Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak nie na polskim portalu |
mi pasuje 9.09;) tylko gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak nie na polskim portalu |
jankowski w blaszaku na piłsudskiego lub serwis
|
|
W którym miejscu miesci sie ta szkoła? Są jakieś ciekawe kierunki?
|
|
goha007 ( sraczka) to jakoś wulgarnie brzmi tym bardziej jak kobieta określa biegunkę - rozwolnienie. Dobrze że Ty się nie pocisz i masz jajniki zamiast jader i cel w życiu . Idealna kobieta z Ciebie;)
|
|
Gessler przyleciała :D
|
|
to ja poproszę ona82@o2.pl
|
|
za 50 złotych to chyba raczej coś w stylu pokrowce-koszulki , porządne pokrowce szyte na miarę nie są raczej zbyt tanie
|
|
ludzie lubi się każdy pośmiać ale już może tylko poważne teraz wpisy?
|
|
kurde nie długo zdaje egzamin na motocykl i po przeczytaniu owego tematu zaczynam mieć obawy....:|
|
|
spoko sun dasz rade ..... :) Kasia..
|
|
ja bym napisał ale nie jestem przystojny :(
|
|
robciu :) To nie był pierścionek z brylantem :) To była obrączka z gołębia pocztowego :) Kasia..
|
|
marudo ???? :) wiem co sprzedałem ..
|
|
marudo,ale warto spróbować;-)
|
|
robciu mam nadzieje :) masz trzymac mocno kciuki heheheh ;) Kasia..
|
|
ta tak tak tylko sun ja nie mam pojęcia kiedy , bądz mi z głowy wypadło .... :) Kasia..
|
|
Witam posiadam prywatne ksero i chętnie z kseruje dodatkowe materiały. Jako że ksero trochę brudzi (naprawdę mało widocznie) cena A4 to 7 gr. Jeżeli kogoś interesuje ta oferta proszę pisać na maila (najlepiej powyżej 200 stron)
|
|
dziekuje za informacje
|
|
Około miesiąc temu błąkała się bezdomna ciężarna suczka w okolicach nowego cmentarza. Została nakarmiona i przepadła . Tydzień temu zauważyłam ją bez brzucha - suczka chciała mnie zaprowadzić do szczeniaków ale niestety było ciemno i zgubiłam ją . Parę dni później udało się jej zaprowadzić mnie do nich - suczka schowała pod belkami 7 sztuk malutkich szczeniaczków i tu pytanie - kto chciałby przygarnąć szczeniaczka ? Zdjęcia mogę wysłać na maila . Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na mail : domino1227@wp.pl .
|
|
przy okazji budowy bulwarów wychodza ciekawe sprawy kto co po cichu odprowadza do rzeki . Gdyby bulwary zaczęto budować wzdłuz ulicy Zdrojowej to wówczas wiele ciekawostek by wyszło.
|
|
jak bym się pytał o studnię głębinową powyżej 30 metrów to bym inaczej sformułował swoje pytanie nie sądzisz na tym forum to się dowiem gdzie jaki szczypior widział fajną laskę ale nie miał odwagi zagadać ;-) ci co próbują dorównać poczuciem humoru Jasia Smietany niech dalej ćwiczą na boisku gimnazjum
|
|
A próbowałeś chociaż się zalogować? Może jednak nie ma jeszcze wyników bo innego linku nie znalazłam. W ogóle strona wygląda jakby była aktualizowana właśnie czy coś...
|
|
Puk puk :) dobryj wieczjer ? Zastałam Jolke ? :)
|
|
Jaromek idź i przykuj sie do drzewka w dolinie Rospudy, tam to chociaż pare groszy Ci za to wpadnie, tu naiwniakow nie szukaj :) rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |