Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Feliksgniew Ziobrzyński w opałach... |
Gdzie w Łomży kupję poduszkę ortopedyczną (dopasowująca sie do kręgosłupa??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Feliksgniew Ziobrzyński w opałach... |
Wczoraj po południu na starej Łomży bylo kilka karetek. Czy coś sie stało ? Nic nie pisze na żadnej stornie internetowej?
|
|
Macie rację i zdaję sobie sprawę z tego,że czeka mnie trudne zadanie, ale schronisko to ostateczność.W pierwszym poście zaszła pomyłka szczeniaki widzą, same wychodzą i zaczynają samodzielnie jeść.Mam teraz do wykarmienia 8 piesków.Mimo to będę starać się znaleźć im dom.Bardzo przejęłam się ich losem , gdyż bardzo wzruszająca jest historia ich rodziców. Za serce ściska mądrość matki i ojca szczeniąt.Szczeniaki pewnie mają szanse na adopcje ale jaki los czeka w schronisku suczkę? Daje sobie dwa tygodnie, później będę musiała oddać je do schroniska.
|
|
Czy możecie polecić dobrą korepetytorkę z języka angielskiego ... Chodzi mi o zaawansowany stopień nauki- dla dziecka w II klasie gimnazjum. rudy błazen z druhem
|
|
Witam. Mam pytanie czy któraś z łomżyńskich siłowni jest wyposażona w worek bokserski?
|
|
czyli tych sal jednoosobowych jest więcej niz jedna?
|
|
W WORTELu strasznie sie cenia, potrafia przebic cene 100% jaka mam na hali. Ja osobiscie chodze caly czas na hale i nie narzekam, a co do sim locka to zdejmie Ci od reki, a cenowo mysle ze za 10 ziko jak dobrze porozmawiasz. Powodzenia;)
|
|
www.non-stop.za.pl gorąco polecam!!!
|
|
kittka701 troszkę byłem zajęty nie było mnie na kompie. A szkoda , teraz odpisuje:( Weekend a nic ciekawego nudny dobrze że się skończył:) A co tam u Ciebie słychać;)
|
|
starbucks/a raczej w Łomży nie otworzą no chyba ze z którejś powstającej galerii.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |