Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski na prezydenta Łomży!!!! |
jak zwykle musi znalezc sie ktos z fantazja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski na prezydenta Łomży!!!! |
cena za żłobek w Małym Artyście 350 zł za przedszkole<grupy starsze> 300zł
|
|
Dziękuje i pozdrawiam
|
|
dziękuje za opinię!
|
|
Sprzątam garaż i nazbierało mi się pełno żelastwa, myśle wywieść to na złom, ale zastanawiam się gdzie najlepiej i ile mniej więcej płacą za 1kg,
|
|
Kochani teraz normalnie potrzebuje odp na pytanko...Gdzie tu mozna kupic antene internetowa lub cos do wzmocnienia sygnalu...ponoc 99% ludzi jest w zasiegu play....ja mam to szczescie byc w tym 1 % ktory jest poza :P
|
|
clarisa86 sorki ja już jestem zajęty :/
|
|
Autor: OjciecR. (---.elomza.pl) Data: 30-08-11 17:20 opinie z tego forum nie są miarodajne, za dużo jest tu gołodupców i maminsynków - ot i właściwe podsumowanie, przydałoby się na pewno tylko : Autor: Andy C (---.net) Data: 30-08-11 23:36 Taką gotówkę w taki biznes pakować trzeba nie umieć kalkulować. - w tak bogatej i dużej metropolii jak Łomża nie będzie popytu na poziomie opłacalności biznesu, kiedy zwrot inwestycji, a gdzie zysk ? ile tego trzeba by sprzedać dziennie ? Kanapka, nawet i najsmaczniejsza za 1o zł ? ludzie tu za 10 czy 15 na osobę, to idą do lokalu a całe zamówienie to często kawa czy herbata , pizza na dwie osoby, ciasteczko, ewentualnie małe piwko a już niektórzy to preferują gofry, czy naleśnika w naleśnikarni , - " z kumpelami można posiedzieć, pogadać", ... 10 w kieszeni i już wyjście do lokalu zaliczone, można się pochwalić znajomym , że się bywa a i tak nie odbywa to się często o czym świadczą pustki w lokalach gastronomicznych naszej mieściny
|
|
Zaginął szary portfel z dokumentami, uczciwego znalazcę proszę o kontakt : 798 562 163
|
|
J.w. W Łomży lub okolicy.
|
|
a po co kosić jak można wypasać krowy czy kozy ? będzie cicho i ekologicznie , bez spalin i hałasu
|
|
W kownatach w stolarni u Domaszewskich jest
|
|
W Łomży pozostaje tylko swój interes albo wyjazd bo gdzie nie zajrzeć to tylko wyzysk do upadłego za grosze!!!
|
|
Płacić powinno się ludziom przyzwoicie a jak kogoś nie stać to nie nadaje się do biznesu!
|
|
prawdziwa prawdiwa obserwowalem ich pare lat i spotkalem tego wysokiego kiedys w nocy jak szedl pijany pogadalem z nim troche :)
|
|
Dziś znalazłam pendrive 1 GB przy ul. Senatorskiej 7. Własciciela proszę o kontakt: mangay@vp.pl
|
|
A od 6 rano do 14 ten człowiek ma do wykoszenia trawniki na 1/2 osiedla :):):):) więc też byś jęczała że kosi ci pod oknami i spać nie możesz:):):) A jak by nie kosił to też byś jęczała że trawniki nie koszone a strzelnica zarośnięta po kolana:):):)
|
|
problemem jest głównie nawierzchnia - w przypadku asfaltu, wielu pieszych zastanowi się i nie wejdzie z przyzwyczajenia na asfalt :) ktoś wyżej pisał o Białymstoku - tak tam piesi chodzą mniej po ścieżkach ale tam większość ścieżek jest asfaltowa i oddzielona od chodnika pasem zieleni :) natomiast co do rowerowych parkingów to ktoś chyba słabo się rozgląda bo pod stokrotką również jest miejsce dla rowerów ;) pod wszystkimi dużymi sklepami również ale pod małymi już ciężko z tym bywa co można tłumaczyć brakiem miejsca :) co do kościołów - w większości brakuje nawet poręczy dla niepełnosprawnych a co mówić o rowerowych zachciankach ;)
|
|
Sygnały jakie wysyła nasz organizm i ciało , są bardzo ważne. Dlatego staram się bacznie obserwować zmiany jakie zachodzą w moim organizmie. Choroba nowotworowa tego boje się najbardziej. Znalazłam test w internecie , który pomógł mi w uwadze i kontroli nad własnym ciałem . Moim zdaniem wiadomości na pewne tematy to podstawa. Polecam wszystkim http://sites.google.com/site/457news
|
|
Wiecie może ile kosztowałby dowóz pizzy na jakieś 10km od łomży?
|
|
"Z dwojga (trojga, czworga......) złego nie wybieraj żadnego.....":).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |