WIĘCEJ DO DODANIA NIE MAMY NIC, DZIĘKUJEMY ZA UWAGĘ .
|
|
najlepsza pizzeria w Mątwicy,bo narazie jedyna nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Czy z PKS kradną to nie wiem ale z MPK na pewno hehe nie raz widziałam :P Polak potrafi, każdy radzi sobie tak jak umie. :)
|
|
dzięki
|
|
:) haha instruktor zawsze jedzie za Tobą autem gdziekolwiek nie pójdziesz, także nie wiem co to za rarytas "w asyście Punta" jechać. Lepiej się pośpiesz bo jak wejdą nowe przepisy to szybko prawka na motocykl nie zrobisz :P P.S jak pogoda się popsuje nauka kat.A STOP!!! także Twoja wizja wladek padła w gruzach :)
|
|
ooooo m,eg jesteś ???? rudy błazen z druhem
|
|
Won, parówo. Cioty poszukaj u siebie w domu. Przed lustrem najlepiej. Może to u Ciebie genetyczne? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Oczywiscie Pub 9ka! przekątna ekranu 2,5 metra!! http://www.facebook.com/event.php?eid=277591372251929
|
|
A czy godzina, dzień ma znaczenie? Umiesz jeździć to sobie poradzisz. Ja wiem ,że to tylko egzamin, ale krew mnie zalewa jak widzę kto i JAK jeździ, a komu prawko dano z nieznanych bliżej powodów. Życzę powodzenia.
|
|
dvw mam znajomych dziecko ma trzy lata a matka z ojcem od narodzin mówią do niego po angielsku i niemiecku i norwesku dla mnie to trochę jest przegięciem no rożne są metody wychowania edukacji dzieci.
|
|
Wcale się nie dziwię kierowcom, że kradną. Wykonując taką odpowiedzialną pracę za 6,50 za godzinę to jest śmiech na sali, jakoś trzeba sobie dorobić.
|
|
Niech sie sami wybieraja. Chodzi tylko o dojscie do KORYTA. To co obiecuja to KIELBASA. Przyklad Kaminski EURO PO OSIOL z Lomzy nie wspomina nic i nigdy o Lomzy ale Kapuche trzepie w Europarlamencie. WYBOROM NIE Kochana mlodziezy nikt nie wspomina o mlodych bez pracy tylko mowia co to nie zrobia czego nie zalatwia oooojjjjjoj. Swinie znow walcza o dostemp do KORYTA. Musi im tam dobrze smakowac. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
widzialem jak przejezdzal na czerwonym kolo lidla ;) rudy błazen z druhem
|
|
Bernard Jaka dlugosc trasy proponujesz? mam kilka pomyslow od 30 do 50 km moge sie wybrac - tylko bysmy jezdzili minimum ze 20km/h a nie prowadzili rowery ;) ii moze jeszcze ktos by sie skusil?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |