Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydenckie inwestycje |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydenckie inwestycje |
No tak :) Nie pomyślałem że przy intensywnym wysiłu tkanka tłuszczowa zamiast się ulegać szybkiemu spalaniu to sie rozrasta:):):)):)
|
|
Mam nadzieję moja opinia była pomocna ; -))
|
|
Gdzie w Łomży jest dobry mechanik? Jest taki który daje swoje auto na czas naprawy?
|
|
Zadzwon do np. Diavolo i zapytaj.Powiedza ci ile wyslanie pizzy taxowka do ciebie.Tel.znajdziesz w necie.
|
|
kraska
|
|
potwierdzam przedmowców, opłaty tak jak wymieniono, dobre jako przechowalnia, aspekt edukacyjny marny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dvw a kto tam dokładnie jest!?... może jakas nazwa zakładu?
|
|
buziaczek lilo ,, :)
|
|
Zastępca jest potrzebny i to od zaraz! Nikt i tak Wam tych pieniędzy co on zarobi nie odda, więc mu nie wyliczajcie i nie piszcie że pójdą w błoto. Jak zastępca okaże się kreatywny, to po jakimś czasie stanie się dyrektorem głównym, a obecny "dyrektor" poleci jak piłka na meczu... na AUT! To jest misterny plan :D
|
|
Autor: ziomek77x (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) jak nie jesteś w temacie to się nie produkuj baranie ... heheheeeeee
|
|
najgorszy ten wysoki blondyn o to nikomu nie przepusci ogulnie wszystkie to skurwysy..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |