Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamisto! oto ziobro twoje... |
więcej kościołów, biedronek..........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamisto! oto ziobro twoje... |
W Grajewie są na szczęście dwa koncerty plenerowe w każde wakacje . Na pożegnanie lata będzie Raz Dwa Trzy:) Wstęp oczywiście wolny. A Łomża dwa razy większa i kuleje pod tym względem, wielka wielka szkoda.
|
|
ta Pani uczy fizyki i z tego przedmiotu jest super, a do tego bardzo sympatyczna, ale specyficzna osoba :) co do korkow z matmy slyszalem, ze udziela ich jakas Pani, ktora uczy matmy w II lo, niestety nazwiska wogole nie pamietam, mysle, ze jak spytasz kogos z tej szkoly to Ci powie o kogo chodzi.
|
|
1. dostępu do morza 2. tunelu do NYC 3. biblioteki narodowej 4. kopalni diamentów 5. boiska do krykieta 6. piramid
|
|
Witam chciałbym zapytać czy w Łomży bądź w okolicach (do 50km) znajdę jakiś punkt Auto-Detailingu chodzi mi o renowacje, polerowanie lakieru, pranie tapicerki, drobne naprawy typu smart re pair, renowacje deski bądź każdego innego zniszczonego miejsca w aucie. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Witam, Mam do zaoferowania wolne miejsca na przejazd z Warszawy do Łomży w najblizszy piątek(26.06.2011r.). Wyjazd w godzinach popołudniowych jeszcze do uzgodnienia. Przejazd prawdopodobnie przez Ostrołękę, koszt przejazdu 15 zł. zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 510 766 850. Pozdrawiam, Szymon rudy błazen z druhem
|
|
Kościół katolicki traci swój autorytet, nawet wśród najzagorzalszych wiernych. Jednak czy powinno to dziwić, gdy kapłani piętnują homoseksualistów nazywając ich pedałami, czy chorymi, a ogólnie znany problem pedofilów wśród księży przemilczając? co z patologiami wewnątrz tej instytucji ? a co z homoseksualizmem w kościele ? ze sprawą celibatu ? co z pławiącymi się w luksusach księżmi i dostojnikami kościelnymi w dobie kryzysu i ogólnego ubóstwa społeczeństwa ? Kościół - jako nienasycona, obłudna, zhierarchizowana instytucja jest tak chytry i pazerny na majątek i władzę, że zapomina o powołaniu, zapomina o skromności, moralności, zapomina o swej misji społecznej o WARTOŚCIACH CHRZEŚCIJAŃSKICH . Katolicy dzielą się na dwie grupy - wierzących w Boga i wierzących w kościół , a często kiedy kończy się msza, wiara opuszcza kościół. Nie patrzcie, kto mówi, ale co mówi bo często chrześcijanin to człowiek, który w niedzielę myśli ze skruchą o tym, co robił w sobotę i co zrobi w poniedziałek, a niektórzy ludzie gotowi są dla Boga uczynić wszystko poza porzuceniem swoich grzechów. PS: Wnosząc z frekwencji w kościołach w niebie nie będzie tłoczno . Każdy chciałby pójść do nieba, ale sporo osób pociesza się nadzieją, że dożyje złagodzenia warunków wstępu.
|
|
z tego co mi wiadomo dostalo się nas 39 a miejsc maja 60 dlatego biorą też bez matury z biologii..
|
|
Pieniędzy, jakie przywłaszcza sobie białystok. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Andy C hahahaha dobre:-)
|
|
popieram jestem ZA masz moj glos jak zorganizujesz jakas akcje :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
haha pewnie że renomowana ;) ma ktoś wątpliwości??? rudy błazen z druhem
|
|
Jeżeli kobiecie dać do wyboru trzech mężczyzn: bogatego, dobrego i mądrego, to mądra kobieta wybierze bogatego, dobra - mądrego, a bogata - dobrego. Jeżeli mężczyźnie dać do wyboru trzy kobiety, to bogaty wybierze najpiękniejszą, dobry - najbardziej nieszczęśliwą, a mądry tą, z którą będzie mu dobrze. A więc zacznę od tego, że JA ***** NIE ROZUMIEM. I jeżeli są tu jacyś prawdziwi do kurwy nędzy faceci to niech mi odpowiedzą na moje nurtujące pytanie. Jakie do jasnego ***** podobają Wam się kobiety? Chude czy ***** normalne. http://wykurw.pl/index.php/do-prawdziwych-facetow-*****/ - Co robisz? - Spaceruję. - Noc się zbliża, ciemno... - I co z tego? - Taka odważna jesteś? - Nie. Taka brzydka. Żona do męża: - Wady fizyczne często mobilizują człowieka do wielkich czynów. Np. Napoleon był niski, a zawojował prawie całą Europę. Garrincha miał krótkie nogi, a świetnie grał w piłkę. - No dobra. Ale po co ty mi to mówisz? - Ty zrobiłeś 9-tkę dzieci ... Prawdziwy mężczyzna potrzebny od zaraz !!! Wyobrażam sobie te napięte mięśnie, pulsujące żyły, ściśnięte pośladki i naprężone uda, drżące bicepsy i pot spływający po karku. Słyszę ten przyspieszony oddech, widzę rozpalony wzrok i rozchylone usta. Dłonie niespokojne i stopy kroczące w moim kierunku. Widze całego prawdziwego mężczyznę odzianego jedynie w spodnie i mokrą koszulkę. Widze tego, który odpowiada na moje wezwanie: słabej, samotnej, bezbronnej i delikatnej istoty, która nie poradzi sobie sama w tym okrutnym świecie. Potrzebuję silnych ramion i mężnego serca obok siebie. Potrzebuję odważnego mężczyzny, który nie wahałby się iść na wojnę ze scyzorykiem. Jutro mam dostawę węgla.
|
|
w tym kraju wszystko jest możliwe
|
|
Gdzie w Łomży mogę naprawić wiertarkę?
|
|
CHCE WYMIENIC SILNIK W AUDI A 4 1.6 BENZYNA 74KW,CZY MOGA BYC INNE OZNACZENIA TYPU SILNIKA MÓJ MA ANU .CZY KTOS SIE ORIENTUJE?? _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
skup jest na zabiej a jaka jest cena czarnego bzu w lomzy?dzwonilem lecz tel jest nieaktualny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |