Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Beata szkaradna nawet w oczach swojaków... |
Mam wielką prośbę. Czy ktoś może mi doradzić najlepszą siec w jakiej bym mogła kupić internet bezprzewodowy?? Mieszkam na Stacha Konwy i nie mogę się zdecydować czy Play czy T-mobile. Pomóżcie. czekam na opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Beata szkaradna nawet w oczach swojaków... |
waterlily14 to co na ulotce pisze to kłamstwo przynajmniej z tej firmy co ja jechałem z Łomży niestety nazwy nie pamiętam, doszedłem do wniosku czym dłuższa wycieczka tym więcej luzu a nie tylko bieganie i zwiedzanie zabytków . to polecam dla osób starszych. http://www.wycieczkinalitwe.pl/component/content/article/1-wycieczki/3-4-dni-bursztynowa-litwa.html
|
|
86 219 16 25 pan marek .
|
|
|
a ty rzeczywiscie duzo znaczysz cioto! z szalkiem i poprawnym pisaniem... takze wypier... bo juz mnie nudzisz
|
|
http://i52.tinypic.com/vpkx3q.gif
|
|
albo na komórkę 112-111-110
|
|
starbucks mają dobrą kawę, ale w łomzy napewno nie otworzą, a szkoda
|
|
Jak myślicie czy warto zapisać się na kurs instruktora nauki jazdy, i ile taki instruktor w Łomży może zarobić?
|
|
Juz sie odnalazly :)
|
|
Tez mi przegrywali w FotoGabs na Dmowskiego. Telefon 086 2167717
|
|
idźcie do hurtowni łombaz tam prawdopodobnie sprzedają w detalu i mozna tam nabyć wszystko od sprzętu po barwniki ewentualnie zaleście dojście do jakiejś cukierniczki albo cukiernika:) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Dobry wieczór Lilo, koniec wakacji, zawieszam na kilka tyg wyjazdy, chyba że w sobotę na grzyby ;)
|
|
moda na sukces jest lata swietlne za polskimi serialami emitowanymi od wielu lat. TVP jest przykładem tv, która potrafi w najgorszy sposob zrealizować dobre pomysly. Ot np. pogodni w ktorym lokowane jest subaru. Nie rozumiem ideii placenia abonamentu za posiadane odbiorniki TV i radio, skoro te media nie realizują swojej misji.
|
|
3G ? Chyba na ławce przed blokiem.
|
|
Starbucks jest rozpoznawlana marka,podobnie jak McDonald's co nie znaczy,ze to co tam podaja mozna nazwac jedzeniem.... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |