Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Kołakowski na wiosnę 2019 roku będzie startował do europarlamentu |
leczcie wy się z tymi korepetycjami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Kołakowski na wiosnę 2019 roku będzie startował do europarlamentu |
http://www.kmkmlomza.pl/ zakładka rozkład jazdy
|
|
*Sun* jesteś urocza, ale nigdy nie kupuj kota w worku, realia mogą być inne niż marzenia, OFERTA ! OKAZJA ! ... mało używany, lekko chodzony na chodzie, z temperamentem i doświadczeniem ... - jestem tylko trochę ładniejszy od przeciętnej krajowej , ( zresztą nie wygórowanej ), IQ na poziomie dwucyfrowym z przecinkiem, wykształcenie ogólnie mam, też wysokie, saldo na koncie z malutkim + , zobowiązań takowych - brak, wolny zawód, wolny strzelec, PRZYSTOJNIAKIEM nie jestem, czekam leniwie na propozycje bezpruderyjnych Pań z ofertami współpracy w dziedzinie Amora
|
|
A ja myślę, że jeśli byłaby to inna okolica to ludzie by bardziej głosowali. Sama nie wierzę już w wygraną... ale robię to bo 3 min na zalogowanie i oddanie głosu to jest nic... a gdyby było nas więcej mogłoby tak uszczęśliwić. Ja już mam uśmiech jak widzę, że Łomża skoczyła o kolejne miejsce... albo coś się zaczyna dziać albo konkurencja śpi:) Ciekawe jak długo:) MIEJSCE 268 GŁOSÓW 6381
|
|
ja bym sie odezwal ale nie jestem przystojny :(
|
|
A ja nie jestem normalny :(
|
|
Witam. Poszukuję inwestora albo wspólnika do działającego już biznesu. Potrzeba ok 50 tysięcy na dynamiczny rozwój, ale mniejsze kwoty również mile widziane ;] Gwarantowany pewny zysk w wysokości min 150% inwestycji! Na wspólnika czekają większe pieniądze ;)
|
|
Nowe rozkłady będą od Listopada. Ten rozkład jest uaktualniony. W klubie są to miłośnicy fotografii
|
|
Hejka, a ja jestem w takiej sytuacji, że co dopiero skonczylam studia licencjackie i dopiero bede skladac papiery. Czy jest ktos w podobnej sytuacji kto chce sie ubiegac o przyjecie ale jeszcze nie zlozyl zadnych dokumentow? wymienie sie przydatnymi informacjami. Dokumenty skladam w Krakowie. GG: 7809966 e-mail: marcys.17@buziaczek.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |