Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak nie kijem, to batem. Gospodarka bucha. A rząd dodatkowy podateczek od kierowców. |
Pisałam do nich juz spory czas temu i nic ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak nie kijem, to batem. Gospodarka bucha. A rząd dodatkowy podateczek od kierowców. |
No to pomyśl, zostawiać ubranka które tobie są potrzebne? Bzdury!!!! Jak dziecko wyrośnie zanieś poprostu, ale nie opowiadaj głupot o zostawianiu ubranek po porodzie.
|
|
Re: Jak nie kijem, to batem. Gospodarka bucha. A rząd dodatkowy podateczek od kierowców. |
Ja nie pytam kto mi zmienił hasło itp tylko czy ktos wie w jaki sposób mogę je odzyskać ...
|
|
Pracowałem tam przy projektowaniu. Z tego co wiem ludzie na budowie są zadowoleni z zarobków, ale nie chcę siać propagandy bo nie wiem. Ale warto się dowiedzieć. Naprawdę polecam.
|
|
zajrzyj tu i polecam się tak skontaktować ( Poznańska) naprzeciw browaru mniej więcej http://www.szybas.com/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |