Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POlityczne PrOfity czyli głas się toczy |
Wie ktoś gdzie w łomży można kupić płyte czyszącą laser w CD-romie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POlityczne PrOfity czyli głas się toczy |
Pytanie moze wczesne, ale prosze o konkretne wypowiedzi na temat miejsc - ile kosztowalo w ostatnim roku, jak jedzenie, miejsce do tanczenia, klimat itp. Nie mowie tylko o Lomzy, moze ktos zna gdzies indziej jakies ciekawe miejsce, gdzie mozna sie wybrac z grupka znajomych.
|
|
Śledczy popieram Cie masz racje w 100% Nasza
|
|
Poptysiany
|
|
heh... Ptyś musiał... nie wytrzymał... ROTFL właśnie przyszło mi do głowy : POPIERPTYSIONY. może nie brzmi ładnie ale oddaje prawie całą prawde... hehehehe
|
|
Ja jestem za legalizacją marihuany. Jest na pewno mniej szkodliwa od tytoniu i alkoholu. Należy jednak pamiętać by palić ją z umiarem. Zioło też ma przecież substancje smoliste tak jak papierosy.Długotrwałe jej używanie powoduje lekkie "odmóżdżenie".
|
|
Hauzer, naprawde uważasz, że jak będziesz po chamsku krytykował poglądy innych, to przekonasz ich do swoich? Jeżeli to ma jakoś na ciebie wpłynąć, to uważaj: CO TY &^%$^&*&^%^(czasownik) *&^&^$%^^&(przymiotnik) *&&%$%^^(rzeczownik). PRZEZ TAKIEGO *^&%**&(przymiotnik) (&*&%^%%**(*(przymiotnik) i (*&^^^&& (przymiotnik) &%%%#$$#%(rzeczownik) %$^^$%^^(czasownik) w *&^&^%$^&&^ (rzeczownik). Oczywiście z szacunku dla języka (bo nie dla ciebie) słowa powszechnie uważane za obraźliwe zastapiłem tu ciągami znakó. Fajnie ci? Już zmieniasz zdanie? Jeśli nie to zastanów się- trochę tolerancji dla poglądów wyrażanych przez innych i dyskusji merytorycznej a nie epitetów.
|
|
o Peperkaaaaaa :) sale to juz trzeb rezerwowac chyba :) bo sie zdaje ale to juz niedlugo szybko zleci :) a co do cen to nie mam pojecia jak to jest.pzdr Nasza
|
|
A ja cukier w kostach Ptysiu... _____________________-- Kokosz
|
|
Widać jaki mądry on jest poptyśnięty !! hehe
|
|
otóż to
|
|
No juz tak bywa nienazekaj aż tak , ale dobrze ze poinformowaleś nas :) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Nie bylo karetek nie bylo kilku radiowozow. Pewien kierowca "gruszki" z betonem zgubil olej . 2 zastepy PSP i jeden radiowoz "ekolog" usuwali skutki wycieku. Krotko i na temat.
|
|
Spokojnie. Też zakładam, że tutejszy jaś smietana to falsyfikat. U nas nie popisze, bo nie jest łomżyniakiem. Nie ma i nie bedzie miał jakiejkolwiek wiedzy na temat problemów, które poruszamy. Ponadto facet dostaje orgazmu i nocnych wzwodów po idiotycznych tekstach na tematy dostępne z prasy ogólnokrajowej. Cieszy się i onanizuje, kiedy małolaci zaczynają z nim polemizować. Te jego prowokacje są co najmniej prymitywne. Wierzę, że Ptyś z takim "osobnikiem kochającym inaczej" nie będzie chciał mieć nic wspólnego !!
|
|
Otóż nie Kefasie, każdy wyrywa w swoją stronę. Ja chcę zasiłek, a pracuję na czarno, ktoś tam chce rentę, a oszukuje, inny kradnie czy bierze łapówki. Ich dobro są zaspokojone, a co z tym Krajem? Pani w szkole nie nauczyła dzieci szacunku (do pracy, do starszych, do flagi itp.) i patriotyzmu. Ojciec i matka to bardzo prości, pierwotni ludzie (jedzenie i papieroski to podstawa). No więc co, zostawić to ot tak sobie? Pozdro.
|
|
Pszeciesz to BES SĘSU! dlaczego miaubym sie potszywać pot samego siebie? jasiu śmietana to miszcz sam f sobie! morze i nie jestem do końca rozgarnienty,bonć moja polszczyzna nieco kóleje-fco fcale nie pszecze-,ale przynajmiej sie hamsfem nie param i prostoto jak niejaki BigQcfelBeer! yyy... pszepraszam... BigQfelBeer... poczółem sie órarzony tym co pszeczytałem i niewiem czy jeszcze bende zwami pisał... hyy! :/ ...a dla ptysia szacunek! mało takih ORGINAŁUF!
|
|
Moze juz dziś ktos stanie sie bogatszy o jakies 11 milionow:) Jakie liczby obstawiliście? Ja wierze ze to moj budzet wzbogaci sie dzisiaj o te skromne pare milionow:D Wierze w swoje liczby;)
|
|
Ktoś, kto chodź trochę zna się na statystyce i prawdopodobieństwie, wie, że gra w Dużego Lotka jest stratą pieniędzy. Polecam Multi Lotka.
|
|
to jest jedna wielka lipa a wy dajecie sie nabrać żal mi was hahahahahahha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |