Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauczyciele dostaną podwyżkę |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauczyciele dostaną podwyżkę |
megan za nie drogo , ściągasz wszystko ? chiba nie ?
|
|
Z.S. Uff a miałam obawy, że bedziesz miał problem z odczytaniem zasolonego, martwego hebraja , nie docenilam Twoich umiejetności :)
|
|
zapewne bezposrednio na wysypisko, podjedz zapytaj, zapłać i wywalaj
|
|
Sumo cioto! Po pierwsze przedstawilem Ci ze tytul tematu jest sam w sobie bledny a po drugie zadzwon do biura a nie zakaldasz temat - myslsiz ze ktos ci to tu odnajdzie specjalnie? Po kolejne widac ze nikogo to nie obchodzi ;) zezowaty - pier*ol sie nei z Toba gadam ;)
|
|
Jasne ze polegnie! Do czego oni sie nadaja.Dla Niemcow to bedzie zabawa.Chcialbym miec tyle entuzjazmu co przed meczem kibice ,naszych'.Po meczu ida juz tylko ze spizdzona mina ze spiewem na ustach ,...nic sie nie stalo...'.Zalosne! Ja typuje 3-1 dla Niemcow.Moze? i naszym ,krukom' uda sie umiescic jakas gale w bramce.
|
|
To jest wstyd i hanba zeby dwie godziny czekac przypominajac co jakis czas ze za chwile podadza a na koniec powiedziec ze zgubiono zamowienie. Po przeczytaniu tego nie wiem czy sie smiac czy plakac.
|
|
Czy ma ktoś może nr do przedszkola MAŁY ARTYSTA inny, niż 862163045? Nie mogę się dodzwonić.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sweet u mnie się egzamin teoretyczny opóźnił 10 minut ale też może się zacząć wcześniej te 5-10 min. Więc lepiej być na 9.40 żeby nie było niespodzianki:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |