Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Interesujące.... |
Dobry Wieczór i Dobranoc idę odsypiać .... ;P Kasia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Interesujące.... |
Wiadomość z prośbą z tablicy kolegi. Mam wielka prośbę zostawiłem na Mickiewicza przy szkole nr.7 dwa laptopy jeden w czarnej torbie drugi w czerwono czarnej są dla mnie bardzo ważne bo są tam zdjęcia od poczatu życia Blanki dla uczciwego znalazcy jestem w stanie zwrócić ich równo wartość. 503 376363
|
|
Gdzie jest duży wybór maszynek do strzyżenia włosów (z głowy)?
|
|
Uwaga Nagroda 2000zł !!!
|
|
no i jak tam dziewczyny? chcialabym poznac odczucia innych na temat tego salonu.
|
|
MIEJSCE 270 | LICZBA GŁOSÓW 6341 Żenua
|
|
ale od kilku dni ani jedno miejsce w dół nie spadło... rudy błazen z druhem
|
|
Witam! Potrzebny mi namiar na kogoś konkretnego,posiadającego samochód z HDS-em.Do przewiezienia jest ładunek ważący 700-800 kg,a więc nie musi to być duży samochód. Droga niezbyt odległa.Wszystko w okolicach Łomży.
|
|
clarisa86 konkretnie było napisać przynajmniej w w jakim przedziale wiekowym szukasz a co poniektórzy boja się podejść do ładnej dziewczyny myśląc zakładając że nie maja szans. Spodziewałem się że nie będziesz mogła oderwać się od gg kilku facetów do Ciebie napiszę .
|
|
Pieski mają codziennie do czynienia z ludźmi więc na pewno nie zdziczeją, są przyjazne ,nie ma szansy żeby zdechły z głodu - codziennie są karmione przeze mnie wraz z koleżanką i ludzi , którzy mieszkają obok ich schronienia, Może znajdzie się ktoś kto chciałby przygarnąć pieska . Schronisko jest tylko i wyłącznie ostatecznością .
|
|
wystarczy zadzwonic do ekretariatu szkoly w ktorej zdawales egzamin i zapytac:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |