Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marionetka Kaczyńskiego o nazwie Duda - Polska w Unii jak pod zaborami. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marionetka Kaczyńskiego o nazwie Duda - Polska w Unii jak pod zaborami. |
www.zespolselect.com
|
|
Wybieracie się na tą imprezę? Piwo po 4 zł kiełbaski, karkówka po 5zł Znalazłem info na profilu facebookowym Magdy Gessler. Ona sama ma być u nas w Nowogrodzie o 18
|
|
Pierekaczewnik , Ty Ruski jesteś? Jakiś dziwny login masz?
|
|
300-500 zł za salę....boscheeeee komu się opłaca wypożyczać salę za takie pieniądze??To musi być syf totalny....na 18stkę wynajmowałam za 800zł, a ktoś mówi o weselu i sali za 300-500........MASAKRA! Po co robić wesele w jakiejś melinie....to zatraca ideę wesela, rozumiem, że można wynająć salę, kucharkę i na pewno bardzo oszczędzić, ale ludzie gdzie jest sala na wesele do wynajęcia za te pieniądze i co to za melina?
|
|
Witam gdzie mogę kupić wagę sklepową do 30 kg? (Tanią i dobrą)
|
|
Narzekacie na szpital łomżyński, a myślicie że w innych szpitalach jest inaczej? Poród z natury nie jest lekki i tyle. Póki co nie działo tu się nic złego z dziećmi, nie było jakiś ciężkich zakażeń tak jak słyszy się w innych szpitalach, a oddział wczesnonoworodkowy jest jednym z lepszych w Polsce. W Białym u Arciszewskich jak się zapłaci to owszem traktują super, ale jak z dzieckiem dzieje się coś złego to i tak wysyłają do szpitala. Więc albo, albo. Decyzja należy do rodzących. Ja tam rodziłam i nie narzekam. Opieka może nie super, ale w porządku. W razie wątpliwości można się tam kogoś zapytać. Trzeba ze sobą zabrać komplet ubrań dla siebie i dziecka, komplet przyborów podręcznych, wyprawkę dla dziecka, bo nawet z pieluchami był problem (były pod lekkim nadzorem). Ubranka dla dzieci są na miejscu, ale wolałam swoje. Sale poporodowe są dostępne, ale tylko jak się zwolnią. Nie można ich z góry zabukować. Ja dziecku przemywałam pępek spirytusem, bo woda może doprowadzić do zakażenia a potem mogą pojawić się problemy. Szczerze mówiąc to nie styryliwałam dziecku ubranek przez ich prasowanie, a wychował się bez żadnych problemów. Nie jestem nadgorliwa i tyle. Wystarczył tylko dobry proszek dla dzieci. I radzę mieć dystans do porad w gazetach dla dzieci, bo niektóre z nich są na przerost. Każde dziecko inaczej rośnie i się rozwija. Najważniejsza jest własna intuicja.
|
|
Ps. Rodziłam w szpitalu łomżyńskim, bo wyszedł błąd skrótowy. I nie dałam żadnych łapówek, jak niektórzy to wspominali.
|
|
Zawody strzeleckie będą odbywać się do godz. 16.00 Pozostałe atrakcję do wieczora. Zapraszam
|
|
supergirl2 ujęła dokładnie w słowach co miałem do powiedzenia, no i jeszcze krypto reklama Baru Alicja
|
|
do "supergirl2" Nie podamy gdzie i które sale, bo posądzicie o reklamy.... a tutaj nie o to chodzi. Jeśli ktoś mówi o" syfie totalnym i na 18 za 8oo zł"- to proszę się nauczyć szukać i nie czekać na wygody.... Proszę rozejrzeć się za remizami strażackimi ( oczywiście nie wszystkie) lub innymi lokalami użyteczności publicznej, a na pewno znajdziesz jak zechcesz i nie SYF.... Powodzenia w szukaniu i jak na 18- 800zł , to najlepiej zrób wesele w np. Gołębiewskim w Mikołajkach....i to cały kompleks wynająć na tydzień... Pozdrawiamy
|
|
Marudo;-) Podzielę się ,oddam połowę.Pasuje? Czy ktos jeszcze chce?
|
|
oz napisał(a): > Pielęgniarstwo , to duża nobilitacja dla dziewuszek z > okolicznych wiosek. masz jakiś problem? jesli nie to zamknij mordę szlachcicu;*
|
|
Robi śmiech jak dostają telefon od obywatel który często donosi to przyjadą bo mus bo porządny obywatel może na nich donieść że przyjmują zgłoszenia a nie interweniują;)
|
|
Tak to k***a każdy narzeka że Łomża nic nie ma, a jak zaczęli coś robić to znajdzie jakiś pajac któremu żal ptaszków i zasyfionej rzeki. Chłopie idź się odlej i zacznij normalnie myśleć...
|
|
kittka701 a te 'u/ó' z powodu że muszę za chwile streścić mamie to co przeczytałem a nic a nic z tego nie zrozumiałem :( ps. Dziękuje za pozdrowienia mama Cię też pozdrawia serdecznie. Mogła byś którejś niedziele po sumie przyjść na rodzinny obiadek?:) Sam tylko umiem wodę na erbatę ugotować mama mnie we wszystkim wyręcza;) p.s Kurcze tak dużo o Tobie wiem a nie zapytałem się jaką lubisz kuchnie polska czy insza ?;)
|
|
rzepicha a to kary godne nie dziwię się Twojej reakcji środek i słońce działają na nie korzyść po prostu cham można by było to mniej radykalny sposób zrobić.
|
|
atlantik najlepsi.
|
|
Takie pytanie nasuwa mi się również w odniesieniu do kobiet ;) Widocznie słabo się rozglądasz, jak chcesz żebym Ci pomógł to daj znać :)
|
|
Widać , że tego typu tematy co jakiś czas występują także mały hint dla właścicieli tego "portalu". Zróbcie jakąś randkownię lub cokolwiek. Jakąś rubrykę gdzie tacy ludzie jak clarisa86 będą mogli zostawić o sobie krótkie info ( czyli czy jest przystojna, normalna i wolna ;>) i niech się ludziki umawiają na jakiś spacer czy co tam wolą. Na takim regionalnym "portalu" łatwiej kogoś znaleźć niż na tych wielkich ogólnopolskich.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |