Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odp. Dla czlonka partii PiS - pomowienia. |
taaa wes abonament uwiaz sie na 2 lata przeplacaj za marny transfer... ale jak podpowiadasz to cie nawet zignoruja wes sobie tego blukonekta i powodzenia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odp. Dla czlonka partii PiS - pomowienia. |
gotti jak jest taki mlody i prezny jak ty to wspolczuje - " żeczy" ? a nie rzeczy?
|
|
Jemu kasa do kieszeni a nam bieda , bezrobocie i chaos w mieście gdzie jedni się bogacą a inni idą krok do przodu a dwa do tyłu.
|
|
Tłumaczą, że premier czy ktoś tam zatwierdził, że pieniądze te właśnie trafią nie do bezrobotnych ale do osób poszkodowanych powodzią. Nie wiem jakim cudem może on kierować pieniędzmi z UE, skoro przeznaczone są dla bezrobotnych to chyba powinny trafić do bezrobotnych a nie rozpływać się w powietrzu, bo wątpię aby powodzianie otrzymali jakieś wsparcie właśnie z tych pieniędzy.. rudy błazen z druhem
|
|
a propos klejenia na przystankach... od kiedy można stawać autem na zatoczce? ciekawe ile zapłacił za taką formę reklamy?
|
|
LASÓW CI U NAS DOSTATEK ! Widać, że leń jesteś i nie chce Ci się szukać dobrego miejsca !
|
|
Mam problem z instalacją gazową i nie wiem, kto najlepiej usuwa usterki w Łomży. Proszę o pomoc. Dzięki
|
|
a co powiecie na przedszkole językowe w Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |