Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplak poświęciłeś już jaja |
Trzeba zatakowac samochod ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplak poświęciłeś już jaja |
super Kasia..
|
|
To napewno wina gazu. Mialem omege w gazie i tez mi gasla. Cos bylo zapchane, cos zmienilem i bylo dobrze, tylko nie pamietam juz co heh. rudy błazen z druhem
|
|
czy ktoś z was miał z nim do czynienia w Łomży? czy ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat (w ramach łomżyńskich i okolicznych parafii) ? proszę o opinie i pozdrawiam :)
|
|
wystarczy wymienić wklad znajdujacy się między fotelem ,a kierownicą.maszyna gwizda .,tylko szofer p....
|
|
Yhym... próbuje dodać ogłoszenie na tym 4lomza od kilku dni i nic więc tu się ogłoszę :) jeśli ktoś pragnie mieć komputer lub potrzebuje prezent w postaci komputera PC(w styczniu kupiony) i monitora LCD nawet klawiatura i myszka(miesiąc) w zestawie to proszę zgłosić się do mnie :) bary1990@gmail.com wyśle więcej informacji. Pozdrawiam Adlmina nie serdecznie .
|
|
o co Ci chodzi ?
|
|
o więcej, niż Ci się wydaje. poproszę o opinię doświadczonych.
|
|
przeczysc instalacje gazowa i regulacja. zreszto pewnie to nic nie da bo Miliszkiewicz sie dopytywal o to twoje niescescie. hihihihihihihi Kasia..
|
|
???
|
|
podarujesz mi prezent w postaci PC?:D super !:D Kasia..
|
|
Czy 100 MB w telefonie starczy mi na jeden dzień korzystania z internetu. Chce wchodzić na nk, fb, demotywatory i na youtube i wp. ???????
|
|
A ja nie znam ani tego ani tego, i bym SPECJALNIE napisal ze psuje mi sie caly czas. A wy byscie sie zaraz unosili wielce.
|
|
chodzi Ci o śnięcia? O to co w Oborach sie dzieje?
|
|
starczylo by Ci ,gdybys nie wchodzil na yt
|
|
Chodzi Ci o zaśnięcie w Duchu Świętym ??? rudy błazen z druhem
|
|
nie Kasia..
|
|
nie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Fajnie jest rudy błazen z druhem
|
|
miałem taki przypadek w swoim aucie tuż po naprawach (regenarcji elementów inst.gaz., i dłubaniu przy gazniku,nastawniku przepustnicy). Auto gasło po odpaleniu silnika, rozregulowywał się ''parownik''. Było to tak uciążliwe i denerwujące, że wychodziłem z siebie. Znalazłem w sieci oryginalny schemat podłączenia przewodów podciśnieniowych i wszystko było nie tak! Na dodatek gaz też ich potrzebuje, więc podpiełem wszystko prze małe trójniczki uwzglęgniając podpięcie parownnika. Na dodatek był otwór między rurą zasysającą ciepłe powiętrze od kolektora ssącego a filtrem powietrza, otwór zaślepiłem i wyregulowałem parownik. Od tamtej pory mineło 2 lata. Auto nie zgasło ani razu, pali na gazie w każdą porę roku bez problemu. Ponieważ przy gazniku nie ma innej możliwości odpalenia niż na gazie. Auto przy nawet zimnym silniku ma trochę mniejsze obroty, ale wszystko jest ok. pozdrawiam!
|
|
mi tam spokojnie wystarcza..wiec i Tobie powino =)..o ile zrezygnujesz z yt...
|
|
proponuje sprawdzic filter powietrza.
|
|
Przez prerię jadą trzej kowboje. Nagle John pyta: - Bill stary przyjacielu powiedz mi - ile jest dwa razy dwa? - Cztery. John wyciąga pistolet i zabija Billa. Trzeci kowboj pyta : - Dlaczego go zabiłeś? - Za dużo wiedział. - Tato ja już nie chce lodów! - Nie gadaj tyle bo mnie w ch... gryziesz!! Dwaj kumple siedzą przy piwku w knajpce i rozmawiają: - Wiesz, seks z moją żoną jest ostatnio coraz gorszy. Jeszcze trochę i będziemy się całkiem bez niego obchodzić... - Chłopie, gdyby moja żona nie spała z otwartymi ustami... to w ogóle zapomniałbym co to seks! Zboczeniec napadł staruszkę i zaczyna gwałcić. Staruszka płacze. Zboczeniec pyta: - Czemu ryczysz?! Nie udawaj, że cię boli stara ruro! A babcia pochlipując: - Ja ze szczęścia... Tata kąpie się z córeczką w wannie. Nagle dziewczynka patrzy na przyrodzenie taty i mówi: - Tato, kiedy ja będę miała coś takiego jak Ty między nogami? Tata rozejrzał się, zbliżył do córeczki i szepce: - Jak będziesz cicho to za chwilkę. - Jak się witają teraz w Archidiecezji Poznańskiej? - Niech będzie pochylony. Siedzą dwie dziewczynki w piaskownicy i jedna do drugiej mówi pokazując ramię: - Mój tata to ma takiego. Druga pokazuje pół ramienia rączka i mówi: - A mój tylko takiego ale też boli. Do pracy przy hodowli zwierząt zgłasza się facet, który twierdzi że rozumie mowę zwierząt. - Taa? - pyta zdziwiony dyrektor - to chodźmy do krówek, zobaczymy co pan potrafi. Wchodzą do krówek a tu krasula Muuuu! - Co ona powiedziała? - Że daje 10 litrów mleka, a wy wpisujecie tylko 4. - O kurde! Ale chodźmy do świnek. Wchodzą do świnek a tu Chron,chron! - A ta co powiedziała? - Że daje 5 prosiąt a wy wpisujecie 3. - O ja *******ę! Chodźmy jeszcze do baranów. W drodze przez podwórko mijają kozę, a ta Meeeee! - Pan jej nie słucha - szybko mówi dyrektor - to było dawno i byłem wtedy pijany... Wpada policjant do cukierni i mówi: - Poproszę tort! - Pokroić na sześc. kawałków, czy na dwanaście? - Na sześc., bo dwunastu nie zjemy... Na przesłuchaniu policyjnym: - Kto ci uciął język? Gadaj!!! Policjant do policjanta: - Ty, czy lotnia to ptak drapieżny? - Nie wiem. A co? - No bo wczoraj cały magazynek wystrzelałem, zanim puścił człowieka. urbi et orbi !
|
|
Witam zagubiłem legitymację szkolną z uczelni :Panstwowa Wyzsza Szkola Informatyki i Przedsiebiorczosci w Lomzy. NR. indeksu 612 DLA dla znalazcy nagroda. tel 6000 49 477
|
|
Hahaha, ,, energiczna ruska glisto" fajnie sobie poprawić Tobą humor nocą :)
|
|
Szkoda.. fajna szkoła była! :( A teraz tłuku idź zobacz czy stoi czy nie :D Kasia..
|
|
Siemka. Nazywam sie Władzia i mam 14 lat. Chce być kimś sławnym mam do wyboru 3 punkty modelka, piosenkarka lub aktorka. Ale wole byc piosenkarką. Nie smiejcie sie bo dojde daleko i bede jak Cyrus -_- Kocham sledzie uuuuuuuuuuuu beda w poniedzialek jejejje sledzie rudy błazen z druhem
|
|
czy faktycznie sie sp 5 spalilo w nocy skad wiesz prosze o powazna odpowiedz
|
|
Jak nie chcesz pomóc to najlepiej nic nie pisz !!!
|
|
Prawie kazdy kierowca ciezarowki czy autobusu sciaga lub sciagal paliw oz samochodu Na duzym baku mozna duzo zaoszczedzic a pracownicy sobie 'dorabiaja' Dzieje sie tak w kazdej firmie ;)
|
|
Polecam Kierzkową, to autoryzowany serwis Stihla i tylko oni mają dostęp do oryginalnych części. Chyba, że ktoś lubi fuszerkę to niech pcha sobie tani szmelc, ale tak to chyba lepiej już nową pilarkę kupić.
|
|
Napewno ich nie zbierałam!
|
|
szanelka Szanelka nie tylko Ciebie ,mnie również ;) "Życie ma i smak, i sens " jak się słucha pięknej muzyki :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
szanelka Widocznie jesteś bardzo wrażliwa :) rudy błazen z druhem
|
|
Żeby mieli zarobki godne to i by spuszczać nie musieli . Ludzie którzy mają wystarczające dochody nie robią głupot na lewo , bo po co jak mają wystarczająco. Kasia..
|
|
JA mogę naprawić. Swoją uratowałem od złomu
|
|
ALARM!!!!!UWAGA PILNE do wszystkich forumowiczów w Łomży i na świecie, a może i całej galaktyce ! A co to się wyprawia w Łomżyńskich Zakładach Tramwajowych ? Tramwajarze piją bimber w zajezdni , zamiast prawa jazdy mają tylko karty wędkarskie , kradną prąd - wiadrami wynoszą z zakładu , a jeden taki to jest nawet ślepy . Chciałam się tam nająć do malowania szyn to mi powiedzieli , że mam za małe kwalifikacje jako magister UW . Ostrzegam wszystkich - Łomżyńska Zajezdnia Tramwajowa to siedlisko wszelakiego zła i deprawacji . Zawijam kiece i lece donieść na policję . alibaba
|
|
SARKAZM może nie jest szczytem dowcipu, ale za to, to najwyższa forma inteligencji jakie FORUM takie posty , pytania jakie zadała TimesSquare nie odbiegają poziomem od większości zakładanych tu tematów, a dramatem tego forum jest to, że głupota zabrała się do myślenia, robicie wodę z mózgu i już nie wiem czy głupota jest mądrością czy mądrość jest głupotą? głupota ma pewien urok, ignorancja i chamstwo nie, no cóż, pocieszę Was, że głupota nie boli, może być tylko zarażliwa !
|
|
oj, mŁODA obawiam się, że TimesSquare jest trochę jednak starsza od Ciebie i bardziej doświadczona przez życie SARKAZM może nie jest szczytem dowcipu, ale za to, to najwyższa forma inteligencji
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Poczytajcie sobie artykuł na www. onet.pl o pracy w chińskiej fabryce zabawek to wygląda zupełnie tak samo jak praca w naszych piekarniach!!!
|
|
Odkryto nieznany list św. Pawła do Koryntian. Zaczynał się od słów: "Nie wyrzucajcie tego listu. To nie jest spam..." Krótki przewodnik porównawczy po religii i filozofii Taoizm - Zdarza się wdepnąć w gówno . Konfucjanizm - Konfucjusz powiada: "zdarza się wdepnąć w gówno". Islam - Jeśli wdepnie się w gówno to jest to wola Allacha. Buddyzm - Jeśli wdepnie się w gówno, to nie jest to gówno. Katolicyzm - Wdeptujesz w gówno, bo jesteś grzeszny. Kalwinizm - Wdeptujesz w gówno, bo się opieprzasz. Judaizm - Dlaczego w to gówno wdeptujemy właśnie my? Luteranizm - Jeśli wdeptujesz w gówno, uwierz, a nie wdepniesz więcej. Prezbiterianizm - Jeśli ktoś ma wdepnąć w gówno, to niech to nie będę ja. Zen - Czym jest gówno? Jezuityzm - Jeśli wdepniesz w gówno i nikt tego nie poczuje, to czy ono naprawdę śmierdzi? Christian Science - Jeśli wdepniesz w gówno, nie przejmuj się - to samo przejdzie. Hedonizm - Jeśli wdepniesz w gówno - raduj się. Hare Krishna - Równo w gówno. Rama, rama, om, om... Rastafarianizm - Sztachnijmy się tym gównem. Hinduizm - Wdeptywało się już w to gówno. Mormonizm - Wdeptywało się już w to gówno i wdeptywać się będzie. Ateizm - Nie ma w co wdepnąć. Agnostycyzm - Może jest w co wdepnąć, a może nie. Stoicyzm - No i wdeptuje się w gówno. Co z tego ? Nie rusza mnie to. Świadkowie Jehowy - Wpuść nas, a powiemy ci, dlaczego wdeptuje się w gówno. Adwentyści Dnia Siódmego - Jedynie w soboty nie wdeptuje się w gówno.
|
|
jak nie, jak tak
|
|
To może dla odmiany biedroneczka!!!! http://www.youtube.com/watch?v=BXWykgxAzbI&feature=fvwrel
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zezowate szczęscie a ostatnio na legionów ktoś kilometr szyn zawalił, ale na szczęście już MPWiK kładzie i za pół roku ruch tranwajowy na legionów będzie wznowiony :)
|
|
Kinga pozdrawiam nr 2 :D
|
|
wpm na allegro ''nie znaleziono użytkownika''
|
|
1 Września wieczorem ok 20:30 zostawiłem aparat na przystanku przy ulicy polowej od strony Presto lub w mpk 10 na siedzeniu jeśli ktoś znalazł proszony jest o pilny kontakt ponieważ były tam ważne zdjęcia. Dla znalazcy jestem w stanie oddać wraz z aparatem pudełko kabel i papiery w zamian za te zdjęcia lub kwotę równowartości aparatu jeśli jest on mu zbędny. Jeśli ktoś wie coś w tej sprawie proszony jest o pilny kontakt hkr1988@gmail.com
|
|
wpm - za Twoje bezpodstawne oskarżenia , użytkownik 3jaiwon zgłosił sprawe na policji , są to pomówienia i bezpodstawnie go oskarżyłeś . Sądzić to ty sobie możesz się w sądzie a nie obrzucająć błotem kogoś . Kasia..
|
|
Times Square mi się nie podoba wole zwiedzić soho bo tam inna inszość ;)
|
|
Ale chcesz, by ta osoba przedluzyla Ci paznokcie u Ciebie w domu?? Czy, ze sama pracuje u siebie w domu?? Bo z Twojej wypowiedzi nie wiem co mam wywnioskowac :/
|
|
Andy C *inkszość!!! :D
|
|
"mogę po nazwisku i imieniu wymienić wszystkich kierowców z PKS w Łomży ok 100 którzy okradają systematycznie od dziesiątek lat PKS " tak???? no to oświeć nas, co tchórzysz - mocny w internecie bo nie ujawniasz się. Masz jaja to zgłoś to na policję czy do prezesa Wykowskiego czy nawet dyr. Kowalczyka
|
|
wszystko mozna sprawdzic... kiedys kupilem niby oryginalne chanlel allure na stadionie w warszawie wszystko bylo niby oryginalne ale pozostalo kilka niedociagnietych szczegolow [jak niedomalowane logo na nakretce itp.] na co powazna firma sobie nie pozwoli zapytaj u nas na rynku... tez ci 'z pod lady' wyciagna chanel a nie szanel jestem przekonany ze wszystkie perfumy niby oryginalne sprzedawane za po lceny na allegro to jakies podrobki czy imitacje! moze i wprawiony nos roznice w zapachu wychwyci dlatego takich rzeczy sie na allegro nie kupuje!!! chyba za jakies tanie str8 czy cos podobnego... to ze nie wystawia parafgonow... to mozna na niego podeslac urzad skarbowy i tyle :)))
|
|
Paco Rabanne 1 milion kosztuje w perfumerii okolo 300zl on sprzedaje za 139 zl i do tego ma 50 sztuk niezle paczki z tych stanow zamawia...
|
|
Times Square dla mnie zwykła ulica pełna migających bilbordów. A kto nie lubi się ubierać w sieciowicach wybierze soho . dla tego jest inna inszość.
|
|
Szukałem najlepszej oferty internetu w Łomży. Porównałem prędkości i ceny, IST z Introlanem. Cena-Prędkość (download) łącza: 25zł/mies.: IST 256kbps, INTROLAN 512kbps 35zł/mies.: IST 512kbps, INTROLAN 1Mbps 43zł/mies.: IST brak oferty, INTROLAN 2Mbps 50zł/mies.: IST brak oferty, INTROLAN 16Mbps 59zł/mies.: IST do 20Mbps, INTROLAN: brak oferty 70zł/mies.: IST brak oferty, INTROLAN 24Mbps - lepsza oferta pogrubiona - Przy pakietach tańszych Introlan za te same pieniądze daje praktycznie 2x lepszą prędkość. Pakiet MAX z IST z obietnicą do 20Mbps przypomina chwyt reklamowy podobny do promocji sklepowych: Obniżka cen do 70%. Jak zajdziesz do sklepu to zniżka do 70% jest na pojedyncze sztuki niechodliwych i bardzo tanich towarów. Tak samo tu, w najwyższym pakiecie IST równie dobrze może być 9Mbps, jak i 17Mbps. Z porównania dwu dostawców, lepszy jest Introlan. Ale już reklamują się inni nawet z bezpłatnym internetem, gdy zgadzamy się oglądać, co 30 minut blok reklam. http://www.telix.pl/artykul/darmowy-internet-za-reklamy-w-sieci-mobile-mova-3,42346.html
|
|
jezeli stwierdziles ze chomik nie umie plywac to pewnie sie utopil, a więc po co topielca uczyc plywac
|
|
Alejandro ! chiba FIDEL Castro ? współczuję, ale kto wałęsającemu się psu rasy owczarek niemiecki będzie zaglądał za ucho ?
|
|
Andy C no widzisz, mam branie tylko nie mam wzięcia, zanętę zrobiłem, ale RYBKI nie biorą
|
|
a kija bym pomoczył ...
|
|
myślę, że przynęta była dobra tylko może za bardzo hardcor-owa i drobnicę zniechęcił mój harpun, może trzeba zastosować mniejszy haczyk ?
|
|
zezowate szczęscie no ja Cie nie poratuje numerem telefonu czy jakimś namiarem nie znam nie grzecznych kobiet;) A na tym forum są grzeczne kobiety i poukładane ale nie będę wymieniał nicków ze względu na szacunek jakim darze te kobiety . A te nie grzeczne choć im się wydaje że są pewnie nie raz spotkałeś na ulicy ;)
|
|
Andy C dziękuję za dobre chęci ale i ja mam tu problem bo na tym FORUM to wszystkie Panie są miłe i grzeczne
|
|
|
rozkręć wpizdu i dojdziesz ogarnij się..
|
|
zdejmij tapicerkę i tam masz cięgno jest to drut idący w poziomie po prostu pociągnij je w którąś stronę
|
|
W OGÓLE to pomoże Ci tylko ślusarz , zapadka padła , miałem to samo, a z łortografio to pomoze skoła !
|
|
jak nie możesz zdjąć tapicerki to odegnij ją od góry
|
|
jak nie umi hacyków sprawdzić to tylko lekaz łod samochodów mu pomoze
|
|
suzuki gn 250 w WORD- jeśli ktoś na nim zdawał, to chciałbym się dowiedzieć jak chodzi, a dokładniej jakie ma obroty na egzaminie? czy wystarczy wrzucić bieg i jechać czy trzeba operować manetką i sprzęgłem, różnie słyszałem a na kursie są wysokie obroty i nie trzeba się wysilać.
|
|
Właśnie oto chodzi że drzwi są zamknięte i nimoge ich rozkręcić .
|
|
"Pakiet MAX z IST z obietnicą do 20Mbps przypomina chwyt reklamowy podobny do promocji sklepowych: Obniżka cen do 70%." W Introlanie jest też do 16mb i do 24mb... Również IST wygrywa pod względem uploadu, ale pewnie Ci na tym nie zależy, bo nie korzystasz z prywatnych trackerów. IST ma też HUB'a.
|
|
Dzień Dobry Ekipa hehe jak mija wam niedziela? coś dla ucha ode mnie ;) http://www.youtube.com/watch?v=dHy94O5g5O8
|
|
No widzisz władek to sie nazywa przyzwoitość zapewne jak ty byś napisał ten artykuł to by go nie było bo kogo to obchodzi . Jeżeli ktoś zauważył swój błąd i jest rzetelny to naprawia to ... Kasia..
|
|
siwysiwy witam cię MATOLE !, za każdym razem jak coś piszesz to mam wrażenie że za ciebie gówn.o przemawia , przewietrz się, bo muchy nad tobą latają i z tego szamba co masz w baniaku , to ci aż ci oczy zbrązowiały . pisałem już wcześniej : wyjmij tampony OB z zapaćkanych brudnych miodem uszów , bo masz tam pewnie już gnijące skrzepy, a żebyś chociaż ĆIPO był trochę podobny do penisa z jakim się utożsamiasz , to załóż kondoma na twój pusty łeb !
|
|
sorry, siwy... fiuta to ty nie masz , a FIUTEM jesteś
|
|
Po czym tak wnioskujesz Zezowate szczęscie ? Po nicku ? Kasia..
|
|
xx-Y-xx sorry, ale nie mogę Ci pomóc , jak nie masz " smykałki "do mechaniki to tylko warsztat, a za siwego.... też .......................
|
|
heheh dokładnie. zgadzam się z powyższą opinią
|
|
sorry, bez urazy, ale po wcześniejszych postach i archiwum
|
|
Czy w Łomży jest zapotrzebowanie na usługi typu rollmasaż, bieżnia w podciśnieniu itp. ? Jak uważacie? Może ktoś korzystał? Proszę o opinie ;)
|
|
co za barany... jest różnica przy zdawaniu jak sam jedzie a jak trzeba operować gazem i sprzęgłem, tym bardziej jak na kursie nie musiałem tego robić. Widać że nie macie pojęcia o czym piszę, więc morda w kubeł...
|
|
No i teraz konsternacja , spuszczać dalej , czy lepiej nie ryzykować , bo prezesy wiedzą.
|
|
Dokładnie internetowy napinaczu alibabo , wymień po nazwiskach tych co okradają PKS jeżeli jesteś taki cwany przez internet , mam nadzieję ,że dostaniesz mocnego kopa w dupe i nie bedziesz sie ogladał na innych a patrzyl swoich spraw... Typowy społeczniak , zawsze pierwszy , jak pewnie w okolicy coś sie dzieje to pierwsza biegnie sie dowiedzieć .. jak ja k***a nie nawidze takich ludzi ... Kasia..
|
|
wladek, waldek, czy jak ci tam (bo kogo obchodzisz?): Skoro Ciebie to nie obchodzi, to po kiego grzyba czytasz? Spadaj do budy!
|
|
Halo,halo tu Ziemia! Na jakim ty zyjesz swiecie?
|
|
wesołe słoneczko spółdzielcza
|
|
na początek mógłbyś napisać jakie to auto..
|
|
przeszłem z introlanu do ist i nie żałuję jak na razie, jest dc++ i neta nie rozłącza
|
|
Czy na tym forum są sami kierowcy łomżyńskiego pks-u? 0.o rudy błazen z druhem
|
|
Witam, czy ktoś z was uczęszczał na j.angielski do w/w miejsca? Czy warto tam zapisać 7-latnie dziecko ?
|
|
W WESOŁYM SŁONECZKU JUŻ NIE MA MIEJSC. POZOSTAJE TOBIE LISTA REZERWOWA I CZEKANIE............................................................
|
|
Dedykacja dla Was wszystkich :) Tabu - Tyle mam Tyle mam, ile mam, ile bym chciał! Zawsze mam na kawałek chleba, zawsze mam to, co mi potrzeba. Co dzień spełniam swe marzenia, każdego dnia dotykam nieba! http://www.youtube.com/watch?v=9HgnzlxQ0FM
|
|
OjciecR. ma rację : a ja bym nie ganił pytającego, bo nie jest to takie głupie pytanie dla osoby zaczynającej swą przygodę z jednośladami, sam nie bardzo wiem o co biega, do czego przyznaję się" bez bicia" i głupie komentarze "chłopków " którzy jeżdzili całe życie po polnych ścieżkach na " komarkach" , " simsonkach ", " rometach", czy WFM-kach, WSK-elkach , MZ-kach innym badziewiu, mnie nie interesują, osobiście marzę o "ciężkim" motocyklu typu "harley davidson", a nigdy nie miałem okazji nauczyć się powozić takim pojazdem, wychowywałem się w mieście, gdzie raczej trudno było o garaże i motocykle ( nie to co na wsiach, gdzie młodzież miała dostęp głównie do jednośladów), nadmieniam, że lat temu ... dzieścia... , jak kończyłem technikum samochodowe o specjalności technik-mechanik pojazdów samochodowych , takiej możliwości nie miałem, a obecnie mam od ...dziestu ... lat kat. B, C +E i może to niedużo ale nie będąc nigdy kierowcą zawodowym przejechałem ok. 2 000 000 km. ... systematycznie, dbam o formę i zachowanie dobrej sprawności ,( nie tylko fizycznej), zostało mi to po wyczynowym uprawianiu pewnych dyscyplin sportowych, pomimo swego " starczego " wieku , doświadczenia na " ulicy" i nie tylko, pomimo albo dla 103 kg i 188 cm nie KUCAM przed nikim , a jak są jakieś wąty to możemy sobie wyjaśnić ! ... a ja mam ochotę słuchać rad ludzi bardziej doświadczonych i uczyć się od Nich , PS : stać mnie teraz na realizację marzeń i mogę sobie pozwolić na ekstrawagancję i kupno takiej maszyny, muszę tylko gdzieś zdobyć doświadczenie i pobrać nauki od ludzi doświadczonych i ekspertów w w/w temacie .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kurczak Ty pismaku z Bożej łaski, już tylu ludzi Ci tu pisało że jesteś redaktorem jak z koziej du.py trąba , nie wiesz ze u nas kursują tramwaje ? ... co prawda nie codziennie, ale w niedziele i święta , wieczorami ...
|
|
kulde :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Coś nie do końca się ta "wielka inwazja" nie udała co?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pani Basia gotuje kartofle w parniku za stodolą ,to nie czuje zapachu zarcia ,tylko gnojowicy z pobliskiego pola
|
|
wladek jak pisałeś, że lubisz i jesteś za Zambrowem, Twoja brocha, my tu raczej za ŁKS -em, jak Ci nie pasi to zabieraj swoje zabawki i wypier.dalaj na inne podwórko !
|
|
234 Kasia..
|
|
jest tam zdecydowanie wyzszy poziom niz w popularnym british school. z britisha ludzie po wstepnym tescie laduja na poziomie nizszym niz byli w britishu. w alma mater nie ma przypadkowych lektorow. po pierwsze musza zdac egzamin z jezyka mimo np ukonczonych studiow. po 2gie maja tam kontrakty na okreslony czas i w tych kontraktach maja zakaz pracy - w tym takze udzielania korepetycji- w innych miejscach. po 3cie musza przychodzic kilka godzin przed rozpoczeciem zajec by sie do nich przygotowac. po 4te, dostarczane sa im wszelkie pomoce niezbedne do pracy (nawet takie duperele jak dlugopis czy olowek kupuje im pracodawca). w innych szkolach sa ludzie z lapanek, dorabiajacy, czesto przypadkowi i przemeczeni.
|
|
interesuje mnie coś młodszego i najlepiej linksys-a
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Zdecydowanie warto tam się zapisać, bądź też swoje dziecko. Po roku w Alma Mater poziom mojego języka znacznie wzrósł. Chodziłem tam 3 lata. Miałem świetne wyniki na maturach, nie żałuję i będę polecał każdemu kto chce mieć jakąś wiedzę z języków, bo w szkołach niestety, ale nie ma możliwości nauczyć się dobrze języków obcych.
|
|
Dziwne te Twoje porownanie... Zrobiles zestawienie ofert i tam gdzie nie ma dokladnych odpowiednikow powbijales oferty konkurencji jako lepsze... IST ma 3 pakiety, Introlan ma 5, to nie dziwne, ze ilosciowo Introlan wygral ;) Zarzucasz IST chwyty marketingowe na podstawie ulotki, chociaz nie sprawdziles oferty. Tak jak wyzej napisano, Introlan w wysokich pakietach tez ma oferte "do" jakiejs tam predkosci, ale zarzut z tego zrobiles tylko IST :) Powiem Ci, ze mam u nich neta i te 20Mb/s lub w okolicach mam generalnie caly czas 24/7. Nie wiem jak jest w Introlanie... W IST masz do tego wysoki upload i bardzo niskie pingi, praktycznie zero downtime'u, awaria zdarza sie raz na ruski rok, nie pamietam juz kiedy ostatnio nie bylo netu chocby przez chwile. Pakietow tanszych to nawet nie biore pod uwage, bo zakladac w tej chwili do domu neta 256, czy 512 kilo, to chyba dla kogos, kto uzywa lacza tylko do odbierania maili... nawet filmikow na youtube sie nie da obejrzec komfortowo. A w pakietach rozsadnych, czyli tych z predkosciami przynajmniej kilka Mb/s, poki co IST dla mnie jest najlepsze. Ja tam sie nigdzie nie zamierzam przenosic :) Kasia..
|
|
a czy ktoś napisze co można zjeść w tej restauracji i coś więcej na jej temat... ?
|
|
Ja byłem w britishu rok i zdałem maturę na 98%, więc zła nie jest. W alma mater nie byłem.
|
|
Ja tam ściągam na klasówkach, a propo ściągi za nie drogo sprzedamm
|
|
TimesSquare po pierwsze to jest facet marna podróbka mojej skromnej osoby:)
|
|
TimesSquare droga TimesSquare vel Kingo ! z przykrością muszę stwierdzić, że tylko krowa się nie myli i nie zmienia zdania, ja Cię PIERDO.LĘ i czytać takich bzdur to nie chcę, wydawało się że Ty masz coś do powiedzenia a nie tylko puszczasz bąki dla samego smrodu i dymu, miła Kingo, jak lubisz robić za usłużną SUKĘ samca "alfa" - specjalnie z małej literki, bo to mały kurdupel i drobny kiciuś Alik, to nie mam tu nic do dodania, muszę niniejszym przeprosić tu, niektóre osoby dotknięte moimi uwagami i poparciem dla @TimesSquare POLITYKA - jest jak jedna wielka KUR.WA , brudna i fałszywa a wszyscy oni są z jednego kotła i razem mam ten bigos szykują, a łapka łapkę myje, co nie szkodzi że nam gotują brudnymi łapami !
|
|
mogę podać ci namiary na dziewczynę która robi u siebie w domu(os.południe) fajnie robi i ceny przyzwoite. Pisz na maila.
|
|
szczęście...., niekoniecznie zezowate, muszę Ciebie rozczarować ... niestety tylko po hebrajsku
|
|
Kurczak doczekamy się jakiegoś artykułu twojego autorstwa? Jak nie masz pomyślą ja ci go zapodam tylko za darmo nic nie ma, te info będzie dużo kosztować chyba że pracujesz dla michnik/a czy murdoch/a to będzie stać ich na kupno info ode mnie;_)
|
|
7- letnie dziecko niech lepiej ma jeszcze trochę dzieciństwa, a nie już musi zaspokojać ambicje rodziców tylko po to, żeby na co pół rocznych zjazdach rodzinnych pochwalić sie, że już dzieciak ma 7 lat i po angielsku umie. Kasia..
|
|
megan, słoneczko na nieszczęście - czy szczęście - TY ,moje - chiba nie? ja już "odszczytuję", odlot mam we mazeniach , we kazdem jenzyku sie dogadamy, a łoperuje jezykiem dosytć dobze jesteś UROCZA !
|
|
The wybiórcza Tyż niezle brzmi :)
|
|
Nie wiem bo ja początkujacy kierowca.Jutro pojadę do Piątnicy i mi tam zobaczą co jest grane
|
|
ja również, niestety BRAK
|
|
dvw ja znam 2 letnie dzieci co szprechaja uczą się norweskiego ,francuskiego dla mnie to norma a dla ciebie widzę że jakaś rewelacja nowość ?:)
|
|
megan serduszko me ranisz, bliskiem jestem wyznania swych łucuć, cobyś i wolna nie była to, pozuć swych łucuć westkneinia, a bedzie Ci dane co pragnies, nicego Ci nie bede załował i nuzki całował
|
|
zezowate szczęscie na necie to mogą sobie udawać spokojne duszyczki a nie w realu żebym nie znał co poniektórych w realu to bym się nie wypowiadał :) Są kobiety/dziewczyny z tego forum którym warto poświecić uwagę bo nie ściemniają są szczere, naturalne itp.:)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=F8I9BUUolvk&feature=player_embedded U nas chyba jeszcze ten problem nie jest aż tak duży. U nas dopiero ten problem rośnie i się mnoży. Jednak skoro nawet Polacy potrafią nałożyć kosz nauczycielowi na głowę to co będzie jak ten problem się namnoży, tak że będzie stanowił 30 % uczniów?
|
|
zezowate szczęscie oj chyba lubisz droczyć się z kobietkami a tylko tak tylko w necie czy tez w realu?;)
|
|
umiesz jeździć masz pojecie o jeździe to zdasz powinieneś sam wyczuć maszynę a jeżeli nie zrobisz tego w ciągu 2 prób to trudno widocznie się jeszcze nie nadajesz tylko zdobądź lepsza praktykę... bo jesli masz problem ze zdaniem na tym śmiesznym motorku to co będzie jeśli przesiądziesz się na coś dużo mocniejszego... ( to chyba tobą pozamiata ) !!
|
|
Cześć Polecam Tobie moją koleżankę która mi robi i jestem bardzo zadowolona. Jeśli chcesz to napisz do niej na e-mail. zele_przedluzanierzes@onet.pl Pozdrawiam
|
|
IST ;) http://www.speedtest.net/result/1466342116.png
|
|
he he heeee..
|
|
jak to ludzie nie umieją czytać ze zrozumieniem, takie rady nie są mi potrzebne...
|
|
Dzień dobry Ekipie :) megan Dzień dobry :) Echo spało ,nie odpowiedziało ;) Enej - Radio Hello http://www.youtube.com/watch?v=Qz84mMvVJcA Kasia..
|
|
Problem, to ty masz z banią.
|
|
w rysiu jest lipnie i drogo nie polecam
|
|
MIEJSCE 242 | LICZBA GŁOSÓW 6642
|
|
Jaki wynik obstawiacie jutrzejszego spotkania? Patrząc na ostatni mecz Niemcy - Austria uważam, że Polska niestety polegnie 3-0. Kasia..
|
|
No i wszystko jasne Dla porównania, test z "Bardzo szybkiego 10MB" łącza firmowego http://www.speedtest.net/result/1466715254.png[/url Ma ktoś lepiej ?
|
|
mam IST wynik ponizej: download ponad 20mb upload 9,5 mb Dodam ze bardzo chetnie ZMIENILBYM IST !!!! Tylko zeby jakas firma dala jakies mozliwe 4mb za rozsadna cene 30zl IST to kur**a prehistoria... celowo dalaja najdrozej dobry net a tansze pakiety sa BEZNADZIEJNE !!!!!!! To ze udostepnia wyzsze lacze nie wplynie im na przekaz przy takiej przepustowosci jaka maja a kasa wplywa wieksza......
|
|
650zl to dobra cena ale ty koles zastanawiaj sie szybciej bo na egzaminie bedziesz jezdzi lw tym smiesznym kasku w zime :D
|
|
a tak wracając do tematu... mam takie oto przemyślenia: no i co? nawet jak wszystkich tych niedobrych antyspołecznych kierowców złapią to na prawdę myślicie, że zaoszczędzone pieniądze pójdą na coś pożytecznego? Myślicie, że kupią nowe autobusy? Wyremontują/pomalują stare? Ja w to szczerze wątpię, choć (żeby potem mi tu nie było) bardzo bym chciał, żeby tak właśnie było :) Jak jak wstawią sondy do baków i dżipiesy to co innego będą brać... np kanistry:)
|
|
Tu masz co nieco stacji do wyboru http://www.motobadania.pl/znajdz-skp/#search=1,10,113,0,0,54.68653423452969,51.6180165487737,25.90576171875,18.21533203125.html
|
|
Wielkość plakatów przypomina trochę akcję wyborczą z komedii "Pogoda na jutro" z Jerzym Stuhrem, a może to jakiś kompleks?
|
|
Polecam nie bawić się w jakieś głupoty typu akwizycja... Pracy można szukać chociażby na tej stronie - ogłoszenia online - gazeta Anonse, można sobie posegregować miastami, czy czym tam chcecie.
|
|
młody wykrztałcony Najlepszego ;) http://www.youtube.com/watch?v=_rHYUupVLSQ&feature=related Kasia..
|
|
oo to browara stawia :p
|
|
700 zł ale taki do 17 kW oczywiście 380 V Kasia..
|
|
Czy w tej chwili cos sie zmienilo??? Dalej trzeba badania po zabraniu prawka w Bialym robic?
|
|
algeroth Najpierw życzenia ,potem browary ;) hehe Kto się dołączy do życzeń Urodzinowych dla młodego wykrztałconego ? Kasia..
|
|
STO LAT MALO JESZCZE STO LAT MALO JESZCZE NIECH NAM ZYJE CALE 200!!
|
|
w takim razie STO LAT:)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=uZX4bPwTz78&feature=fvst Happy Birthday, Mr mlody wykrztałcony :-) życzy Lilo i Stich :-)
|
|
Ja również mam w dniu dzisiejszym urodziny i nie krzyczę - ludzie składajcie mi życzenia Kasia..
|
|
Elaro no to wszystkiego najlepszego, czy tego chcesz czy nie :p
|
|
Elaro Dla Ciebie również wszystkiego najlepszego :) PS. Młody nie krzyczy , ja założyłam temat dla Niego ;)
|
|
a kiedy PKS brakowalo paliwa??:)))))))))))))))))) nigdy! wiec o co te darcie szmat?" a ten pierwszy post to chyba jakiegos tlomoka???:))) Kasia..
|
|
przez 5 lat mialam Introlan , od stycznia mam IST , kuva dziadostwo a place 590 zl za ponoc najszybsza predkosc??:)) chyba wroce jednak fo INTROLANU!!!!!!!!!!
|
|
sorry 59/na m-c ale nigdy nie mialam takich problemow np. 4lomza jak teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idzie, idzie ,i kuva dojsc nie moze ----------masakra!!!!!!!!!!! Kasia..
|
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
|
|
Jak poznać durnia? Dureń zaprzecza faktom i żyje w swoim wyimaginowanym świecie.
|
|
Powiedział też: Cokolwiek zwiążesz na ziemi, będzie związane w niebie, a co rozwiążesz na ziemi będzie rozwiązane w niebie (Mt 16:19)
|
|
Miałem kiedyś z IST, ale przeniosłem się do INTROLANU i .jestem bardzo zadowolony.
|
|
Niestety znam tylko ten numer, który podajesz. Może napisz maila (podają adres na stronie), albo się tam przejedź... Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |